Įkraunama...
Įkraunama...

Katinas kandžiojasi

Katinui 8 mėn. Jau beveik nebesidrasko, bet puldinėja mane ir kanda g.gif
Pribėga tiesiog, ikanda ir sprunka arba atsitraukia ir užsimerkia, nes bijo gauti per snukutį.

Ar jūsų katinai kandžiojasi irgi?
Ar išaugs iš tokio elgesio?
Atsakyti
Katinas neturi kandžiotis - faktas. Jei kandžiojasi, reikia auklėti wink.gif Sprigtais į nosytę, vandens čiurkšle ar pan. Jei užsileisite, po to atpratinti bus tik sunkiau.
Ar vaikai išauga iš netinkamo elgesio? Ar mes juos auklėjame, kad jie tokie nebūtų?
Atsakiau? wink.gif
Sėkmės auklėjimuose.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2006 01 17, 21:05)
Katinui 8 mėn. Jau beveik nebesidrasko, bet puldinėja mane ir kanda  g.gif
Pribėga tiesiog, ikanda ir sprunka arba atsitraukia ir užsimerkia, nes bijo gauti per snukutį.

Mano katinui 3 metai. Jis irgi kandziojasi. Plikos kuno vietos - jam kaip zaidimo objektas. Mano brolis ji taip ismoke, kai priziurejo maza. Ir, tiesa sakant, nepadejo joks auklejimas.
Vandens jis nebijo. O po sprigtu ir panasiu dalyku jis tik dar labiau isiaudrina (zaidzia). As del to labai nepergyvenu, kai jam uzeina toks zaidimas tiesiog nuveju arba palaikau rankose nusukus nuo saves, kad nurimtu.
Tavo katinas dar jaunas, gali bandyti aukleti. smile.gif
O kokia taviskio veisle? Tai irgi tam tikra elgesi lemia.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma.
Jauciu per silpnai pliauksteliu jam. Reiks isbandyti spirgtus. Nes maniskiui vanduo- kaifas didziausias smile.gif tai ir purskimai nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2006 01 18, 09:33)
Aciu uz atsakyma.
Jauciu per silpnai pliauksteliu jam. Reiks isbandyti spirgtus. Nes maniskiui vanduo- kaifas didziausias smile.gif tai ir purskimai nepadeda.

Tik nepersistenk su pliaukstelejimais. Ir jokiu budu ne ranka. Geriausia - ciupk laikrasti, taip jo nesuzeisi, bet isgasdinsi, nes garsas bus neblogas. Tik neimk zurnalo ar dvitomio kokio blink.gif
Atsakyti
Aš kiek esu skaičiusi tai kačiukai dažniausiai kandžiojasi tie kurie anksti nuo mamos buvo atskirti, nes katės-mamos išmoko to nedaryti umn.gif Bet manau dar ir nuo pačios katės veislės priklauso-kuri judresnė ta ir kandžiojasi daugiau doh.gif
Maniškė yra britė tai kaip ir su tokiomis problemomis nesusiduriame ir nuo mamos atskirta buvo 3 mėn tai net nežinau kas čia daugiau jos neiskandžiojimą įtakoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latte: 18 sausio 2006 - 08:56
QUOTE(Isida @ 2006 01 18, 08:32)
O kokia taviskio veisle? Tai irgi tam tikra elgesi lemia.

be veisles matyt smile.gif
Toks baltas ilgaplaukis ir labai svelnaus kailio. Su rozinemis pidutemis, nosyte ir ausytemis smile.gif

Lietuvos baltasis naminis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2006 01 18, 08:39)
Tik nepersistenk su pliaukstelejimais. Ir jokiu budu ne ranka. Geriausia - ciupk laikrasti, taip jo nesuzeisi, bet isgasdinsi, nes garsas bus neblogas. Tik neimk zurnalo ar dvitomio kokio  blink.gif

lotuliukas.gif prajuokinai su tuo dvitomiu biggrin.gif
o laikrasti kol pasiimsiu- tai nesupras uz ka gaves g.gif

QUOTE(Latte @ 2006 01 18, 08:50)
Aš kiek esu skaičiusi tai kačiukai dažniausiai kandžiojasi tie kurie anksti nuo mamos buvo atskirti umn.gif Bet manau dar ir nuo pačios katės veislės priklauso-kuri judresnė ta ir kdžiojais daugiau doh.gif
Maniškė yra britė tai kaip ir su tokiomis problemomis nesusiduriame ir nuo mamos atskirta buvo 3 mėn tai net nežinau kas čia daugiau jos neiskandžiojimą įtakoja g.gif

Atskirtas irgi 3 men. Bet sake, kad ir mama jo tokia pati buvo, gal genai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2006 01 17, 20:05)
Katinui 8 mėn. Jau beveik nebesidrasko, bet puldinėja mane ir kanda  g.gif

Pažįstu du katinus-kandžius, abu neauklėti. Vyresnis apstojo kandžiotis tik link penktų metų blink.gif Jaunesniam dabar 7 mėn. ir, kuo labiau šeimininkai draudžia kandžiotis, tuo jam linksmiau. blink.gif
Aš pastebėjau, kad maniškį katiną auklėjant, labai gerai veikia, papurtymas už pakarpos ir pora švelnių antausių dviem pirštais.
Atsakyti
Mano kačiukui 4 metai thumbup.gif . Didelis, o kančiojasi stipriai nuo mažėns. Kalbėjau su veterinaru, sakė nieko tokio. Taip pa esu girdėjusi, kad dėl spalvos. Mano ryžiukas... Bet pasirodo ne dėl to. O perauklėti niekaip nesisekė. Priimdavo kaip žaidimą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasska @ 2006 01 18, 09:06)
Pažįstu du katinus-kandžius, abu neauklėti. Vyresnis apstojo kandžiotis tik link penktų metų blink.gif Jaunesniam dabar 7 mėn. ir, kuo labiau šeimininkai draudžia kandžiotis, tuo jam linksmiau. blink.gif
Aš pastebėjau, kad maniškį katiną auklėjant, labai gerai veikia, papurtymas už pakarpos ir  pora švelnių antausių dviem pirštais.

nu zinok mano vyras ji yra neblogai atlupes kelissyk, tai iki siol jam meilus, geras, niekad nagu neiskisa ir neidreskia, o apie ikandima- tai nek kalbos nera. Jei kartais "suklysta" katinas, tai vyras ji uz pakarpos ciumpa ir bara, gerai kai pakelia taip ax.gif nes kazkoks svininis pas mane katinelis. Reikia atsikacialinti- ir as pradesiu purtyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2006 01 18, 09:12)
nu zinok mano vyras ji yra neblogai atlupes kelissyk, tai iki siol jam meilus, geras, niekad nagu neiskisa ir neidreskia, o apie ikandima- tai nek kalbos nera. Jei kartais "suklysta" katinas, tai vyras ji uz pakarpos ciumpa ir bara, gerai kai pakelia taip  ax.gif nes kazkoks svininis pas mane katinelis. Reikia atsikacialinti- ir as pradesiu purtyti rolleyes.gif

lotuliukas.gif Aš saviškio irgi nuo žemės nepakeliu, per sunkus ir per didelis jau. Tai kiek išeina, tiek patempiu karšienę ir pakratau. Arba kitąkart prie žemės prispaudus paniurkau. Svarbiausia už čiuprynos gerai suimti, tada jie auksinukais pasidaro tongue.gif
Atsakyti