Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 14:28)
Kokie laimingi musu vyrai,tokius auksus turi.. jie patys net nezino  lotuliukas.gif

Klausyk briljante, o tu ka savo MBe planuoji? Nezinai? ava. lauk tuoj patars galesi ruostis po visa svyturio sali slepti "staigmianas", tik gerai taip paslepk, kad prisiliuobti net minciu jam nekiltu, reikia gi, kad bent kas nors balaivas liktu.
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 02 07, 14:29)

Teko karta patirti tokia staigmena, vyras susipazino uzsienyje su lietuviais, kita karta vaziavome kartu, supazindino su jais, o as ...ka as.... blush2.gif pazistu jau viena is ju labai gerai.

Vot tokiu staigmenu labiausiai nenoreciau biggrin.gif a tai tas pazistamas buvo ne siaip pazistamas ania? blush2.gif
Atsakyti
Ten visi geri cool.gif

taigi esu pusrycius pagaminti,jam tai bus tikra staigmena nes pusryciu niekada negamanu blush2.gif tai gi ideja tokia didele lekste bus ideda misraine ant ju uzdetos keptos desreles sirdeles forma ir lekstes kraste is keciupo parasyta MYLIU
vakarui saldi vakariene,kepti pacios sausainiukai ant pagaliuku sirdeles forma(kaip tik snd siu formeliu nusipirkau)plius sampnas ,jauki atmosfera,pratesimas vonioje, zvakiu sviesoje ,vonia pripilta vandens su putomis ir pan..
taip bent planuoju padaryti,nors draugas planuoja is namu isvaziuoti,nulekt i kavinuke ar i 3d filma biggrin.gif bigsmile.gif

[/quote]

QUOTE(jolitukke @ 2011 02 07, 13:00)
Sveikos,
paskaiciau jusu komentarus ir man patiko ideja kepti sausainukus !! Ko gero ir as ta padarysiu...
o taip pat planuoju ji nustebint su dovana - [url=http://www.dreaminbox.lt/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=91]

Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 02 07, 14:31)
Klausyk briljante, o tu ka savo MBe planuoji?

Savo eMB'ei nieko neplanuoju... biggrin.gif neturiu minciu ir jos ta tema isvis nesikomplektuoja man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 14:31)
Vot tokiu staigmenu labiausiai nenoreciau  biggrin.gif a tai tas pazistamas buvo ne siaip pazistamas ania?  blush2.gif

tai kada cia buvo senai jau pries n...metu, ne siaip pazistamas, labai geras pazistamas, kurio vyras pries tai nepazinojo.Va ir susipazinom visi.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 07, 14:32)
taigi esu pusrycius pagaminti,jam tai bus tikra staigmena nes pusryciu niekada negamanu blush2.gif tai gi ideja tokia didele lekste bus ideda misraine ant ju uzdetos keptos desreles sirdeles forma ir lekstes kraste is keciupo parasyta MYLIU
vakarui saldi vakariene,kepti pacios sausainiukai ant pagaliuku sirdeles forma(kaip tik snd siu formeliu nusipirkau)plius sampnas ,jauki atmosfera,pratesimas vonioje, zvakiu sviesoje ,vonia pripilta vandens su putomis ir pan..

laugh.gif aij nezinau.. ..sunku man
Atsakyti
Vo čia tai staigmena lotuliukas.gif

QUOTE(Miglute11 @ 2011 01 23, 19:30)
Sveikos, merginos,

Gal isivaizduojat, kur galima butu rasti sumustinio formos telefona laidini? Toks kaip hamburgeris atrodo, is filmo "be namu negerai" atrodo:). Aciu uz pagalba.

Atsakyti
pulti ginantis reiktų taip: tu kąąą, gyvuly, dėl kaljano kažkokio nerviniesiiii? o kad aš maniau, jog esu nėščia ir iš to jaudulio nukritau ant kaljano-tau nė motais? juk galėjau prarasti mūsų kūdikį...ne, aš nesu nėščia.
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 02 07, 14:34)
ne siaip pazistamas, labai geras pazistamas, kurio vyras pries tai nepazinojo.Va ir susipazinom visi.

aij nu ir gerai.. uz pazintys drinks_cheers.gif
vat supazindintai vyro buti su savo pacios meiluziu kokiu butu staigmenele lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 15:35)
laugh.gif aij nezinau.. ..sunku man

Aš tai ką nors nepadoraus sudėliočiau bigsmile.gif
Atsakyti
gera staigmena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 07, 14:37)
pulti ginantis reiktų taip: tu kąąą, gyvuly, dėl kaljano kažkokio nerviniesiiii? o kad aš maniau, jog esu nėščia ir iš to jaudulio nukritau ant kaljano-tau nė motais? juk galėjau prarasti mūsų kūdikį...ne, aš nesu nėščia.

cia balandzio pirmai tinka biggrin.gif
Atsakyti