Ir kaina mazesne siferio ir skersiniu pagaliuku maziau nes kas 40 cm dedasi ir nerudyja.. Vieni privalumai siferiui Nors jei labai patiktu skarda neziureciau as i tuos privalumus. Bet jei skaiciuoji,siveris svarstykliu lekste sveria savo naudai.
Ir kaina mazesne siferio ir skersiniu pagaliuku maziau nes kas 40 cm dedasi ir nerudyja.. Vieni privalumai siferiui Nors jei labai patiktu skarda neziureciau as i tuos privalumus. Bet jei skaiciuoji,siveris svarstykliu lekste sveria savo naudai.
na cerpe gali pagaminti ir 40 modulio, tada pagaliukai irgi dedasi kas 40 cm, jei ka
jei norisi dar pigintis, galima deti ir trapecine danga, ji vizualiai normaliai atrodo, o uzdengtu ja stoga, tikrai paprasta
na cerpe gali pagaminti ir 40 modulio, tada pagaliukai irgi dedasi kas 40 cm, jei ka
jei norisi dar pigintis, galima deti ir trapecine danga, ji vizualiai normaliai atrodo, o uzdengtu ja stoga, tikrai paprasta
Nesupratau, is kur jus gaunat ta skardos barskejima, ei stogas normaliai apsildytas, teisingai sugrebestuotas ir teisingai susukti varztai, jokio barskejimo nera.visiska nesamone
Labai teisingi žodžiai.... tik gaila pavėluotai tai supratom... mums tas šniokštimas lietui lyjant, tas barškėjimas, man tai... žodžiu baisiau nei baisu
Labai teisingi žodžiai.... tik gaila pavėluotai tai supratom... mums tas šniokštimas lietui lyjant, tas barškėjimas, man tai... žodžiu baisiau nei baisu
Gal kas galetu pasigirti uzsideje beasbecio siferio stoga? Butu geriau, kad atsirastu, kas toki stoga jau turi 3 ar daugiau metu.. Ka blogo galetu pasakyti apie pastaraji? Pas mane planuojams 20 laipsniu nuolydzio dvislaitis stogas, kaip supratau "Gotika" dedasi jei nuolydis daugiau kaip 30lpsn? Ar visgi kas yra surizikaves ir uzsidejes prie mazesnio nuolydzio?
Gal kas galetu pasigirti uzsideje beasbecio siferio stoga? Butu geriau, kad atsirastu, kas toki stoga jau turi 3 ar daugiau metu.. Ka blogo galetu pasakyti apie pastaraji?
Pas mane planuojams 20 laipsniu nuolydzio dvislaitis stogas, kaip supratau "Gotika" dedasi jei nuolydis daugiau kaip 30lpsn? Ar visgi kas yra surizikaves ir uzsidejes prie mazesnio nuolydzio?
Aš dėjausi Baltijos bangą, nes pas mane vienšlaitis. Dėl tinkamumo jūs pasiskambinkite į Eternit, aš taip ir dariau, jie mane pakonsultavo.
O šiaip juk šiferio stogai pas mus jau labai seniai yra, tik iš jų asbestą panaikino. Visi kaimų stogai tik juom ir buvo dengti.
Aš dėjausi Baltijos bangą, nes pas mane vienšlaitis. Dėl tinkamumo jūs pasiskambinkite į Eternit, aš taip ir dariau, jie mane pakonsultavo.
O šiaip juk šiferio stogai pas mus jau labai seniai yra, tik iš jų asbestą panaikino. Visi kaimų stogai tik juom ir buvo dengti.
Tai, kad pas mane uzdengti du namai, vienas pries penkis metus, kitas symet, tikrai jokio diskomforto nera, nei del triuksmo, nei rudyja ar spalva blunka, nei leidzia.
Todel tvirtinu, kad kazkas ten ant jusu stogo negerai