Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

QUOTE(cudo @ 2010 05 08, 23:58)
Burejos hobis,smalsumas. Ir tu toke pati.
O zvakes,staigmenos,siurprizai cia normalu ir romantika.
Jai ne pasiseke su vyru,ne izidinek kitu.

alisia28  jai as ne lietuve,tai ne galiu rasit ?As ismoksiu.

Padesiu ismokti.Pradziai- veiksmazodziai, su priesdeliais(siek tiek pasitaisiau)-ne, rasomi kartu-nevalgysiu, nemoku, nepasiseke , neizeidinek.OK?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 08 gegužės 2010 - 22:34
QUOTE(cudo @ 2010 05 08, 21:58)
Burejos hobis,smalsumas. Ir tu toke pati.
O zvakes,staigmenos,siurprizai cia normalu ir romantika.
Jai ne pasiseke su vyru,ne izidinek kitu.

alisia28  jai as ne lietuve,tai ne galiu rasit ?As ismoksiu.

As ne tokia pati. As profesionali tarologe-chirologe,mokiusis pas labai gerbiamus sios srities meistrus (ne LT), todel net nelygink manes prie saves sitoj srity.....Tu esi sarlataniu ir nusikalteliu maistas ir finasinis tiekejas.... Toliau,- 40-mete daranti tai,ka tu rasai yra arba mažvaike is prigimties arba,kaip rasiau,turi rimtu problemu su galva. Sitoj temoj pasisakiau neatsitiktinai (siaip jau nesidomiu tokiom nesamonem). "Staigmenos" is moteriskiu,yra didziule tragedija VYRAMS (apie gejus ir pusiau impotentus nekalbu-visur yra isimciu)....ir skirybu priezastis (ne paskutinej vietoj).....
Papildyta:
QUOTE(alisia28 @ 2010 05 08, 22:02)
Padesiu ismokti.Pradziai- veiksmazodziai, su priesagomis-ne, rasomi kartu-nevalgysiu, nemoku, nepasiseke , neizeidinek.OK?

Tavo norai,alisia,zinoma itin krikscioniski,bet turiu rimtu itarimu,jog nepades....Siaip jau cudo-judo galima gerbti uz atkakluma,bet vistiek labai jau akis ir ausis rezia (man asmeniskai jau treti metai,nes vienam skyreli susitinkam).
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 05 09, 00:16)
As ne tokia pati. As profesionali tarologe-chirologe,mokiusis pas labai gerbiamus sios srities meistrus (ne LT), todel net nelygink manes prie saves sitoj srity.....Tu esi sarlataniu ir nusikalteliu maistas ir finasinis tiekejas.... Toliau,- 40-mete daranti tai,ka tu rasai yra arba mažvaike is prigimties arba,kaip rasiau,turi rimtu problemu su galva. Sitoj temoj pasisakiau neatsitiktinai (siaip jau nesidomiu tokiom nesamonem). "Staigmenos" is moteriskiu,yra didziule tragedija VYRAMS (apie gejus ir pusiau impotentus nekalbu-visur yra isimciu)....ir skirybu priezastis (ne paskutinej vietoj).....
Papildyta:

Tavo norai,alisia,zinoma itin krikscioniski,bet turiu rimtu itarimu,jog nepades....Siaip jau cudo-judo galima gerbti uz atkakluma,bet vistiek labai jau akis ir ausis rezia (man asmeniskai jau treti metai,nes vienam skyreli susitinkam).

Jau 3 metai? blink.gif ojojoj kiek reikes mokyti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 05 07, 09:13)
Turiu tam tikra priezasti,kodel reikejo pasidairyti po tokia tema....Atsiprasau,kad issirinkau butent sita posta.....Tai tiesus kelias i skirybas...Visos jusu staigmenos vyrams tinka tik tokiu atveju jeigu jis vyras tik del to,kad jo lytis vyriska (arba pusiau gejus). Paskaiciau savo vyrui,dukrai ir sunui-vyro reakcija-"vargsas vaikinas",sunaus-"nu ir dura" ir dukros-"kaip tureciau negerbti saves,jeigu kada nors sugalvociau sitaip elgtis".....Vyru logika visai kitokia,negi taip sunku tai suprasti....

Na matyt, kokia esat jus, tokia ir seima turit, panasus vertinimai, kaip sakoma, visi i ta pacia puse ziurit. Siaip keista, kad del sio posto padaret seimos mini apklausa.

O posto autore yra miela, jauna mergina, sklidina meiles, gerio, silumos. Tuo dosniai dalinasi su savo mylimuoju. Gal del to jos dosnumo, tas vyras ja ir myli... Nevisi gi yra jausmu dozatoriai. Su laiku viskas praeis, sustabares, o dar jei bus salia tokios protingos moteriskes kaip jus, sis procesas tik paspartes ir ji virs pilka, rutinos uzguita, savigarbos kupina, vyru besiskundzianti moteriske.
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2010 05 08, 22:16)

Gerbiu CUDO vien uz tai, kad ji stengiasi, ne taip kaip Sever.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 gegužės 2010 - 22:31
QUOTE(Moonte @ 2010 05 09, 00:30)
Na matyt, kokia esat jus, tokia ir seima turit, panasus vertinimai, kaip sakoma, visi i ta pacia puse ziurit. Siaip keista, kad del sio posto padaret seimos mini apklausa.

