Įkraunama...
Įkraunama...

Katinas kandžiojasi

Vasska, as kartai kaip tavo uosviene bunu smile.gif
Pati viena kai bunu- aukleju, o kai vyras buna ir liepia bausti katina- tai stoju jo ginti.
Nu tokia priesgyna biski esu...

O del spjovimo, tai kartais spjaunu, suveikia, iki kol katinas nesusidomi mano burna doh.gif

Bandysiu visus metodus
Atsakyti
Mano irgi žaisdama kandžiojasi, bet aš tada paslepiu rankas arba nereaguoju visai, tada atstoja. Jei bandau sprigtą duoti, puola aršiau blink.gif Atoveiksmis gaunasi biggrin.gif Geriausia neareaguoti. Kai visai sunervina, tai ištremiu į balkoną keletui minučių, tada pradeda miaukti, kad išleisčiau ir grįžus jau būna rami biggrin.gif
Atsakyti
Pasigirsiu dabar tongue.gif

Mano katinas angeliskas jau savaite. Ana penktadieni ziauriai sukandziojo mane ir sudraske, tai gavo lupti su lazdike sad.gif gaila buvo, bet tiek isiutusi buvau, pasirodo tai dave vaisiu biggrin.gif
dabar zaidzia graziai, medzioja mane be nagu ir be dantu thumbup.gif
kai nori kasti zaisdamas, tai viska daro vos dantimis priliesdamas

Ziuresiu po kiek laiko vel reiks lazdike traukti
Atsakyti

smile.gif Mano ketei Lilai jau bevei 6 metai. Dar kartais krimstelna, svelniai, nepiktai, tipo :"toks jau mano budas seimininke". Prisimenu kokia buvo anksciau, tai negera darosi. Nuo pat 2 men. kai tik isigijome visi vaiksciojome ir sukandzioti ir sudraskyti. Kasdavo labai piktai ir ziauriai, ligi kaulo, kiaurai. Viena karta buvau jau persigandus, kad perkando sausgysle ir nevaldysiu pirsto. Auklejau nuo pat pirmo ikandimo. Niekad nenusileisdavau. Prispausdavau prie zemes ir duodavau sprigta arba patampydavau uz ausies. Pamazu augo, daresi protingesne ir rimo, bet matyt tokia prigimtis. Is vis, ji kazkokia sunine. Jei kas paskambina i duris, tai taip garsiai ir gresmingai suurzgia: "Ka velnias atnese?" Svetimu visai neprisileidzia, griebia is karto ir perkanda pirstus. Reakcija jos zaibiska. Draugai tai ja zudike maniake vadina. Ka gali zinot, gal uz bausme i kates kaili ikista? Myli mane tai be proto. Kai pasakau:"Na Lilute duok pa", tai taip svelniai palaizo tongue.gif

