Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž

Biski ne i tema, bet ko nebuna Lietuvoj
dienos anekdotas - pasiule sumontuoti skarda be apsiltinimo, be lietaus sistemos, be pakalimu 250 kv. su gegniu iskelimu - po 80 Lt/m2 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2010 09 14, 23:18)
Šioje temoje aš turbūt prie mažumos - man kaip tik baiginėja dengti molinių čerpių stogą  ax.gif  Pradžioj mąstėm apie betonines čerpes (šiferio atsisakėm, nes ant keturšlaičio klasikinio stogo jis nesižiūri visiškai), bet pasiūlė kaip ir neblogą kainą, ir susigundėm molinėm. Kol kas galiu  pasakyt tik apie vizualinę pusę - kad gražu tai tikrai  biggrin.gif  Kaip naudojasi, pasakysiu po poros sezonų.
Stogo nešiltinome, tik perdangą (namas - vieno aukšto). Kai sumastysim įsirengti mansardą, apsišiltinsim visą stogą ir susidėsim stoglangius, jiem irgi palikom vietas. smile.gif

Mes ir cerpes issirinkome, tik ne molines, o betonines, keturslaiciui stogui, jei nori kad fantastiskai ziuretusi, tik cerpes ir tinka. Tai va, po trupuciuka jau atsiveria vaizdelis, laukiam kol pabaigs jas kloti, reginys isties thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, as vel su klausimu ax.gif blush2.gif
Kuri danga geriau eternito baltijos banga ar gotika? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2010 09 20, 16:21)
Sveiki, as vel su klausimu  ax.gif  blush2.gif
Kuri danga geriau eternito baltijos banga ar gotika?  blush2.gif  ax.gif

Ziurink koks stogo nuolydis. O seip tai pati danga tai tokia pat. Tik gotikai daugiau lotu reikes,plius siuliu bus daugiau per kurias teoriskai pvz ziema daugiau sniego po danga pripustys ir t.t. Bet gotika graziau. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(*KAJA* @ 2010 09 20, 14:26)
Biski ne i tema, bet ko nebuna Lietuvoj
dienos anekdotas - pasiule sumontuoti skarda be apsiltinimo, be lietaus sistemos, be pakalimu  250 kv. su gegniu iskelimu - po 80 Lt/m2  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo,geras anekdotas.. Is kur tokiu dar randas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 09 20, 20:23)
Ziurink koks stogo nuolydis. O seip tai pati danga tai tokia pat. Tik gotikai daugiau  lotu reikes,plius siuliu bus daugiau per kurias teoriskai pvz ziema daugiau sniego po danga pripustys ir t.t.  Bet gotika graziau.  cool.gif

Na nuolydis atrodo apie 30 g.gif
Tai va, man ir idomu ar gotikos pliusas tik grozis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2010 09 20, 20:25)
Na nuolydis atrodo apie 30  g.gif
Tai va, man ir idomu ar gotikos pliusas tik grozis  g.gif

Manau kad tik grozis. Ji is tokios pat medziagos padaruta kaip ir kitas beasbestinis siferis.
Atsakyti
Ziurekit, uztikau akcija monier betoninems cerpems, ka apie jas manote? ar verta? Nes labai staigiai susibludijom dbr doh.gif Siandien jau stogdengys atvaziuoja. Gal geriau sita betonine nei siferis? g.gif
Atsakyti
Ku ku ax.gif
Tai va, apturejom pokalbi su stogdengiu,kuris "30metu dengia stogus" doh.gif
Tai jo argumentas pries siferi yra, tai kad neatlaiko svorio visiskai tipo tik iki70kg, duzta ir t.t. Jis mums baisiai siulo raniline skarda doh.gif Man skarda kazkas baisaus, taciau gal as klystu?
Poto sake, kad jau tada geriau detis lenkiska siferi sita, o ne eternito g.gif
Na kas man pades issiaiskinti..Gal rimtai skarda geriau ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2010 09 21, 19:31)
Ku ku  ax.gif
Tai va, apturejom pokalbi su stogdengiu,kuris  "30metu dengia stogus"  doh.gif
Tai jo argumentas pries siferi yra, tai kad neatlaiko svorio visiskai tipo tik iki70kg, duzta ir t.t. Jis mums baisiai siulo raniline skarda  doh.gif Man skarda kazkas baisaus, taciau gal as klystu?
Poto sake, kad jau tada geriau detis lenkiska siferi sita, o ne eternito  g.gif
Na kas man pades issiaiskinti..Gal rimtai skarda geriau ?  g.gif

GOTIKA tinka statiems stogams, kurių kampas > 30 laipsnių.
BALTIJOS BANGA tinka mažo nuolydžio stogams.
mes susidejome Baltijos banga, tai del vaiksciojimo svorio nesuprantu, is kur tas 70 kg? As irgi pries dedant ta skaiciau, bet gamintojai tikrai nieko apie tai neraso, as net i gamykla skambinausi. O del praktikos, tai mano vyras sveria gerokai virs 90 kg, bet reikejo juk daug darbu atlikti dar ant stogo (apie kamina), tai lipa drasiai, niekas nebarska, ir dirba jis ne vienas.
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2010 09 21, 20:06)
GOTIKA tinka statiems stogams, kurių kampas > 30 laipsnių.               
BALTIJOS BANGA tinka mažo nuolydžio stogams.
mes susidejome Baltijos banga, tai del vaiksciojimo svorio nesuprantu, is kur tas 70 kg? As irgi pries dedant ta skaiciau, bet gamintojai tikrai nieko apie tai neraso, as net i gamykla skambinausi. O del praktikos, tai mano vyras sveria gerokai virs 90 kg, bet reikejo juk daug darbu atlikti dar ant stogo (apie kamina), tai lipa drasiai, niekas nebarska, ir dirba jis ne vienas.

Aciu 4u.gif as dar bandysiu irgi ziuretis del tu svoriu visu. Atseit izopolo siferis tvirtesnis g.gif
Atsakyti
Mes dėjomės Gotika- juodą:mėlynai juodas ..grafitinis, man labai patinka.. Tik man atrodo kad kitose rūšyse iš karto yra padarytos skylės tvirtinimo, o Gotikoje ne tai mūsų meistrai kaltinai kalė o reikėjo tikriausiai kad iš pradžių išgręžtu o paskui vinis kaltu kad danga nesuskilinėtu... g.gif vien žodžiu dėjomės piko metu kai visi statybininkais buvo patapę...
Atsakyti
O dabar sukame galvą iš ko daryti pakalimus: medis , plastikas ar dar kas.. g.gif stogal šiferis Gotika...
Atsakyti