Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž

QUOTE(chypsa @ 2010 11 25, 11:11)
kažkada biesas66 svarstei, kad dėsi skardą ant stogo. Ką nusprendei, mes nutarėm dėt nepaisant kainos ruukki classic pural matinę, aišku bandysim pasiderėt. Tik gerų meistrų reikia rast pavasariui smile.gif ,nes kai kurie stogdengiai pamatę kokia bus stogo konstrukcija "meningitu" vadina biggrin.gif Nieko ten sudėtingo, keturšlaitis.

dar ziurint koks tas keturslaitis... Bet nemanau kad tai didele problema,tiesiog daugiau darbo.
Del dangos tai taip ir neapsisprendziu,matyt sprendimas ateis kai dengti reiks.. Seip nesinori kisti daug pinigeliu i stogo danga(mat nesu prie tu kurie pinigu neskaiciuoja),tai pamastau ir apie siferi nes stogas gana plokscias ir nelabai jis matysis. Vis pamastau kad geriau sutaupytus pinigus investuoti i storesni apsiltinima arba geresnius langus..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 11 25, 11:21)
dar ziurint koks tas keturslaitis... Bet nemanau kad tai didele problema,tiesiog daugiau darbo.
Del dangos tai taip ir neapsisprendziu,matyt  sprendimas ateis kai dengti reiks.. Seip nesinori kisti daug pinigeliu i stogo danga(mat nesu prie tu kurie pinigu neskaiciuoja),tai pamastau ir apie siferi nes stogas gana plokscias ir nelabai jis matysis. Vis pamastau kad geriau sutaupytus pinigus investuoti i storesni apsiltinima arba geresnius langus..

Gal ir taip.Mes ir taip svarstėm, bet paskui pagalvojom, kad geriau sumokėt 1 kartą brangiau negu 2 kartus, bet pigiau, čerpės mum netinka, "midos" dangos nenorim, matėm panašų kaip mūsų namo projektą ir su šiferiu ir su rannila. Baisiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chypsa @ 2010 11 25, 11:32)
Gal ir taip.Mes ir taip svarstėm, bet paskui pagalvojom, kad geriau sumokėt 1 kartą brangiau negu 2 kartus, bet pigiau, čerpės mum netinka, "midos" dangos nenorim, matėm panašų kaip mūsų namo projektą ir su šiferiu ir su rannila. Baisiai atrodo smile.gif

paziuresim kai stoga desim,man labai patinka classic danga,tik kainos kandziojasi.
Atsakyti
Pries savaite ir mes uzsidengem stoga smile.gif Rinkomes plienine stogo danga
http://www.arenita.lt/index.php?cid=56

http://www.spec.lt/?cid=11549

Atrodo tikrai graziai smile.gif
Atsakyti
Na siandien pas mane atvaziavo clasic skarda, tai rytoj prades deti, bet tokiu oru stoga dengti tai doh.gif g.gif . Dar darbininkai sutokia niekada nedirbia , o pas mane sudurimu yra, nes kaip kur 13 metru ilgis gaunasi, tai ziuresim kaip jiems seksis ir koks rezultatas bus.
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif niekaip nepavyksta rasti informacijos apie daugiabuciu stogu remonta, tad bandau cia ieskoti ax.gif reikia pakeisti daugiabutyje stogo danga - na zinot tokia kur su smala ir dar ten kazkuo. Girdejau kad ten viska nuima, nuvalo ir dengia naujai. Tik va nerandu jokiu firmu, kurios tuo uzsiimtu. Veiksmas butu Kaune. Gal kam teko su tuo susidurti unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas zino kas daro namo stogo konstrukcine dali? Kiek zinau tai architktai. Gal kartais zinot kiek kainuoja konstruktyvas smile.gif aciu

Atsakyti
QUOTE(darkabox @ 2010 12 07, 18:24)
Sveiki, gal kas zino kas daro namo stogo konstrukcine dali? Kiek zinau tai architktai. Gal kartais zinot kiek kainuoja konstruktyvas smile.gif  aciu

Ne architektai daro,o konstruktoriai.Paprastai viso namo kunstrukcijas - nuo pamatų. Arch.dažniausiai turi savo konstruktorių su kuriuo bendradarbiauja.
Galėjot ir stogų temoj paklausti,neatidarinėti naujos temos,kuri gal ne visiems aktuali,ir be to ,tą patį galima ir bendroje temoje pakalbėti. Čia šiaip .Kadangi esat naujokė(-as),siūlau pasiskaityti daugiau tas temas kurios domina,gal ten ir rasit atsakymus,arba ten ir paklausit.kas neaišku. Dar taisykles pasiskaitykit apie naujų temų atidarymą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 07 gruodžio 2010 - 18:39
sveiki, gal kas zinote koki konstruktoriu, nes man reikia stogo konstruktyvo vienaslaiciui namui vilniuje. Ir kiek tas malonumas kainuotu smile.gif dekui uz atsakymus
Papildyta:
Gal kas zinote kaip paskaiciuoti namo nuolydi 4u.gif nes projekte kaip ir nera, bent nerandu. Pas mane namo plotis 9 metrai, o sienu aukscio skirtumas 1.5m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darkabox @ 2010 12 07, 21:31)
Gal kas zinote kaip paskaiciuoti namo nuolydi 4u.gif  nes projekte kaip ir nera, bent nerandu. Pas mane namo plotis  9 metrai, o sienu aukscio skirtumas     1.5m smile.gif

kazin ar namo, bet nuolydis 16.7%, o stogo slaito kampas 9.5 laipsniu.
Atsakyti
Man paciai, labai grazu tikro molio, neglazuruotos cerpes. Bet, kadangi musu namo stogas yra didelis ir platus, mums reikejo lengvo stogo. Mes, pasirinkome Rukki classic. Minusai, jeigu jie bus, galesiu pasakyti kaip apsigyvensiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatrix @ 2011 01 07, 14:31)
Man paciai, labai grazu tikro molio, neglazuruotos cerpes.  Bet, kadangi musu namo stogas yra didelis ir platus, mums reikejo lengvo stogo. Mes, pasirinkome Rukki classic. Minusai, jeigu jie bus, galesiu pasakyti kaip apsigyvensiu.  smile.gif

Na ir ko vertas toks komentaras? Jei turesit ko paklaust, tai ir klausit, o jusu nuomone manau maziausiai cia dabar reikalinga...
Atsakyti