QUOTE(Sophie @ 2010 11 27, 01:58)
Mums su KI lygiai 4 dienas baterijos laiko (Rayaovak) , nesiojam KI nuo ryto iki vakaro pilnai. Keista kad visiems taip skirtingai
Šiaip ant baterijų yra rašomos "ampervalandės" - kuo jų daugiau parašyta, reiškia tuo ilgiau baterija laiko.
Visiems skirtingai baterijos laiko todėl, kad nevienodi stiprinimai yra (manau, tai galioja ir KI, ir KA). Kadangi mes nešiojam du aparatėlius - tai netgi aparatų baterijos nevienodai nusėda. Tai aš tas baterijas "kaitalioju", kad tikimybiškai į skirtingus aparatus kiekvieną kartą uždėčiau, mat labiau mėgstu abi keisti vienu metu.
Beje, gal žinote ar esate girdėję, kad kai baterijoms nuplėšiate apsauginį lipduką, palaukite pora minučių, kad pradėtų vykti oksidacinis procesas, ir tik tuomet dėkit į KA ar KI - tuomet baterija ilgiau laikys (čia aš ne iš piršto laužiu, mane pamokė tie patys pardavėjai).

Pamenu, kažkada gal netgi šitame forume buvau apie tai paskaičiusi, tai vyrui pradėjau aiškinti kaip daryti reikia, tai jis na švelniai tariant pasijuokė iš manęs. O kai neseniai kaip tik abu buvom pas Andrių ir jis tą patį papasakojo, tai po to vyrui liepiau atsiprašyti už garbės ir orumo įžeidimą
Deja danske, bet mano žiniomis pakraunamų baterijų nėra