Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiška pirtis

na kadangi as ka tik po keliones Turkijoj, tai ir hamam'o ispudziais svieziais galiu pasidalinti smile.gif per atostogas pabuvojau dviejose skirtingose turkiskose pirtyse... abu kartus laaabi patiko thumbup.gif pirmakart ejom tik mergytes, gavau very sexy bernioka, kuris mane sveite, muilavo, masazavo (niam vyrukas mirksiukas.gif blush2.gif ) o jau masaziuka su aliejais atliko moteryte... ehh, gaila net... blush2.gif antrakart buvau su brangiausiuoju laaaabai didelej turkiskoj pirty su druskos kambariu, dzakuzi, molio baseinu ir t.t. tiek po vieno, tiek po antro karto jauciausi fantastiskai... thumbup.gif kartociau ir kartociau, nors neesu didele pirciu megeja...
Atsakyti
Isbandziau turkijoje taip pat turkiska pirti smile.gif buvom keturiese, dvi poros, tai visi likom patenkinti smile.gif)) pirma visus keturis nuvede i sauna, ten pabuvom gal 10-15min, tada nuvede i juros vandens jakuzi, druskos kiekis nezmoniskas! Tada vel i pirti, tada visus keturis i marmuro kambari ant didziulio marmurinio stalo visus keturis pagulde. Aptarnavo keturi vyrukai. Kadangi buvom su antrom pusem, tai mus merginas masazave buvo kuklus, o tie kur dirbo prie vyru, tai skalde visokius bajerius biggrin.gif manau jei butume tik panos, butu buve ziauru biggrin.gif nu va ten mus gulincius nuprause, nusveite, apipyle kalnu putu, taip maloniai, atrodo jautesi ant kuno kaip kiekvienas burbuliukas sproginejo smile.gif tada vel nuprause, pagulde prie baseino pailseti, pavaisino vietine turkiska arbata. Ir galiausiai mane su vyru i viena kambari, anuos du i kita, ir padare mums atpalaiduojanti masaza gal pusvalandi. Mus abu masazavo vyrai. Zodziu labai labai labai patiko smile.gif taip patiko, kad su vyru i ta spa ejom kas antra diena biggrin.gif tik jau vis i kitas proceduras smile.gif))) tai va isbandziau ten turkiska pirti, sokolado masaza, masaza su karstais akmenimis, ir paskutinis buvo, kartu su vyru vel vienam kambariuke, paprasem ajurvedinio masazo su karstu aliejum smile.gif dbr sakem visa tai isbandysim lietuvoje ir palyginsim smile.gif))
Atsakyti
biggrin.gif Buvau impulse turkiskoj pirty,ispudzio nepaliko smile.gif
idomu butu tai isbandyti pacioje turkijoje,neabejoju kad viskas kitaip
Atsakyti
Del spaudimo as net negaliu eiti i kitokias pirtis, tai man turkiska thumbup.gif
Atsakyti
Vis mastau isbandyti LT turkiska pirti, tik bijau, kad gali labai sugadinti euforija, kuri liko po tikros turkiskos pirties Kemere... Va ten tai buvo super thumbup.gif Tokia atgaiva kunui ir sielai... mmm ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2011 12 14, 02:05)
biggrin.gif Buvau impulse turkiskoj pirty,ispudzio nepaliko smile.gif
idomu butu tai isbandyti pacioje turkijoje,neabejoju kad viskas kitaip

na impulse isties ten nieko gero
Atsakyti
Lietuvoje neteko isbandyti, bet atostogaujant Turkijoje isbandyti teko, tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man ji pati nerealiausia, o jeigu dar su visokiais eteriniais aliejais tai thumbup.gif
Atsakyti
Puiki Turkijoj pirtis, vyrukai aktyviai ir maloniai aptarnauja.. smile.gif mm smile.gif
Atsakyti
Aš ir esu buvus Turkijos Hamam'e smile.gif Išėjus jaučiausi palengvėjus kokiais 5 kg. lotuliukas.gif tokia lengvutė, švelnutė, stangri oda... thumbup.gif
Atsakyti