Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiška pirtis

QUOTE(Ariella @ 2006 03 16, 17:20)
Buvau nuejus i ta Hamama,
visai patiko  thumbup.gif
Is pradziu sauna, paskui dziakuzi  thumbup.gif
oda tai gyliai nuvale, su kazkokia spec. pirstine ant tiek scirai tryne,
kad vienoj vietoj ir pratryne,  blink.gif 
o po to su muilo putom muilino ir masazavo:super 
bet geriausias viso kuno masazas su aromatiniais aliejais ,superinis,
oda paskui tokia svelnute buvo bigsmile.gif

Masazas tikrai neskausmingas, vos neuzmigau kaifuodama thumbup.gif  thumbup.gif

tu cia kalbi apie Turkija ar ir Lietuvoj visa kompleksa kazkur galima gauti? unsure.gif Ajetus kaip ciotkai butu, nes vasara Turkijoj isbandziau tai vienas malonumas wub.gif Ypac kaip tas siltas putas leidzia ant kuno ir nusveicia thumbup.gif
Atsakyti
As kol vaiksciojau i paprasta baseina kur buvo tik suomiska pirtis tai labai buvau patenkinta, galejau sedet net kai budavo labai karsta. O vat neseniai su kompanija apsilankem http://www.alicante.lt/?mID=2 pirciu koplekse, tai dabar tik uz turkiska ir infroraudonuju spinduliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ner ka lyginti net, o ten dar paledzia tokia raminancia muzikyte tai is vis atsipalaiduoji.
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 01 16, 04:26)
As kol vaiksciojau i paprasta baseina kur buvo tik suomiska pirtis tai labai buvau patenkinta, galejau sedet net kai budavo labai karsta. O vat neseniai su kompanija apsilankem http://www.alicante.lt/?mID=2 pirciu koplekse, tai dabar tik uz turkiska ir infroraudonuju spinduliu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ner ka lyginti net, o ten dar paledzia tokia raminancia muzikyte tai is vis atsipalaiduoji.

o gal teko apsistoti jų kambariuose? kaip ten maistas jų kavinėje? ačiū smile.gif
Atsakyti
Geriau paprasta pirtis nei turkiška. Turkiškoj neįmanoma išbūti, o jei aukščiau pasilipi... schmoll.gif doh.gif
nea, turkiška pirtis tikrai ne mano skonio... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2007 01 17, 01:10)
Geriau paprasta pirtis nei turkiška. Turkiškoj neįmanoma išbūti, o jei aukščiau pasilipi... schmoll.gif  doh.gif

tai, kad atvirksciai suomiskoj neisbusi g.gif o turkiskoj daugiau dregmes ir laipsniu maziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2007 01 17, 01:10)
Geriau paprasta pirtis nei turkiška. Turkiškoj neįmanoma išbūti, o jei aukščiau pasilipi... schmoll.gif  doh.gif

tai kad turkiskoj ner kur lipt lotuliukas.gif lotuliukas.gif vietos sedimos thumbup.gif kas nebande rekomenduoju thumbup.gif thumbup.gif liuks dalykas karscio ner perdaug tik labai daug garo thumbup.gif atpalaiduoja ir isvalo odyte bigsmile.gif
Atsakyti
Neee, man tai ir per karšta, kvėpuot gal ir lengviau, bet odą svilina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 01 19, 12:41)
Neee, man tai ir per karšta, kvėpuot gal ir lengviau, bet odą svilina... doh.gif

na niekaip nesuprantu doh.gif jus kalbat apie sauna ar turkiska pirti g.gif taip saunoj svilina ,bet tik ne turkiskoj lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamos smile.gif
Paaiskinkit jus man kai cia yra su turkiska pirtim: kai buvau Turkijoj, teko apsilankyti, ten nebuvo nei labai karsta, nei garu daug, tik dregna labai. o vat kai buvau impuls plius turkiskoj pirty, tai ten buvo tiek garu, kad vienas kito nematem smile.gif ir temteratura ten buvo tikrai aukstesne. tai vat ir galvoju dabar kuri cia tikresne turkiska pirtis... smile.gif
Atsakyti
kaip suprantu,ir kiek man pačiai teko pabūvoti, tai turkiškoje pirtyje yra daug garų... drėgmės... pirty ant lubų net karštų vandens lašų galima pamatyti.... ir pajusti kai jie nuvarva ant tavo kūno... biggrin.gif tikrai labai liuks dalykas... nereikia laukti kol patys išspausime prakaito lašiuką... oda nesausėja... kas nebuvo - siūlau apsilankyti... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alias @ 2007 01 19, 17:24)
Sveikos, supermamos smile.gif
Paaiskinkit jus man kai cia yra su turkiska pirtim: kai buvau Turkijoj, teko apsilankyti, ten nebuvo nei labai karsta, nei garu daug, tik dregna labai. o vat kai buvau impuls plius turkiskoj pirty, tai ten buvo tiek garu, kad vienas kito nematem smile.gif ir temteratura ten buvo tikrai aukstesne. tai vat ir galvoju dabar kuri cia tikresne turkiska pirtis... smile.gif

Va va, aš ir noriu žinoti, nes po to sako, kad mes apie sauną kalbam g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 01 22, 13:40)
Va va, aš ir noriu žinoti, nes po to sako, kad mes apie sauną kalbam g.gif

na, kad ir kokia atmaina tam Impulse butu, bet tikroji turkiska pirtis yra dregna ir karsta, o sauna vien tik karsta, nors klubuose daznai yra labiau rusiska pirtis, nes nepalaiko aukstos temperaturos daznai ax.gif
kaip ten bebutu karsciau yra saunoj mirksiukas.gif
Atsakyti