Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž

Labai aciu visiems uz info. Siandien einam pas architektus tai ir pasakysim kad rinksimes vienoki ar kitoki varianta. Nes praktiskai turim 2 variantus tiek stogui tiek apdailai issirinke ax.gif

O tai stogo taip niekas ir nedarot ir pluostinio cemento ploksteliu? Cia nuoroda http://www.eternit.l...ploksteles.html
Nu man su jomis stogai labai graziai atrodo, nes tokie lygus isryskina formas ir Velux graziai ant ju ziurisi rolleyes.gif Bet va idomu kaipkokybe, sandarymas ir tt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2010 10 01, 11:37)
Labai aciu visiems uz info. Siandien einam pas architektus tai ir pasakysim kad rinksimes vienoki ar kitoki varianta. Nes praktiskai turim 2 variantus tiek stogui tiek apdailai issirinke  ax.gif

O tai stogo taip niekas ir nedarot ir pluostinio cemento ploksteliu? Cia nuoroda http://www.eternit.l...ploksteles.html
Nu man su jomis stogai labai graziai atrodo, nes tokie lygus isryskina formas ir Velux graziai ant ju ziurisi  rolleyes.gif  Bet va idomu kaipkokybe, sandarymas ir tt...  g.gif

O man idomiausia ju kaina bigsmile.gif Turiu didele nuojauta ji pasirodys didele..

Man taippat tos ploksteles patinka.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 01, 13:05)
O man idomiausia ju kaina  bigsmile.gif  Turiu didele nuojauta ji pasirodys didele..
Man taippat tos ploksteles patinka.

Nuo 45Lt uz kv.m. Rimtu meistru montavimo darbu kaina 40 Lt uz kv.m, o siaip sau meistru nuo 25 Lt uz kv.m. Informacija cia is Eternito wink.gif

O kiek Rukki skardos kaina yra? blush2.gif Na tos geresnes kur plemais nenublunka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 01, 11:09)
Pas mane projekte parodyta valcuota skarda arba siferis.kai pradejau sneketi apie cerpes architektas pradejo mykti kad stogas plokscias ir gal nepaskaiciuotas tokiem svoriam.  Bet kaip supratau del lengvu stogo dangu pasirinkimo rusies nera problemu. Taippat ir su fasado apdaila,nera skirtumo. O blokelius jis man uzrase fibo,bet as murisiu is arko.

As galvojau, kad tu apsisprendes grieztai ta skarda deti. Uzdejo mums siferi nu ir nieko normaliai atrodo. Tik va, pritrukom keliu lapu, tai spalva is karto skiriasi naujuju. Jie kazkokie tokie kaip su blizgesiu ir sviesesni uz senuosius. Nu, bet nieko nepadarysi senesnio gaminimo nebera ir siaip tu nauju ne visi turi reikia uzsisakineti.
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 10 01, 14:05)
As galvojau, kad tu apsisprendes grieztai ta skarda deti. Uzdejo mums siferi nu ir nieko normaliai atrodo. Tik va, pritrukom keliu lapu, tai spalva is karto skiriasi naujuju. Jie kazkokie tokie kaip su blizgesiu ir sviesesni uz senuosius. Nu, bet nieko nepadarysi senesnio gaminimo nebera ir siaip tu nauju ne visi turi reikia uzsisakineti.

Jo,buvau apsisprendes,bet.. kai zinai kad siferis pigiau 2,5 karto uz valcuota skarda tai.. Visi dalykai sukasi i siferio puse. Siferis pigesnis ir tiketino triuksmo nebus. Del triuksmo sprendziu is draugo namo kuriame yra skarda dengtas stogas kuris lietui lyjant uzia(nebarska) o as nenoriu net to. Galetu ir pigia skarda deti,bet nenoriu,manau siferis geriau laikys. Dar kaip alternatyva pasilieku priestai minetas beasbestinio siferio ploksteles,bet.. manau kaina atbaidys smile.gif
Atsakyti
O kokia jus kaina primetat tarkim siferio ar skardos stogui? Na tarkim 1 kv.m. kokia kaina su viskuo skaiciuojat ne vien medziagos bet su visais pasiltinimais, darbu kaina ir tt?
Ir kas zinot kiek Rukki skarda kainuoja (tas geresnis variantas) ????

Atsakyti
Ruukki skarda cerpine imitcija nuo 29 lt. o clasic skarda nuo 39 lt. vintage skarda 35 lt.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 01, 13:13)
Jo,buvau apsisprendes,bet.. kai zinai kad siferis pigiau 2,5 karto uz valcuota skarda tai.. Visi dalykai sukasi i siferio puse. Siferis pigesnis ir tiketino triuksmo nebus. Del triuksmo sprendziu is draugo namo kuriame yra skarda dengtas stogas kuris lietui lyjant uzia(nebarska) o as nenoriu net to.  Galetu ir pigia skarda deti,bet nenoriu,manau siferis geriau laikys. Dar kaip alternatyva pasilieku priestai minetas beasbestinio siferio ploksteles,bet.. manau kaina atbaidys smile.gif

va va,prasideda, 2,5 karto pigiau...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2010 10 01, 21:04)
Ruukki skarda cerpine imitcija nuo 29 lt. o clasic skarda nuo 39 lt. vintage skarda 35 lt.

O valcuota skarda sudejus su pvm tiksliai nepamenu bet virs 70 lituku gaunasi bigsmile.gif
Papildyta:
[quote=tiutis,2010 10 01, 21:36]
va va,prasideda, 2,5 karto pigiau...smile.gif
Tiuti,na pasakyk kad netaip. ... rolleyes.gif
Papildyta:
kad nekiltu abejoniu...

Monterrey pural 0.5- 38.20Lt/m2 be PVM

akcijinis Monterrey pural 0.5 RR11,23,29,32(cia spalvos) - 29.50LT/m2 be PVM

classic pural 0.5 - 41.86Lt/m2 be PVM

classic pural 0.6 - 48.19Lt/m2 be PVM

Classic premium 0.5 pural 59.90Lt/m2 be PVM

Cia is komercinio pasiulymo. Klausimu dar bus?

O 45 litai uz asbestines cerpeles dai dar puse velnio. Su salyga kad pats gali susideti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 01 spalio 2010 - 20:50
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 01, 21:49)
O 45 litai uz asbestines cerpeles dai dar puse velnio. Su salyga kad pats gali susideti  biggrin.gif

Tai taip iseina kad skarda (kokybiska) kainuoja panasiai kaip ir tos cerpeles bigsmile.gif Na tai tada del stogo mums viskas aisku - cerpeles bandysim...
O del susidejimo tai velniai zino... Eternit psl yra montavimo istrukcija tik vokieciu kalba. Beja kiek domejomes yra keli sudejimo budai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2010 10 02, 10:03)
Tai taip iseina kad skarda (kokybiska) kainuoja panasiai kaip ir tos cerpeles  bigsmile.gif  Na tai tada del stogo mums viskas aisku - cerpeles bandysim...
O del susidejimo tai velniai zino... Eternit psl yra montavimo istrukcija tik vokieciu kalba. Beja kiek domejomes yra keli sudejimo budai  mirksiukas.gif

Pigiausia skarda kazkur esu mates po 17 litu plius pvm,bet kaip kokybe,kiek laikys.. Nedrystu spresti.

O cerpeles nemanau kad susideti yra kazkas ypatingo.. Linijas sugaudyti nenukreivuoti..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 01, 21:49)
uz asbestines cerpeles

Tik dabar atkreipiau demesi kaipparasei, o tai jos nori pasakyti yra su asbestu??? Kazkaip abejoju unsure.gif
Atsakyti