Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

Moonte, norejau pasakyti "nuo paryskintos staigmenos", o va kaip gavosi nemiklus pirsteliu zaismas klaviatura doh.gif blush2.gif sorry
Atsakyti
Monte,"jaunai ir mielai" merginai 40 metu-tai pirma,o antra- reiketu jausti skirtuma tarp zvakiu ir sampano (po to kai vyras gera pusvaladi jau miega) ir retos kolekcijos bei pietu i jachtkluba.Jeigu mano pastabos grieztai tiesmukiskos,tai taviskes-nusikalstamai idealistines ir begalvems panelems pasitarnaus tik neigiamai....

Jeigu su mano seima butu kazkas netvarkoj,vien is padorumo nedrisciau pasisakyti tokioj temoj. (su vyru gyvenu virs 20 metu ir staigmenas daro jis man.O as juo tiesiog moteriskai rupinuos...ir su savo suaugusiais vaikais esame puikus draugai ir galim kalbeti atvirai visom temom). Yra auksine taisykle visiems amziams-gamtos uzprogramuotos vyru ir moteru funkcijos neturi buti sumaisomos.Jeigu taip ivyksta-lauk bedos..... cia jau be isimciu....jeigu kalbam ne apie gejus ir iskrypelius....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 05 09, 22:17)
Monte,"jaunai ir mielai" merginai 40 metu-tai pirma,o antra-  reiketu jausti skirtuma tarp zvakiu ir sampano (po to kai vyras gera pusvaladi jau miega) ir retos kolekcijos bei pietu i jachtkluba.Jeigu mano pastabos grieztai tiesmukiskos,tai taviskes-nusikalstamai idealistines ir begalvems panelems pasitarnaus tik neigiamai....

Jeigu su mano seima butu kazkas netvarkoj,vien is padorumo nedrisciau pasisakyti tokioj temoj. (su vyru gyvenu virs 20 metu ir staigmenas daro jis man.O as juo tiesiog moteriskai rupinuos...ir su savo suaugusiais vaikais esame puikus draugai ir galim kalbeti atvirai visom temom). Yra auksine taisykle visiems amziams-gamtos uzprogramuotos  vyru ir moteru funkcijos neturi buti sumaisomos.Jeigu taip ivyksta-lauk bedos..... cia jau be isimciu....jeigu kalbam ne apie gejus ir iskrypelius....

Mes savo antras puses pazistam. Tad as savaji galiu viduryje nakties pazadaniti ir jis mane, ir mums jokiu problemu nebus. Jums tai gali atrodyti teismuka, o kitam tik maloni staigmena, nes vertinimo kriterijai skirtingi.

Kad jachta stovetu jachtklube, pirma ja reikia pastatyti, ka jis ir daro dirbtuvese mirksiukas.gif . O ka, pasisakti gali tik tos, kuriu seimoje tik padoru, grazu ir pukuota...

Na dekui, manyje matyt, nuo pat gimimo, nulauze programa hacker'iai, nes gaudau kaifa suteikdama dziaugsma kitam, ir moku dziaugtis kito padaryta staigmena. Matyt tame ir yra skirtumas.

Is kur tas noras visus kisti i stereotipinius remus? Jei jums tie remai tinka, puiku, bet nereikia sauktis pasaulio pabaigos, jei kitas gyvena kitoki gyvenima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 gegužės 2010 - 08:44
Įdomiai merginos/moterys diskutuojate - akivaizdu, kad skiria Jus tam tikras amžiaus skirtumas g.gif

Nors mes su draugu ir nesame labai ilgai, tačiau jis rimtas, o aš patrakus, bet... Jis moka surengti romantišką vakarą, padovanoti gėlę taip, kad į ją pasižiūrėjus kiltų vien gražūs prisiminimai ar mintys...

Mano staigmenos būna kitokios nei jo - nėra saldumynų ar kokių buičiai reikalingų daikčiukų,kaip jis galbūt mėgtų biggrin.gif pvz. po Kalėdų centre išnuomavau butą su gražiu vaizdu į centrą, didele vonia ir minkšta lova. Atvežiau užrištom akim, prieš įvedant uždegiau žvakutes vietoj šviesos, buvau paruošus vyno į vonią ir tt. Ryte kėliausi išleisti į darbą, ruošiau pusrytukus, sėdėjom ant didelių palangių ir stebėdami krentančias snaiges pusryčiavome. Jam labai patiko smile.gif

Lygiai taip buvau ir pavasarį sumasčius, tik išvežiau į Trakus, į namuką, kur buvome tik mes ir kompas biggrin.gif viską organizavau labai spontaniškai ir greitai, atvežiau su šaliku ant akių, kas kėlė juoką ne tik jam, bet ir aplinkiniams biggrin.gif ir smagu ir miela smile.gif

Ir gėlytę buvau nupirkus, kas labai neįprasta ir keista man pačiai buvo blush2.gif Bet jam patiko smile.gif

