Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 3

QUOTE(Grantee @ 2013 01 30, 17:06)
Aurore_ aš tai nieku gyvu neičiau... nei į vonias nei į pirti.. man ginekologė net pagulėjimą vonioje uždraudė , ką jau šnekėt apie sukurines vonias ar pirti..  va čia tema apie maudymasį maudymasis kaštoje vonioje/pirtyje  4u.gif

Tai aš irgi taip galvoju. Įdomu tik su masažu kaip, jeigu kokį paprastesnį, bet kažin ar ant pilvo galima gulėti, šiaip jau nelabai g.gif Ačiū už temukę 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau klausti ar miežinė kava ( be priedų) nekenkia nėštumo metu? Ar geriau gerti arbatą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 01 30, 17:06)
Aurore_ aš tai nieku gyvu neičiau... nei į vonias nei į pirti.. man ginekologė net pagulėjimą vonioje uždraudė , ką jau šnekėt apie sukurines vonias ar pirti..  va čia tema apie maudymasį maudymasis kaštoje vonioje/pirtyje  4u.gif

idomu kodel uzdraude blush2.gif gal daug kas priklauso nuo vandens temperaturos? tai jeigu baseinai nestukems rekomenduotini, kodel vonioje papluduriuoti negalima? g.gif jei vanduo nera karstas..
Atsakyti
Aš šnekėjau apie gulėjima karštoje vonioje 4u.gif šiltoje manau galima bet irgi ne per daugiausia.. aš nėštumo pradžioj pastebėjau jog pagulėjus šiltoj vonioj pradeda skaudėti nugarą, dėl to man patarė išvis negulėti bet kokioj vonioj... tai tiek drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 01 30, 16:14)
Tai aš irgi taip galvoju. Įdomu tik su masažu kaip, jeigu kokį paprastesnį, bet kažin ar ant pilvo galima gulėti, šiaip jau nelabai  g.gif Ačiū už temukę 4u.gif

Manau i pirtis tikrai negalima. O del masazu, tai aisku nekas gulet ant pilvo ir siaip nezinau kodel bet normalios masazistes, darancios atpalaiduojancius masazus, nedaro to nesciosiom, nebent veido ar ranku. Tiesa pasakius nezinau kodel, bet tikriausiai bijo pakenkt.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 02 04, 23:42)
Manau i pirtis tikrai negalima. O del masazu, tai aisku nekas gulet ant pilvo ir siaip nezinau kodel bet normalios masazistes, darancios atpalaiduojancius masazus, nedaro to nesciosiom, nebent veido ar ranku. Tiesa pasakius nezinau kodel, bet tikriausiai bijo pakenkt.

yra spec masazai mum-to be, bet ten sake daugiau glostymas. ir daromi tik nuo 4to nestumo menesio
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 02 03, 12:19)
Aš šnekėjau apie gulėjima karštoje vonioje  4u.gif  šiltoje manau galima bet irgi ne per daugiausia.. aš nėštumo pradžioj pastebėjau jog pagulėjus šiltoj vonioj pradeda skaudėti nugarą, dėl to man patarė išvis negulėti bet kokioj vonioj... tai tiek  drinks_cheers.gif

o man atvirksciai, praeina visi nugaros skausmai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 02 02, 20:42)
Sveikos, norėjau klausti ar miežinė kava ( be priedų) nekenkia nėštumo metu? Ar geriau gerti arbatą  smile.gif

Geriu miezine, kodel turetu kenkti g.gif g.gif Geriu ir normalia kava, tik 1 puodeli per diena. Nemanau, kad tiek gali pakenkti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 01, 13:54)
Baisu, kiek visko negalima. Jau kuris laikas domiuosi, ko negalima, bet visko net neatsiminsi. Vakar teko i panika pulti, susigadino visas nauju metu vakaras. Privalgiau skaniai ir virskinimas sustojo, tai mama dave alavijo preparato skirto virskinimui gerint. Isgeriau, dar sako, gerk daugiau nei parasyta, naturalus produktas.  doh.gif  Isgeriau ir kaip tik prisedau prie PC daugiau apie ta alijosiu paskaityt, pasirodo alavijas persileidima sukelia. Staigiai vemt variau, is nervu uzsispzmavo pilvas, nieko neisvemiau, zodziu dar blogiau pasidariau. Skaudet pradejo pilva. Bet paskui apsiraminau biski, tai pats turinys visas lauk isejo. Nu zodziu naujametinis vakaras sugadintas. ir pagalvok tu man kad tokiu arodo nekaltu dalyku negalima  doh.gif .

Is tokiu nekaltai atrodanciu dalyku dar negalima rugstyniu ir rabarbaru.

Jau tikrai labiau pakenke tie nervai negu alijosius. Is vis nesu girdejusi, ko nesciajai negalima valgyti..Reikia vengt zalios zuvies ir mesos, juros gerybiu, bet visa kita galima..
As visa nestuma gerai jauciuosi ir gyvenu kaip gyvenus, einu sportuoti ir t.t. Tam tikri apribojimai atsiranda jeigu nestumas probleminis, jeigu ne, kam save riboti. Reikia tik siek tiek "suletinti" tempa... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
tai pasakykit ką gerti? aš kavos ir taip niekad negėriau, esu arbatų mėgėja. Bet kiek paskaičiau, vos ne visų arbatų kokios tik yra negalima... tai ką vandenį tiktai gerti? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giulla: 17 gruodžio 2014 - 22:48
joo...man labai keistai skamba vis delto kad sitiek zoliu negalima. Ar galima gerti vaistini preparata Tonussan?
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 08 31, 10:45)
Atkuriau sita tema, nes neseniai suzinojau, kad esu  nestuke.gif ir turiu klausimu smile.gif

Man dar tik 5 savaites, pries pusantru metu turejau persileidima, po kurio sutriko kiausidziu veikla, teko gydytis, zodziu, neatsidziaugiam dabar, kai testas dvi juosteles parode thumbup.gif Vyras manim siaubingai rupinasi, netgi per daug sakyciau. Tai ir noriu paklausti, kokie namu ruosos darbai kenkia nestumo metu? Vyras man dabar uzdraude grindis sluoti ar siurbti, nors as niekada nesu girdejusi, kad tai kenktu g.gif Kadangi as nedirbu, atsibosta laukti, kol jis gris namo ir grindis issluos doh.gif

Dar jis is kazkur istrauke, kad man iki 3 menesio negalima zuvies valgyti. Ar tikrai zuvis gali pakenkti?

2 TEMA

labas, o as nescia sesta sawaite ir iskilo klausymas del plauku dazymo. ar tai kenkia labai nestumo metu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ElindreAugliene @ 2015 03 13, 16:28)
labas, o as nescia sesta sawaite ir iskilo klausymas del plauku dazymo. ar tai kenkia labai nestumo metu? smile.gif

Nėra įrodyta, kad kenkia, bet patartina dažyti plaukus kuo geriau vėdinamoje patalpoje.
Atsakyti