Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž

QUOTE(nieda @ 2010 09 24, 08:23)
Beabejo apsiltinimas skirtas, del silumos, bet akivaizdu, kad jei neisleidzia silumos, neleis ir garso. Barska , jei danga neteisingai pritvirtinta, atvepes koks galas maskatuojasi ir pan.pas mus uzdengti du namai, ukinis, pavesine ir tikrai jokio diskomforto nera.

Papasakokite koks apsiltinimas detas?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 09 24, 08:34)
Papasakokite koks apsiltinimas detas?

Ps mus deta rockwool vata su folga du sluoksniai vienas 10 cm, kitas 15 ,difuzine plevele eurovent max. manau nieko imantraus, bet stogo barskejimo as tikrai negirdziu
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 09 23, 23:05)
Na gal as kvaila, gal nesuprantu, bet apsildymas ir yra skirtas tam, kad siluma neiseitu, o ne tam, kad garso nepraleistu, nezinau, kaip ten su barskejimu viduje, bet kai pradeda lyti, tai kaimyno stogas negyvai uzknisa esant lauke, visa laime, kad musu terasa bus ne i kaimyno puse, nes antraip investuodami i terasa, kad vasara galetumem leisti laika lyjant lauke, turetumem sleptis viduje ir langus uzsidaryti, nes barska labai jau stipriai  4u.gif

mano anytos stogas skardinis g.gif be to nedėtas joks ten šiltinimas, bet visitek nieko man neerzina schmoll.gif gal aš prie kurčiųjų lotuliukas.gif nu bet garsas pakenčiamas ir nematau aš reikalo šalia gyvenant, slėptis po 9 spynom nuo to garso smile.gif

o jūs gal esat itin jautrūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2010 09 24, 16:49)
mano anytos stogas skardinis g.gif be to nedėtas joks ten šiltinimas, bet visitek nieko man neerzina  schmoll.gif gal aš prie kurčiųjų  lotuliukas.gif nu bet garsas pakenčiamas ir nematau aš reikalo šalia gyvenant, slėptis po 9 spynom nuo to garso smile.gif

o jūs gal esat itin jautrūs  4u.gif

Man atrodo, kad tie jautrieji, siferio arba bitumo prekiautojai , kurie bandi ipirsti tokia nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nieda @ 2010 09 27, 08:26)
Man atrodo, kad tie jautrieji, siferio arba bitumo prekiautojai , kurie bandi ipirsti tokia nuomone biggrin.gif

Labai jau stipriai suklydote, nesu jokios dangos prekiautoja, pati statausi nama ir pasirinkau cerpe, ir tikrai ne vien del to, kad skarda barska, o del ilgaamziskumo, nesame tokie turtingi, kad galetumem sau leisti varztus keitalioti kas 6 metus, todel dedames cerpe, kuriai duoda garantija pats gamintojas 30 metu, o kaina ne taip jau stipriai ir skiriasi nuo skardos, kuria atmeciau is karto, teko bendrauti su ne mazai stogdengiu, kurie deja skardai skyre trecia vieta, visi, kaip susitare tvirtino: 1. cerpe, 2. siferis, 3.skarda. Tikrai niekam nepersu savo nuomones, nes kas yra gerai man, nebutinai turi buti gerai kitam. Kas liecia dar skarda, tai stogdengys sake, kad nepataria deti stoglangio i skardini stoga, nes tada triuksmo niekas nesustabdys, cia vel ne mano zinios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 09 27, 09:41)
Labai jau stipriai suklydote, nesu jokios dangos prekiautoja, pati statausi nama ir pasirinkau cerpe, ir tikrai ne vien del to, kad skarda barska, o del ilgaamziskumo, nesame tokie turtingi, kad galetumem sau leisti varztus keitalioti kas 6 metus, todel dedames cerpe, kuriai duoda garantija pats gamintojas 30 metu, o kaina ne taip jau stipriai ir skiriasi nuo skardos, kuria atmeciau is karto, teko bendrauti su ne mazai stogdengiu, kurie deja skardai skyre trecia vieta, visi, kaip susitare tvirtino: 1. cerpe, 2. siferis, 3.skarda. Tikrai niekam nepersu savo nuomones, nes kas yra gerai man, nebutinai turi buti gerai kitam. Kas liecia dar skarda, tai stogdengys sake, kad nepataria deti stoglangio i skardini stoga, nes tada triuksmo niekas nesustabdys, cia vel ne mano zinios  mirksiukas.gif

man atrodo, jog kiekvienam savo, ko gero nera dangu be trukumu, ypac, jei ju norisi rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nieda @ 2010 09 27, 10:36)
man atrodo, jog kiekvienam savo, ko gero nera dangu be trukumu, ypac, jei ju norisi rasti smile.gif

Taip,visom dangom yra trukumu,kad ir tompaciom cerpem. Dabar isejes per duris galeciau kiek nori prifotkinti nelabai graziu cerpiniu stogu... Tad manau ir tos isgirtos cerpes tik gamintoju gerai isgirta preke..
Atsakyti
Mūsų stogas barška tarška baisiai garsiai, neįmanoma apsiklausyti per lietų, nekenčiu skardinio, gyvenime nedėtume daugiau, bet dabar jau kelio atgal nėra, namas ką tik pastatytas, dar net neįsikraustėme, o jau taip gailimės...
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 09 27, 20:26)
Mūsų stogas barška tarška baisiai garsiai, neįmanoma apsiklausyti per lietų, nekenčiu skardinio, gyvenime nedėtume daugiau, bet dabar jau kelio atgal nėra, namas ką tik pastatytas, dar net neįsikraustėme, o jau taip gailimės...

o tai gal jūs garso izoliacijos nedėjot g.gif nesuprantu, kas ten taip siaubingo gali būti...
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2010 09 27, 21:11)
o tai gal jūs garso izoliacijos nedėjot  g.gif nesuprantu, kas ten taip siaubingo gali būti...

Tiesiog, arba patys ziopli, arba statybininkai pridare nesamoniu. Manau, kad bet kokia danga teisingai uzdengtas stogas, asaru lieti nevers.
Atsakyti
QUOTE(nieda @ 2010 09 28, 08:04)
Tiesiog, arba patys ziopli, arba statybininkai pridare nesamoniu. Manau, kad bet kokia danga teisingai uzdengtas stogas, asaru lieti nevers.

pritariu 100 procentiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas tėvus pora metų stogo danga pakeista,buvo šiferis,o dabar skarda .Jokio ypatingo barškėjimo nėra.Pirmam aukšte iš vis nesigirdi,antram labiau girdisi priėjus prie laiptelių lipt ant aukšto.
Atsakyti