Ir tikrai nemanau kad tai vaikiška ar tai, kas mums abiems patinka ir tinka, turi baigtis taip, kaip sako kažkas kitokių, galbūt per daug pesimistiškų ar koncervativių pažiūrų... kiekivenam sava, kaip sakoma wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kashtanka: 23 rugsėjo 2010 - 14:48
Chiromante
1. jus esat tokia kokia esat, todel rinkites vyra pagal save ir ji manau per 20m apslifavot, o vaikus pagal savo modeli sulipdet smile.gif Prasom bent per dar 20m tolerancijos pamokas seimoje ivesti smile.gif
2.Gejus toks pat vyras kaip kiti vyrai tik juos zavi vyro kunas, ne moters smile.gif todel patikekit, retas homosexualas megtu tokias staigmenas, o ir neisivaizduoju vyro partnerio kitam vyrui tokias darant biggrin.gif doh.gif
3.deja, nors kad ir kaip keista butu yra vyru romantiku,kurie mielai deklamuoja eilerasius ir per visus pasimatymus dovanoa geles , rengia staigmenas... doh.gif kazodel sie buna daznai vienisi
4. ji issirinko vaikina pagal save,kuris matomai jos nepalieka,myli ja tokia.
5. Nu bln i duris skambineti kai zmogus miega?wtf? Butu daug mielesne vyrui staigmena,jei ji butu nekviesta atejus,atsirakinus duris ir ilindus i lova... na bet yra kaip yra...
Atsakyti
nedarau.
Atsakyti
O aš UŽ staigmenas. Tiek iš vyrų pusės, bet ne ką mažiau iš moterų. Aš dažnai pasiskundžiu (na juoko formoj daugiau), kad mano vyras manęs visiškai nebando stebinti ir nebūtinai kažkokiom brangiom dovanom, o kad ir tom pačiom gėlytėm (ko būdavo labai daug pažinties pradžioj) smile.gif
Tačiau, kai pagalvoooju, kokį kartą į pusmetį jis tikrai pasistengia dėl manęs taip, kaip iš tiesų retas vyras sugalvotų.. g.gif
Na, pavyzdžiui, tokia didoka ir visam gyvenimui įstrigusi staigmena bigsmile.gif Po naujųjų metų nupirko man automobilį bigsmile.gif patikėkit, mes net nebuvom kalbėję ir aptarę, ar man jo labai reikia, ar galiu apsieiti (o tikrai galėjau, laikas nuo laiko pasiimdavau jo, bet ir tai tik tada, kai jam nereikėdavo) . O jis sugalvojo nupirkti be mano žinios!!! biggrin.gif ir vietoje to, kad atsinaujintų savo senąjį, jis pasirūpino, kad aš patogiau gyvenčiau.. ir kaip pats vėliau pasakė " Kaip atrodys, jei aš važinėsiu su gera mašina, o tu autobusais? ". Aišku, dabar tai rašau lengva ranka, bet kad būtumėt mačiusios mano reakciją, kai sužinojau, kad greit būsiu ratuota, tai ne tas žodis... ! lotuliukas.gif rolleyes.gif
Na bet net nereikia tokio lygio staigmenų.. Pavyzdžiui, pamenu, kažkada buvom lengvai apsipykę (po to dažniausiai pakanka atsiprašymo na ir gėlių geriausiu atveju), o grįžus namo matau vaizdą: ant palangės stovi 7 stiklinės (beje, paprastos netiko, tai panaudojo aukštus "Švyturio" bokalus lotuliukas.gif ) į kiekvieną pamerkta, kiek pamenu, po 5 raudonas, diiideles rožes, o pats grįžo nusipirkęs ir apsivilkęs marškinius, kuriuos gal prieš savaitę buvau jam parduotuvėj išrinkus, o jam jie labai nepatiko ir atsisakė pirkti thumbup.gif
O va neseniai beveik netyčia iš draugės (jo geriausio draugo antros pusės_ sužinojau, jog manęs (dar nežinau tikslios datos), bet jau laukia kelionė į Paryžių.. lotuliukas.gif tai, ko gero, šį savaitgalį jau turėčiau tai oficialiai sužinoti iš jo bigsmile.gif o kol kas pilnom laimės kelnėm sėdžiu ir nenustygstu, nesuprasdama, už ką čia jis tokią kelionę mudviem planuoja blush2.gif
Tai va, merginos... Žinoma, aš ir pati jį stebinu laikas nuo laiko ir man tai daryti norisi labai dažnai, kažkoks toks vidinis pasitenkinimas, kai pagalvoju apie laimingą ir nustebusį jo veiduką. Tik tiek, kad mano staigmenos kur kas mažesnio mąsto, bet ne su mažesne meile wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INFAANTE: 30 rugsėjo 2010 - 18:42
As jam visa didele staigmena lotuliukas.gif
Atsakyti
Kartais nustebinam vienas kitą, bet dažniau jis mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 21:33)
As jam visa didele staigmena  lotuliukas.gif

kad tik taip visad ir būtų thumbup.gif
Atsakyti
MB nemėgsta staigmenų, o ir aš, nepasakyčiau, kad labai žaviuosi staigmenomis. Staigmena staigmenai nelygi, plius, čia toks slidus dalykas, reikia labai gerai pažinoti, kas jam patinka, o kas nea, nes gali nutikti taip, kad įdedi visą dūšią, bet to nustebusio ir švytinčio veidelio nepamatai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 05 08, 22:41)
Cudo,gali nepritarti kiek tik nori...Visur buna isimciu,bet tai tik patvirtina taisykle.Atleisk,bet tu pas burejas lakstai kaip i darba,kas kalba,kad nepadeda tavo zvakes ir sokoladas (plius iki tokio lygio nusisneki,kad net geda skaityti)...ir bet kuri moteris (kuriai ne 18) puikiai zino,kad tam,jog prikelti ka tik uzmigusi vyra su savo zvakem,-turi su galva buti stipriai netvarkoj....Na nebent tavo vyras toks pat....

drinks_cheers.gif
Atsakyti