O aš UŽ staigmenas. Tiek iš vyrų pusės, bet ne ką mažiau iš moterų. Aš dažnai pasiskundžiu (na juoko formoj daugiau), kad mano vyras manęs visiškai nebando stebinti ir nebūtinai kažkokiom brangiom dovanom, o kad ir tom pačiom gėlytėm (ko būdavo labai daug pažinties pradžioj)
Tačiau, kai pagalvoooju, kokį kartą į pusmetį jis tikrai pasistengia dėl manęs taip, kaip iš tiesų retas vyras sugalvotų..
Na, pavyzdžiui, tokia didoka ir visam gyvenimui įstrigusi staigmena

Po naujųjų metų nupirko man automobilį

patikėkit, mes net nebuvom kalbėję ir aptarę, ar man jo labai reikia, ar galiu apsieiti (o tikrai galėjau, laikas nuo laiko pasiimdavau jo, bet ir tai tik tada, kai jam nereikėdavo) . O jis sugalvojo nupirkti be mano žinios!!!

ir vietoje to, kad atsinaujintų savo senąjį, jis pasirūpino, kad aš patogiau gyvenčiau.. ir kaip pats vėliau pasakė " Kaip atrodys, jei aš važinėsiu su gera mašina, o tu autobusais? ". Aišku, dabar tai rašau lengva ranka, bet kad būtumėt mačiusios mano reakciją, kai sužinojau, kad greit būsiu ratuota, tai ne tas žodis... !
Na bet net nereikia tokio lygio staigmenų.. Pavyzdžiui, pamenu, kažkada buvom lengvai apsipykę (po to dažniausiai pakanka atsiprašymo na ir gėlių geriausiu atveju), o grįžus namo matau vaizdą: ant palangės stovi 7 stiklinės (beje, paprastos netiko, tai panaudojo aukštus "Švyturio" bokalus

) į kiekvieną pamerkta, kiek pamenu, po 5 raudonas, diiideles rožes, o pats grįžo nusipirkęs ir apsivilkęs marškinius, kuriuos gal prieš savaitę buvau jam parduotuvėj išrinkus, o jam jie labai nepatiko ir atsisakė pirkti
O va neseniai beveik netyčia iš draugės (jo geriausio draugo antros pusės_ sužinojau, jog manęs (dar nežinau tikslios datos), bet jau laukia kelionė į Paryžių..

tai, ko gero, šį savaitgalį jau turėčiau tai oficialiai sužinoti iš jo

o kol kas pilnom laimės kelnėm sėdžiu ir nenustygstu, nesuprasdama, už ką čia jis tokią kelionę mudviem planuoja
Tai va, merginos... Žinoma, aš ir pati jį stebinu laikas nuo laiko ir man tai daryti norisi labai dažnai, kažkoks toks vidinis pasitenkinimas, kai pagalvoju apie laimingą ir nustebusį jo veiduką. Tik tiek, kad mano staigmenos kur kas mažesnio mąsto, bet ne su mažesne meile