Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiška pirtis

labai megstu turkiska pirti ir gana daznai uzeinu rolleyes.gif
Atsakyti
Labai patinka. Nepalyginama su rusiska...
Atsakyti
Mano pati mėgstamiausia, dažnai neišeina, bet kai atsiranda proga, visada ją renkuosi. nei per šalta, nei per karšta. Drėgmė, nedžiovina kūno ir burnos 4u.gif .
Atsakyti
As ir tik uz turkiska pirti thumbup.gif Siluteje tokia rekomenduociau sporto klube OAZIS thumbup.gif Pasportavus tikras rojus ten atgauti jegas smile.gif
Atsakyti
Viena iš mėgstamiausių pirčių. Po jos atsigaivina ne tik kūnas, bet ir siela biggrin.gif
Atsakyti
Buvau Turkijoje, tai labai patiko thumbup.gif o Lietuvoje neteko ax.gif
Atsakyti
buvau Turkijoje ir Lietuvoje. Tradiciškoje ir turistam skirtoje.

Tradicinė Turkijoje: drėgna, šilta, bet ne karšta. Apvalus kambarys, kurio viduryje toks marmurinis stalas. Prie sienų marmuriniai (turkijoje marmuras visur, tai jis pigus ir net laiptinės marmurinės) suolai ir kriauklės su atskirais šalto ir karšto vandens čiaupais, taip pat po dubenį padėta. Įėjome dvi lietuvės, o visur turkų bobos nuogos, keletas čigonių, niekas nekalba ir neraukia angliškai.... kadangi draugių turkių buvome išsiklausinėję kaip ką, tai bobai prie stalo davėme 4 litus ir ji išsitraukė tokią kempinę iš tarpupapio ir liepė vienai gultis ant stalo. Kita nuejome prie vienos iš kriauklų praustis. Na tai ta boba su šiurkščia kempine tokį masažiuką ištaisė, kad draugei nugara net iki kraujo nutrynė. mano kadangi oda stora tai tik 9 kailius nulupo biggrin.gif
Bet man paiko, nes jaučiausi kaip naujai gimusi. Nepatiko tik kad su ta pačia kempine visus trina, o draugės nepasakė nusipirkti savo.... Na o patys turkai tose pirtyse nusiprausia, nusiskuta visur... Na taip nehigieniškai pasirodė, bet kadangi visi labai buvo draugiški ir labai bandė mum išaiškinti kaip ir ką daryti gestais tai paliko mielus atsiminimus.

Turistinė: vaizdas panašus, tik masažas lengvas, 9 kailių niekas nenulupo, tai po to nesijaučiau tokia šviežia ir švari biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaDaktare @ 2010 03 14, 20:29)
tai bobai prie stalo davėme 4 litus

O tai Turkijoj ir litais galima atsiskaityti? g.gif Idomu..nes as kai buvau Turkijoj ir jos pirty, tai tik lyrom atsiskaitinejau tongue.gif Bet siaip labai patiko..o ypac kai dare ten kazka su muilo burbulais hihihi.gif Ir ant galo masaziukas su aliejais..mmm, nepakartojama rolleyes.gif
Atsakyti
Super labai patiko!!! Būtų įdomu išbandyti pačioje Turkijoje, nes joje lankiausi tik Lietuvoje.
Atsakyti
Manau verta pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
Esu bandzius Turkijoje, labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Ne viena kempine ne padarys tokio pilingo,kaip ta turkishka pirstine thumbup.gif kiekviena karta po atostogu Turkijoje atvezu po rinkini ,isgalinu visiem draugem ir pati nauduoju prausimosi vonioje karts nuo karto-oda super!Pirstine ne vienkartine tongue.gif o po pilingo-tas muilo burbulu masazas wub.gif Visas ritualas labai malonus.O kas liecia turkiskos pirties sporto klube g.gif silta,dregna,sedi atsipalaiduoji...ir tiek.
Atsakyti