is rudu man dar grazi catrice bronzed brown is careme kolekcijos

vis dar tebetriumfuoja prancūziškas manikiūras mano naguose, o štai kokie tamsūs atspalviai ar šiaip ryškios spalvos niekada nebeužsuka į svečius
gal ateityje ir keisis viskas
užsinorėsiu kokių super ryškių nagučių, bet dabar tai ne
p.s. nesakau, kad negražu tamsūs atspalviai ar ryškiai kokie raudoni, tiesiog dabar man jie nelimpa kažkaip, bet būna, kad pastebiu merginas su gražiu ryškiu manikiūru

gal ateityje ir keisis viskas

p.s. nesakau, kad negražu tamsūs atspalviai ar ryškiai kokie raudoni, tiesiog dabar man jie nelimpa kažkaip, bet būna, kad pastebiu merginas su gražiu ryškiu manikiūru

reikia zinota kada ir kokia proga lakuotis. grazu ir ryskus nagai. reikia priprasti prie ryskios spalvos.
QUOTE(amber123 @ 2010 11 06, 20:42)
Va va.. jamsiu as ja.. aisku ne Chanel, nes kol kas man gaila tiek lt moket uz laka nagu, kai yra ir pigiu geru 

Amber123, šitie va 1:1 su Chaneliu. Foto iš interneto.
OPI France "You don't know Jacques"
Essie Fall "Merino Cool"
Ir China Glaze Vintage "Ingrid"

O pati turiu štai tokį OPI "Over the Taupe". Lakas ne kolekcinis.

Sveikos, kur perkate OPI lakus Vilniuje?Ir įdomu ar naujos kolekcijos ten greit pasirodo?

QUOTE(Twitter @ 2010 11 25, 14:08)
Sveikos, kur perkate OPI lakus Vilniuje?Ir įdomu ar naujos kolekcijos ten greit pasirodo? 

Kiek žinau OPI lakų atstovas Lietuvoje yra Nagavita. Jų tinklapyje manikiuras.eu nemačiau naujų kolekcijų

QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 08, 19:07)
Labai graži spalva.

Šiuo metu tamsiai mėlyna, šokolado spalva
Niekada nemėgau ir, ko gero, nepamėgsiu blyškių spalvų, tokių kaip koralo, perlamutro ar kūno

Niekada nemėgau ir, ko gero, nepamėgsiu blyškių spalvų, tokių kaip koralo, perlamutro ar kūno

Man dar gražu tokia spalva
Tik nagučiai čia nelabai dailoki

Patinka rausva spalva, smėlio spalvos

Nemegstu RAUDONOS spalvos,kazkaip vulgaru man taip naguciai nulakuoti
o graziausia prancuziskai sutvarkyti naguciai