Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

QUOTE(Mirka @ 2010 01 14, 18:51)
retai, bet parnešu gvazdikų eidama namo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

seksovai taip pasijaučiu  lotuliukas.gif  Vyras irgi  thumbup.gif

Super ideja. thumbup.gif Reiks kada nupirks vyrui gvazdiku. lotuliukas.gif Bet galiu likt nesuprasta.....
Omano staigmenos tai apsiriboja nauju patiekalu, visokiais papuosimais leksteje, graziai paserviruotu stalu....
Atsakyti
QUOTE(Kasema @ 2010 01 26, 18:27)
Super ideja.  thumbup.gif  Reiks kada nupirks vyrui gvazdiku.  lotuliukas.gif Bet galiu likt nesuprasta.....
Omano staigmenos tai apsiriboja nauju patiekalu, visokiais papuosimais leksteje, graziai paserviruotu stalu....

As ir stengiuosi paleminti naujais patiekalais bigsmile.gif
Atsakyti
Kartais smulkiomis staigmenėlėmis...
Laiškutis šiltas išsiųstas į elekroninį paštą, žodelių iš širdie sužrašymas ant veidroduko vonioje rytinei nuotaikai, vakierėnė, vonia, kokie bilietukai į teatra arba krepšinio varžybas... Vakar gavo juokingiausių savo nuotraukyčių (kokį jį mačiau pastaruosius metelius) koležą paprastu paštu rolleyes.gif
Atsakyti
Darau staigmenas ir tikiuosi, kad jis susiprotės man padaryti, bet niekaip nesusipranta g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2010 02 02, 08:32)
Darau staigmenas ir tikiuosi, kad jis susiprotės man padaryti, bet niekaip nesusipranta  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nebesitikiu biggrin.gif O jei sugalvotu, tai tas faktas kad sugalvojo jau butu staigmena blush2.gif
Atsakyti
Senokai jau dariau unsure.gif reiktu ką su mastyti 4u.gif
Atsakyti
Vyrams, kaip ir moterims, tikrai svarbus netikėtas dėmesys...Kartais net nereikia super turbo staigmenų - užtenka netikėtos, gal kiek erotiškos sms darbo metu..Arba...Nekalbėti apie problemas svarbių futbolo rungtynių metu...Malonūs menkniekiai stebina..O staigmenos džiugina ir pamalonina daugelį mūsų..
Atsakyti
Kartais padarau...
Po to ilgai neatsigauna...
Atsakyti
Man šiandien padarė.
Maža nepasirodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 20, 22:39)
Man šiandien padarė.
Maža nepasirodė doh.gif

Man irgi, tik ne siandien, bet atsigaut iki dabar negaliu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2010 01 29, 20:03)
Kartais smulkiomis staigmenėlėmis...
Laiškutis šiltas išsiųstas į elekroninį paštą, žodelių iš širdie sužrašymas ant veidroduko vonioje rytinei nuotaikai, vakierėnė, vonia, kokie bilietukai į teatra arba krepšinio varžybas... Vakar gavo juokingiausių savo nuotraukyčių (kokį jį mačiau pastaruosius metelius) koležą paprastu paštu  rolleyes.gif

Kokia jūs šilta ir miela moteris thumbup.gif Puikios idėjos, vyro dar neturiu, ebt bus galima ateity pritaikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 04 21, 10:33)
Puikios idėjos,

...man tai banalokos, sakyč...
Atsakyti