Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 3

QUOTE(bergamote @ 2011 01 10, 13:49)
As irgi uz lengva manksta ir pasivaiksciojimus kai nutirps sitas beprotiskas ledas+vanduo lauke  smile.gif
O vitaminu bijau, nors ir pati neturiu jokio apetito ir ziaugcioju nuo visko, bet viliuosi, kad organizmas turi kazkokiu atsargu... O kai paskaitau apie vitaminu pertekliaus keliamas gresmes irgi neramu - kas pasakys, ko tiksliai ir kiek truksta?  Gydytojai ne be reikalo kalba apie tas leliuku alergijas nuo mamu vartotu vitaminu, tik niekas garsiai nekelia sito klausimo, nes farmacijos pramone yra viena galingiausiu ir turtingiausiu pasaulyje. Zodziu, buk atsargi  4u.gif

Pirkau vitaminus butent nesciosioms, tai pasitikiu. Jei vitaminu perteklius, tai ji organizmas pats pasalina. nesu megeja vaistu apskritai, tai tikiuosi po 3 menesiuku viskas susitvarkys ir pradesiu valgyti normaliai biggrin.gif nes dabar tai baisu, siandien ryte puse zemaicio suvalgiau per prievarta ir pamirsau, kad toks maistas egzistuoja. tai va ka tik salotyciu dar imeciau i skranduka doh.gif

smiler tau pasiseke. o as zinau, kai yra nestukiu, kurios labai gerai jautesi, visur lakste, gerai jautesi, atrodo kalnus gali nuversti, o patyre persileidimus. Kazkaip manau kad ir labai gerai jauciasi nestuke, turetu tempa primazinti, na viskas su saiku 4u.gif
Atsakyti
girdejau kad avieicu arbata kenkia nestumo metu. bet ar kenkia pavyzdziui sviezios avietes sutrintos su cukrumi? turime uzsisalde tokio misinuko nuo vasaros. labai skanu tik idomu ar nekenkia?
Atsakyti
Sveika, man taip pat israse ginekologe vitaminus. Labai silpni dantys, ir plaukai slenkia 4 menesiai. Kokius jus vitaminus vartojote nestumo metu?
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 11, 23:14)
Pirkau vitaminus butent nesciosioms, tai pasitikiu. Jei vitaminu perteklius, tai ji organizmas pats pasalina. nesu megeja vaistu apskritai, tai tikiuosi po 3 menesiuku viskas susitvarkys ir pradesiu valgyti normaliai  biggrin.gif  nes dabar tai baisu, siandien ryte puse zemaicio suvalgiau per prievarta ir pamirsau, kad toks maistas egzistuoja. tai va ka tik salotyciu dar imeciau i skranduka  doh.gif

smiler  tau pasiseke. o as zinau, kai yra nestukiu, kurios labai gerai jautesi, visur lakste, gerai jautesi, atrodo kalnus gali nuversti, o patyre persileidimus. Kazkaip manau kad ir labai gerai jauciasi nestuke, turetu tempa primazinti, na viskas su saiku  4u.gif

O mane isbere nuo vitaminu,dabar esu nustojusi gerti,baigia praeit,bet nzn ar neatsilieps vaikui.Pries tai turejau du nesivystancius,po trumpu pertrauku pastodavau,kaskart israsydavo vitaminu,matyt gavosi taip,kad per ilgai ju geriau..Aisku,jei bloga,nesinori valgyt,neilgai geriant,nemanau,kad pakenks,bet visgi atsargiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kalbėjimas mob. telefonu, ypač skambėjimo/sujungimo metu, bevielis intern. ryšys, nešiojamas kompiuteris ant kelių, mobilaus laikymas prie pilvuko, plačiau ir moksliškiau čia:
http://antenos.bloga...pabaiga-15.html
Atsakyti
Nu, bet jūs, kai kurios mergaitės, ir duodat vaizdų - kavos, arbatos negalima, medaus irgi, o jau kalbat apie draudimą lakuoti nagus ar plaukus dažyti tai iš viso juokas ima lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokiam pasauly gyvenate, mielosios?? Nėščioji tai ne tortas ir ne prizas, kad dabar reiktų pastatyti į kampą, apjuosti STOP ženklu ir tik gerėtis - nepersūdykite ir pasiskaitykite daugiau literatūros šia tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2011 01 12, 19:19)
Nu, bet jūs, kai kurios mergaitės, ir duodat vaizdų - kavos, arbatos negalima, medaus irgi, o jau kalbat apie draudimą lakuoti nagus ar plaukus dažyti tai iš viso juokas ima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kokiam pasauly gyvenate, mielosios?? Nėščioji tai ne tortas ir ne prizas, kad dabar reiktų pastatyti į kampą, apjuosti STOP ženklu ir tik gerėtis - nepersūdykite ir pasiskaitykite daugiau literatūros šia tema  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2011 01 12, 18:19)
kokiam pasauly gyvenate, mielosios??