O posto autore yra miela, jauna mergina, sklidina meiles, gerio, silumos. Tuo dosniai dalinasi su savo mylimuoju. Gal del to jos dosnumo, tas vyras ja ir myli... Nevisi gi yra jausmu dozatoriai. Su laiku viskas praeis, sustabares, o dar jei bus salia tokios protingos moteriskes kaip jus, sis procesas tik paspartes ir ji virs pilka, rutinos uzguita, savigarbos kupina, vyru besiskundzianti moteriske.
Papildyta:
Gerbiu CUDO vien uz tai, kad ji stengiasi, ne taip kaip Sever.

Moonte, as viena taisykle parasiau, tikiuosi pades, jus irgi galetumete prisideti.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 05 08, 22:33)
Moonte, as viena taisykle parasiau, tikiuosi pades, jus irgi galetumete prisideti.

Kazkur maciau, jau sukurta tema, kur merginos moko kitatautes kalbos subtilybiu.

Tikiuosi, Ciudo ivertins pamoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 05 07, 10:13)
Turiu tam tikra priezasti,kodel reikejo pasidairyti po tokia tema....Atsiprasau,kad issirinkau butent sita posta.....Tai tiesus kelias i skirybas...Visos jusu staigmenos vyrams tinka tik tokiu atveju jeigu jis vyras tik del to,kad jo lytis vyriska (arba pusiau gejus). Paskaiciau savo vyrui,dukrai ir sunui-vyro reakcija-"vargsas vaikinas",sunaus-"nu ir dura" ir dukros-"kaip tureciau negerbti saves,jeigu kada nors sugalvociau sitaip elgtis".....Vyru logika visai kitokia,negi taip sunku tai suprasti....

Visiškai pritariu. pabandytų kas mane pakelti tik užmigusią, pasiųsčiau tikrai toliau nei mato.
Ir koks gali būti gėris, kai grįžti namo ir tavo veidrodžiai širdutėm apipaišyti bigsmile.gif negi manot vyrams patinka širdutės? O dar jei mano daiktus sutvarkytų pagal save doh.gif nušaučiau. Labai neromantiška aš ir džiaugiuosi, kad man tokių romantikų niekas neorganizuoja.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 05 08, 22:40)
Visiškai pritariu. pabandytų kas mane pakelti tik užmigusią, pasiųsčiau tikrai toliau nei mato.
Ir koks gali būti gėris, kai grįžti namo ir tavo veidrodžiai širdutėm apipaišyti  bigsmile.gif  negi manot vyrams patinka širdutės? O dar jei mano daiktus sutvarkytų pagal save  doh.gif nušaučiau. Labai neromantiška aš ir džiaugiuosi, kad man tokių romantikų niekas neorganizuoja.

Bet juk mergina jauna, ir zaisminga kaip spanielis. Na uzkabins tas sirdukes ir pati jas nuvalys, didelio cia darbo. Na mokekime dziaugtis.
Atsakyti
Kaip jus, Moonte, savo vyrui darote staigmenas, kokias? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 05 08, 23:00)
Kaip jus, Moonte, savo vyrui darote staigmenas, kokias? smile.gif

Kai dirba, jo hobis jachtos, nuvezu i dirbtuves pietus. Dabar uzsakiau XXI ziemos olimpiniu zaidyniu Vankuveryje monetu kolekcija. Na mes jau ne tokie spontaniski, bet kartais praleidziam savaitgalius, kur nors ne namie mirksiukas.gif Taip padarydami vienas kitam staigmenas.

Dabar pasisakiau, kad pasidare baisiai gaila merginos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 gegužės 2010 - 23:17
QUOTE(Moonte @ 2010 05 09, 01:15)
Kai dirba, jo hobis jachtos, nuvezu i dirbtuves pietus. Dabar uzsakiau XXI ziemos olimpiniu zaidyniu Vankuveryje monetu kolekcija. Na mes jau ne tokie spontaniski, bet kartais praleidziam savaitgalius, kur nors ne namie  mirksiukas.gif Taip padarydami vienas kitam staigmenas.
Dabar pasisakiau, kad pasidare baisiai gaila merginos  rolleyes.gif

Pietus, tai cia ne tokia jau ir staigmena(nebent gaminate kazka labai imantraus, pvz. bezdzioniu smegeneles) biggrin.gif O nuo parsykintos staigmenos ir man kojytes pakirstu!WoW!
Savaitgalius leisti ne namie -taip pat labai geras sumanymas.

negaila merginos, kas kaip moka, tas taip soka. mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvuniukas: 09 gegužės 2010 - 09:45