Papasakokit kokias spalvas renkates si pavasari?
pati lakuojuosi sviesiai, patinka rusvos spalvos, minimaliai blizguciu turintis lakas. Ant kitu labai patinka raudoni nagai. Negraziausia melyni, zali ir kai daug daug piesiniu

Dabar pati lakuoju raudonai ir ant viršaus su šiuo laku :
Arba visai įdomus derinys būna prancūziškas manikiūras ir baltas galiukas užteptas šiuo laku. Kam teko matyt - visi gyrė

Arba visai įdomus derinys būna prancūziškas manikiūras ir baltas galiukas užteptas šiuo laku. Kam teko matyt - visi gyrė

Dabar patrauke ant sviesesniu:
dvi is desines

QUOTE(RainyDay @ 2011 03 19, 19:28)
Papasakokit kokias spalvas renkates si pavasari?
Dėmesio vertų spalvų yra šių metų pavasario Essie kolekcijoje

mano mėgstamiausios pastaruoju metu - ruda, mėlyna ir kūno spalvos
----------------------------------------------------------------------------------------
fotokonkursas [anonimiškumas kaip matote nebūtinas, galima dėti atpažįstamus vaikus ir darbus ir po to meluoti kad balsai gauti ir parašai kuriuose tiesa akis bado dingsta ne dėlto]

----------------------------------------------------------------------------------------
fotokonkursas [anonimiškumas kaip matote nebūtinas, galima dėti atpažįstamus vaikus ir darbus ir po to meluoti kad balsai gauti ir parašai kuriuose tiesa akis bado dingsta ne dėlto]
Gražu raudoni, švelniai violetiniai, juodi nagučiai. Mėgstu ryškias spalvas
ir prancūziškas manikiūras labai patinka
o nepatinka, kai būna perkrauta piešinėliais nagai

o nepatinka, kai būna perkrauta piešinėliais nagai

Man patinka visos spalvos, ypač ryškiai raudona ir šviesiai rožinė (šių spalvų lakas dažniausiai būna ant mano nagų ), o juodo lako, neturiu ir nežadu turėti, nepatinka man jis

Patinka dauguma, tik ne mėlyna, žalia, geltona. Mėlyna man nesusipratimas visai atrodo, iš bėdos dar graži šviesiai mėlyna, pastelinė tokia.
o man tai visos visos
gal tik geltona kažkaip nelabai
bet dažniausiai puošiuos ryškiom spalvom

man viskas grazu, bet vat matiniai nelabai.
man matiniai nagai, tokie kaip sausi labai atrodo. o man labiau patinka slapio lako efektas.
kai akys pavargsta nuo tamsių lakų, pasidarau prancuziuką, arba seip sviesiais lakais nusilakuoju be jokių blizgučių ir kitų pribambasų
labiausiai akys pavargsta man nuo raudonų ir juodų nagų. o juodas ilgiau 2dienu neissilaiko, nes nebeapsikenciu, bet po kiek laiko vel pasiilgstu