Gyvenam chemizuotam pasauly, kur gamintojai ir verslininkai siekia tik kuo didesnio pelno sau ir kur tavo sveikata niekam nerupi net tuo atveju, jei tu laukiesi. Lakuokis ir dazykis nuo galvos iki koju, bet paskui neverk kai vaikas tures kaip minimum alergija. Aisku, nelinkiu to, bet toks atsainus poziuris stebina. Pasiskaityk - pilna straipsniu internete apie kosmetikos zala sveikatai ir plauku dazyma nestumo metu doh.gif Visokie kosmetologiu ir kirpeju pasamprotavimai man yra juokingi, nes 1. jos uz tavo sveikata nenesa jokios atsakomybes net jei ir pakenktu tau 2. jos negimdys, neaugins ir negydys tavo kudikio.
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2011 01 12, 15:19)
Nu, bet jūs, kai kurios mergaitės, ir duodat vaizdų - kavos, arbatos negalima, medaus irgi, o jau kalbat apie draudimą lakuoti nagus ar plaukus dažyti tai iš viso juokas ima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kokiam pasauly gyvenate, mielosios?? Nėščioji tai ne tortas ir ne prizas, kad dabar reiktų pastatyti į kampą, apjuosti STOP ženklu ir tik gerėtis - nepersūdykite ir pasiskaitykite daugiau literatūros šia tema  mirksiukas.gif

As manau tu tikrai nesilaukei ir dar nesilauki biggrin.gif kai jau nesiosi gyvybe savyje viskas keisis
Papildyta:
QUOTE(Axxa @ 2011 01 12, 14:29)
Kalbėjimas mob. telefonu, ypač skambėjimo/sujungimo metu, bevielis intern. ryšys, nešiojamas kompiuteris ant kelių, mobilaus laikymas prie pilvuko, plačiau ir moksliškiau čia:
http://antenos.bloga...pabaiga-15.html

cia tai kazkas baisaus. bet tai seniai aisku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 13, 12:25)
As manau tu tikrai nesilaukei ir dar nesilauki  biggrin.gif  kai jau nesiosi gyvybe savyje viskas keisis

Deja, manote blogai. Ir iš to tragedijos nei dariau nei darysiu - nėščioji lygiai toks pats žmogus ir aš nesiremiu jokiais kirpėjų ar kosmetologių pasamprotavimais. Tiesiog gyvenau ir gyvensiu visavertį gyvenimą, kuriame nebus nuaugusių nedažytų plaukų, atsisluoksniavusių nagų ir bereikšmio dejavimo dėl kiekvieno kąsnio ar gurkšnio - manau, ir vyrai daug laimingesni, kai jų moterys neapsileidžia ir toliau atrodo gražios bei laimingos. Ir tai tik mano nuomonė, nebūtina visoms ginčytis ir įrodinėti savo tiesų.
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2011 01 13, 17:56)
Deja, manote blogai. Ir iš to tragedijos nei dariau nei darysiu - nėščioji lygiai toks pats žmogus ir aš nesiremiu jokiais kirpėjų ar kosmetologių pasamprotavimais. Tiesiog gyvenau ir gyvensiu visavertį gyvenimą, kuriame nebus nuaugusių nedažytų plaukų, atsisluoksniavusių nagų ir bereikšmio dejavimo dėl kiekvieno kąsnio ar gurkšnio - manau, ir vyrai daug laimingesni, kai jų moterys neapsileidžia ir toliau atrodo gražios bei laimingos. Ir tai tik mano nuomonė, nebūtina visoms ginčytis ir įrodinėti savo tiesų.

LIUKS! drinks_cheers.gif smile.gif kitaip ir but negali.
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2011 01 13, 13:56)

sakai, kad tai tik tavo nuomone, o jaucisi, kad saipaisi is visu nestuke.gif kurios atsakingai ziuri i nestuma. nesuprantu tokiu, kurioms nestumo metu dar norisi dazytis plaukus doh.gif kokia mama, toks ir vaikas. aisku, kad nevienodai moterys myli savo vaikus. Kai myli savo kudikeli ir nori jo sulaukti sveiko ar apskritai sulaukti, tai atsisakai visko kas gali jam pakenkti. kvailas poziuris, kad dazyti plaukai ar kokie nagai 3metriniai lakuoti daro vyra laimingesni biggrin.gif nepavydziu tokioms moterims tokiu vyru, dar ir vyras nesirupina savo vaikucio gerove doh.gif galima graziai atrodyti be chemikalu. aciu dievui mano vyras nekencia dazytu fifu su 3 kg spaklio biggrin.gif ir rupinasi leliuku kaip ir as wub.gif
Atsakyti