Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia nagų lako spalva jūsų mėgstamiausia?

is rudu man dar grazi catrice bronzed brown is careme kolekcijos
user posted image
Atsakyti
vis dar tebetriumfuoja prancūziškas manikiūras mano naguose, o štai kokie tamsūs atspalviai ar šiaip ryškios spalvos niekada nebeužsuka į svečius biggrin.gif

gal ateityje ir keisis viskas biggrin.gif užsinorėsiu kokių super ryškių nagučių, bet dabar tai ne biggrin.gif

p.s. nesakau, kad negražu tamsūs atspalviai ar ryškiai kokie raudoni, tiesiog dabar man jie nelimpa kažkaip, bet būna, kad pastebiu merginas su gražiu ryškiu manikiūru smile.gif
Atsakyti
reikia zinota kada ir kokia proga lakuotis. grazu ir ryskus nagai. reikia priprasti prie ryskios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 06, 20:42)
Va va.. jamsiu as ja.. aisku ne Chanel, nes kol kas man gaila tiek lt moket uz laka nagu, kai yra ir pigiu geru biggrin.gif

Amber123, šitie va 1:1 su Chaneliu. Foto iš interneto.

OPI France "You don't know Jacques"
user posted image

Essie Fall "Merino Cool"
user posted image

Ir China Glaze Vintage "Ingrid"
user posted image

O pati turiu štai tokį OPI "Over the Taupe". Lakas ne kolekcinis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beštuliukas: 08 lapkričio 2010 - 20:08
Sveikos, kur perkate OPI lakus Vilniuje?Ir įdomu ar naujos kolekcijos ten greit pasirodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2010 11 25, 14:08)
Sveikos, kur perkate OPI lakus Vilniuje?Ir įdomu ar naujos kolekcijos ten greit pasirodo? 4u.gif

Kiek žinau OPI lakų atstovas Lietuvoje yra Nagavita. Jų tinklapyje manikiuras.eu nemačiau naujų kolekcijų 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 08, 19:07)
O pati turiu štai tokį OPI "Over the Taupe". Lakas ne kolekcinis.
user posted image

Labai graži spalva. wub.gif
Atsakyti
siaip pasteline, prancuziskas manikiuras.
ziema - bordo, tamsiai raudona
Atsakyti
Šiuo metu tamsiai mėlyna, šokolado spalva wub.gif
Niekada nemėgau ir, ko gero, nepamėgsiu blyškių spalvų, tokių kaip koralo, perlamutro ar kūno smile.gif
Atsakyti
Man dar gražu tokia spalva bigsmile.gif Tik nagučiai čia nelabai dailoki blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Patinka rausva spalva, smėlio spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
Nemegstu RAUDONOS spalvos,kazkaip vulgaru man taip naguciai nulakuoti rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif o graziausia prancuziskai sutvarkyti naguciai thumbup.gif
Atsakyti