Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia nagų lako spalva jūsų mėgstamiausia?

QUOTE(akutivo @ 2010 09 24, 12:21)
na na su kuo?  lotuliukas.gif  su vistos nagais? su kanopom?  lotuliukas.gif  taip jie asocijuotusi jei butu dirbtini ir priauginti... o jei naturalus... ir graziai sutavrkyti..tai kita kalba.... o as asmeniskai rysku nagu laka isivaizduoju -raudona... tikrai ne koki riuzava.. ar pan.  cool.gif

na nepykit,bet ilgi nagai(nesvarbu naturalus ar ne)+ryski spalva=vulgaru biggrin.gif nzn,man visokiu spalvu trumpi nagai-labai faina ir grazu,bet su ilgais nagais tai reikia labai atsargiai rinktis nagu spalva smile.gif
Atsakyti
Labai patinka pastelines rozines spalvos,prancuziskas,o is tamsiuju tai ryskiai raudoni atspalviai arba bordo aisku ne ant ilgu nagu,tokiu beje ir nenesioju ir nesuprantu ryskios nagu dailes su "kislotnomis" spalvomis ir kruva blizguciu,labai neskonigai atrodo schmoll.gif
Pries subtilius papaisymus nieko blogo neturiu,pvz cia man grazu tik as daryciausi ne ant kiekvieno nago nail.gif

user posted image
Atsakyti
Cia kaip ir visur del skonio nesigincijama. Juk jeigu nagai grazus ir sutvarkyti tai ir lako spalva tiks bet kokia, o jei nagai apluzineje arba pats lakas apsilupes tai nera nieko baisiau, brrrrrr.......
Man lako spalvos kazkaip nuo metu laiko priklauso.Vasara norisi sviesiu atspalviu, na , o rudeni ir ziema kazkaip traukia prie tamsesniu ir sodresniu.
Atsakyti
kai nagai trumpi - pastelines spalvas mėgstu... o kai atauga mėgstu tamsias: bordo, tamsiai violetine ir pan...
Atsakyti
labai nemėgstų tokių spalvų kaip žalia, geltona... Ant nagų visai man nesižiūri..
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 10 27, 15:29)
Labai patinka pastelines rozines spalvos,prancuziskas,o is tamsiuju tai ryskiai raudoni atspalviai arba bordo aisku ne ant ilgu nagu,tokiu beje ir nenesioju ir nesuprantu ryskios nagu dailes su "kislotnomis" spalvomis ir kruva blizguciu,labai neskonigai atrodo  schmoll.gif
Pries subtilius papaisymus nieko blogo neturiu,pvz cia man grazu tik as daryciausi ne ant kiekvieno nago nail.gif

user posted image

Sitas nieko toks, nes nagai nera ilgi ir nulakavimas neryskus ax.gif siaip ant ilgu ryskiai nulakuotu nagu labai man negrazu kai dar pripaiso gelyciu blush2.gif
Pati dziaugiuosi naturaliais ilgais naguciais, juos megstu lakuoti visais raudonais, ruzavais, violetiniais atspalviais. Kai zinau, kad nebus laiko persilakuoti, tada lakuoju sviesesnem spalvom, kad taip nekristu i akis jei kamputis nusilups lotuliukas.gif nieko nera baisiau nutrupejes ryskus lakas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 06 lapkričio 2010 - 20:12
As dabar uzsikabinus ant tokios matines, svelnaus baklazano tokio..nu uzkrito kaip ji vadinas lotuliukas.gif doh.gif vasara arba seip kai noriu tokiu sviesiu tai patinka pienine tokia svelniai rozine
user posted image
user posted image
o seip visokios.. rudeniui-ziemai patinka tamsesnes.. dabar kai tos madingos purvina pilka, ruda ir t.t
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 06, 21:29)
As dabar uzsikabinus ant tokios matines, svelnaus baklazano tokio..nu uzkrito kaip ji vadinas lotuliukas.gif  doh.gif vasara arba seip kai noriu tokiu sviesiu tai patinka pienine tokia svelniai rozine
user posted image
user posted image
o seip visokios.. rudeniui-ziemai patinka tamsesnes.. dabar kai tos madingos purvina pilka, ruda ir t.t
user posted image

paskutine spalva wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 06, 21:34)
paskutine spalva  wub.gif  wub.gif

Va va.. jamsiu as ja.. aisku ne Chanel, nes kol kas man gaila tiek lt moket uz laka nagu, kai yra ir pigiu geru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ing13 @ 2010 10 30, 22:39)
Man lako spalvos kazkaip nuo metu laiko priklauso.Vasara norisi sviesiu atspalviu, na , o rudeni ir ziema kazkaip traukia prie tamsesniu ir sodresniu.

Ir man tas pats ax.gif laku spalva priklauso nuo metu laiko, pavasari vasara norisi svelnesniu atspalviu, o rudeni ziema tamsesniu mirksiukas.gif
Nesvarbu koksai nagu ilgis ir lako spalva, svarbu kad nagai butu sutvarkyti, graziai nulakuoti ir svarbiausiai nenusitrynes nagu lakas schmoll.gif biggrin.gif
Kartais tenka matyt paneliu su nusilupusiu nagu laku doh.gif doh.gif na nieko nera baisiau man schmoll.gif schmoll.gif jau geriau visai nelakuoti nagu jei pradejus luptis lakui nesugeba jo nusivalyti doh.gif
Atsakyti
man negražios tamsios spalvos - juoda, rudos atspalvia. patinka nude, rusva, metalo atspalviai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 11 06, 21:48)
man negražios tamsios spalvos - juoda, rudos atspalvia. patinka nude, rusva, metalo atspalviai smile.gif

Man irgi buvo momentas, kai nepatiko.. bet nusibodo pastoviai naudojamos ir pradejo patikt tokios smile.gif
Atsakyti