Aš tai galvoju, kad, tos dešrelės, ir kečiupas 'myliu' pavidale nenusipelno tokių visuotinių patyčiu, jei žmogus tą akimirką tai darė nuoširdžiai, ir sugalvojo tai, ką teišgalėjo tuo metu...
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 14:37)
aij nu ir gerai.. uz pazintys
vat supazindintai vyro buti su savo pacios meiluziu kokiu butu staigmenele
...

vat supazindintai vyro buti su savo pacios meiluziu kokiu butu staigmenele

Nu ne, ne meiluzis anas buvo, bet taikesi labai i tokius.

QUOTE(Forget @ 2011 02 07, 14:37)

va tokius pusrycius vyrams neskit

Va čia tai nenurungiamai

QUOTE(Vonios Fane @ 2011 01 19, 15:06)
QUOTE(alisia31 @ 2011 02 07, 14:40)
aisku aisku.. tai nusivyle galutinai

QUOTE(juzė @ 2011 02 07, 14:40)
Aš tai galvoju, kad, tos dešrelės, ir kečiupas 'myliu' pavidale nenusipelno tokių visuotinių patyčiu, jei žmogus tą akimirką tai darė nuoširdžiai, ir sugalvojo tai, ką teišgalėjo tuo metu...
Viskas gerai , jeigu vyru patinka tos desreles ir tie ketcupai.Atsimenu, kaip vyrui besiudama marskiniu rankove, sugalvojau ant kisenes ir raudonais siulais issiuvinejau "Love".Tikejausi, kad labiau patiks staigmena, nors marskinukus toliau nesiojo, bet nebuvo apakintas

Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 02 07, 14:41)
nu nzn man tai kazkaip gejiskai atrodo

Aš tikrai nesityčioju, bet negi jums atrodo, kad kuris vyras labai svajoja apie tokią dovaną? Tuos širdutinius trusikus?
geriau tada jau vakarienė ir bučkis, tai bent jau žmogus susinepatoginęs neliks

ciaz man tie triusikai ,kaip vyro pazenklinimas, tarsi nurodantis,kad jis mano,va kaip mane myli,kad nesioja juos

QUOTE(Reika @ 2011 02 07, 14:59)
ciaz man tie triusikai ,kaip vyro pazenklinimas, tarsi nurodantis,kad jis mano,va kaip mane myli,kad nesioja juos 

nu teisingai sakoma elkis su zmonem taip kaip nori kad jie su tavim elgtusi... tai jos ir daro tuos pusrycius,sirdeles klijuoja,trusikus perka... putas vonioj .. zodziu tai kas joms noretusi...

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 16:11)
nu teisingai sakoma elkis su zmonem taip kaip nori kad jie su tavim elgtusi... tai jos ir daro tuos pusrycius,sirdeles klijuoja,trusikus perka... putas vonioj .. zodziu tai kas joms noretusi... 

Aš už tai butelius ir dovanoju

QUOTE(Forget @ 2011 02 07, 15:56)
Aš tikrai nesityčioju, bet negi jums atrodo, kad kuris vyras labai svajoja apie tokią dovaną? Tuos širdutinius trusikus?
geriau tada jau vakarienė ir bučkis, tai bent jau žmogus susinepatoginęs neliks 

Taip. Aš iš dalies sutinku su tuo, kad visos tos, iš meilės daromos, kvailystės yra labai banalu... bet, kita vertus, pati banaliausia yra kasdienybė su savo rutina.
sorry,bet man tos dešrelės ir trusikai...jei man taip padarytų aš musėt vyrą pas gydytoją išsiųsčiau.tai čia tipo aš neromantiška ane