Kai atejau pas ginekologe (pirmas nestumas), visa drebanti is baimes, ko man galima ir ko ne, gavau tiek velniu... Zodziu isklausiau gero moralo, kad tas stresas, kuri patiriu galvodama, ar nepakenkiau savo pipiriukui, yra DAUG ZALINGESNIS, nei tas mano kavos puodelis. Viska sudeliojo taip - kavos galima 1-2 puodelius per diena, nevalgyti zalios mesos, minkstu suriu, nepadauginti egzotisku vaisiu, neiti i pirti. O siaip praktiskai viskas galima su saiku, jei nestumas yra sveikas, persileidimas neivyks, nes tai labai stiprus, nuo nesciosios beveik nepriklausantis procesas. Vienos netgi specialiai eina i pirti, nes nepageidaujamas nestumas, ir nieko. O kitos lovoj guledamos persileidzia. Jei yra kazkokie apsigimimai, gamta padarys savo ir nestuma atmes. Ir dar pamokino - is savo darbo patirties mate bedantes alkoholikes, pagimdancias sveikus vaikiukus, ir issilavinusias sveikas moteris su apsigimusiais vaikais. Svarbiausia - NESTRESUOTI.
Papildyta:
QUOTE(Giulla @ 2014 12 17, 22:42)
tai pasakykit ką gerti? aš kavos ir taip niekad negėriau, esu arbatų mėgėja. Bet kiek paskaičiau, vos ne visų arbatų kokios tik yra negalima... tai ką vandenį tiktai gerti?
Sitas klausimas man irgi iskyla skaitas tuos "galima-negalima"

is tiesu tai galima visko po nedaug, bet va as atradau koki skanu gerima - kakava

Kazi, gal ir tas kenkia?