Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiška pirtis

Sveikos,
mane labai sudomino turkiška pirtis naujame impuls+,
"Sultono hamamas"
http://www.impuls.lt...=lt&page_id=146

gal kuri jau išbandžiusi? labai idomu, kaip ten viskas vyksta?

ax.gif

Atsakyti
Tikra turkiska pirti pajauciau Turkijoje,o kaip Impulse+,tai dar neteko pabuvot.Kazkada tai buvau Fabijoniskese turkiskoj,tai nepatiko visai. schmoll.gif
Atsakyti
man turkiska pirtis net fainesne uz sauna-impulse + nebuvau, bet nemanau, kad ten kuo skirsis nuo kitu turkisku.sedi garuose tokiuose ir kvepuoji.skirtumas bent jau man nuo saunos tame, kad tie garai 'lengvi', as saunoj but negaliu del karscio, o vat turkiskoj kuo puikiausiai thumbup.gif:
Atsakyti
Turkiška man labiau patinka nei suomiška biggrin.gif
Atsakyti
Kvėpuot lengviau, tai jau gerai biggrin.gif
Nes suomiškoj man irgi per karšta.

O kaip su tais muilinimais ir masažais? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariella: 20 sausio 2006 - 20:35
Kur turkiska Kaune?
Atsakyti
Turkiška pirtis yra thumbup.gif
Atsakyti
As tik uz turkiska thumbup.gif nepakeliu suomiskos pirties karscio todel dazniausiai rebkuosi turkiska thumbup.gif
Atsakyti
Joa smile.gif tukiska pirtis labai fainas dalykas..atliekami ivairus masazai po jos,bet nepatarciau eit i masazus nes po ju viska skauda.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2006 01 23, 01:13)
Kur turkiska Kaune?

Šiaip Oazėje yra mirksiukas.gif , man tai patinka visos pirtys, svarbu kad šilta biggrin.gif
Atsakyti
As buvau turkiskoj pirtyje tik viena karta, oazei... man labai patiko, isieti nenorejau! thumbup.gif siaip megstu visokias pirtis! thumbup.gif
Atsakyti
Ypač faina turki6ka, kai būna kokio eukaliptų eterinio aliejaus joje.... tada taip kvepavimas issivalo ax.gif
Atsakyti