Mane visuomet ima pavydas, kai stebiu kaimo katinus. Ten seimininkas - dievas Niekam ten i galva neateina, kad galima seimininka griebti. O cia kartais buna labai skaudu, kad myli, maitini, priziuri, o taip atsilygina g.gif
Atsakyti
mano katyte kandziojasi tik zaizdama dar net kai buni be kojniu ar ilgu kelniu tai puola ant koju ir kanda smile.gif
Atsakyti
Kai su vyru saviškį Pilkį parsinešėme iš lauko, na niekaip negalėjome antrą dieną iš eilės girdėti jo gailaus kniaukimo po balkonu, tai iš pradžių nesikandžiojo. O kada sušilo, skaniai prisivalgė, tada ir prasidėjo. Kąsdavo ir kąsdavo doh.gif Vyras su juo žaisdavo, vaikščiodavo nudraskytomis rankomis, o man to nereikėjo - labiau patikdavo glostyti ir klausytis murkimo... Tai irgi labai kovojau dėl to kandžiojimosi... Kartą net iki ašarų užsiutino, nes ką bedarai, tai pribėga ir kanda vis... Vyras porą kartų gerai papurtė už karšeniaus, subarė, tai pradėjo silpniau kąsti. Dabar, praėjus 4 metams, kanda labai retai... Dabar sugalvojo kitą būdą mane juokinti, na ir kartais nervinti - laksto iš vieno kambario į kitą kosminiu greičiu ir varto viską, kas pasitaiko kelyje... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirijan: 05 vasario 2006 - 20:40
Mano Mikolas turbut yra paskutinis katinas mano namuose smile.gif Kol gyvenau su tevais, auginom toki viena "sunini", kuris kandziojosi, draskesi, medziojo mus po visus namus, ta proga buvo iskastruotas, bet jau antra diena po operacijos tupejo vysnios virsuneje ir jam dzin biggrin.gif Veterinaras pasake, kad tokiu katinu 1 is 100 pasitaiko (beje, gerkle juoda, kaip pas pikta suni biggrin.gif). Kai apsigyvenau su savo vyru, tai gavau siurpriza - rainiuka maza smile.gif Nelabai nudziugau, bet jau galvojau, kad negali but 2 is eiles tokie nenormalus. Prasau, sitas dar bjauresnis, anas nors kartais pasiglaustydavo ir ant ranku megdavo pabut.. dabartinis apkramto geles, viska drasko ir naktimis lenda i siuksliu deze.. ir nuolat budi prie duru, vos tik koks garsas is koridoriaus. Stebiuos, kaip neloja..moka tik urgzti smile.gif
Auklet galima tik su kokiu daiktu, nes jei musi su ranka, tai gali pasidaryt kerstingas. Po pastaruju "fintu" nupirkau Kikoj toki purskala uz 30 lt doh.gif , kuris atbaido kates ir juo nupurskiau siuksliu deze, palmes apatinius lapus ir pan. dabar ieskau gero veterinaro, kastruosim, nes labai labai ikyriai kniaukia. vargas!
Atsakyti
Ir musu velniukstis kandziojasi baisiai. Ypac puola nemegstamus zmones. Vargas man - jis i savo juodaji sarasa isirase sesele, kuri kas menesi ateina doh.gif doh.gif doh.gif
Vyras galvoja, kad jis stipriai kandziojasi del to, kad jam nagucius kerpam... O as manau, kad jis dar maziukas (nera dar metu)
Atsakyti
Pas mano mama kate irgi kandziojasi ir draskosi baisiai. Kol buvo mazyte, ji augo pas mus....na o mums musti gyvuneli buvo labai gaila... blush2.gif todel, kai ji kasdavo-uzsidedavom stora pirstine, kad neskaudetu.. ax.gif Tai matyt ji taip iprato ir nesupranta, kad cia kas blogo. Mama bando aukleti- bet nieko is to neiseina...Gal kazhkiek privengia..jei tarkim eini pro sali ir ja uzhkabini-tai tuoj isisega i koja...Tai jei mama ziuri i ja ir sako "negalima"-tai ausis suglaudus tupi..bet jei tik nusisuksi-tai tuoj puls. doh.gif Ir dabar iprato ji pulti mieganti zmogu....Tupi salia, stebi..ir paskui kerta is visos jegos per veida, galva ar ranka..ir bega tolyn... doh.gif Gauna uz tai- bet vis tiek taip elgiasi... schmoll.gif
Atsakyti
o musu neishaukleta kate,apskritai,psichishkai nestabili(matyt i sheimininke blush2.gif )su mumis tai ji graziai elgiasi,bet be musu pripazista tik mano mama ir vyro pussesere(ne durna,gimines pazista lotuliukas.gif ) bet jei rimtai-problema tokia,kad zmones i svecius bijo ateiti.pati ju nepuola,bet jei tik bando paglostyt ar shiaip pakalbint.....o,vaikeli!...o tokia pikta ji pasidare po sterilizavimo,va taip va verysad.gif
Atsakyti
mano katyte irgi kandziojasi biggrin.gif bet kaip suprantu tai cia tik zaidimo forma.. isikanda i dantis ranka o su letenelem bando nustumti ta ranka nuo saves lotuliukas.gif
bet taip kad pultu is pasalu ir kastu i koja tai nera blink.gif tik seip megsta patykot ir pagasdint biggrin.gif
bet ir as turiu viena beda.. zodziu anksciau lipdavo ant stalo, tik surekdavau ir nulipdavo.. kartais tik zvilgsnio pakakdavo ir suprasdavo kad negerai daro.. o dabar tai isidrasino padauza.. spiek nespiegus, rek nerekus, tenka stotis ir nukelti paciai nuo stalo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 02 08, 01:04)
bet ir as turiu viena beda.. zodziu anksciau lipdavo ant stalo, tik surekdavau ir nulipdavo.. kartais tik zvilgsnio pakakdavo ir suprasdavo kad negerai daro.. o dabar tai isidrasino padauza.. spiek nespiegus, rek nerekus, tenka stotis ir nukelti paciai nuo stalo..  doh.gif

Mante, rimtai užsiimk auklėjimu kol nevėlu, nes bus kaip mano tetos katinu: iš keptuvės traukia tebekepančius karbonadus. Tikra ta žodžio prasme doh.gif
Atsakyti