Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su klausos negalia 6

QUOTE(Edutė @ 2010 11 26, 12:30)
O dėl pusės dienos - mums vyresnėliui baterijos laiko apie 3 savaites ir irgi nebuvo taip, kad laikytų trumpiau.

Jūs matyt, KA nešiojat, nes su KI tai keičiam kas 3 dienas. O kartais ir kas 1 d. Kažkaip Duracell buvau pamėgus, bet paskutiniu metu nežinau, ar kur blogai laikytos ar kas, bet labai nelaiko...
Atsakyti
Labas. O sakykit , ar nebuna tu bateriju daugkartinio vartojimo? Kaip buna kitokiu, perki tuom kart brangiau, perki specialu pakroveja ir gali pati pasikrovinet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 26 lapkričio 2010 - 21:18
Mums su KI lygiai 4 dienas baterijos laiko (Rayaovak) , nesiojam KI nuo ryto iki vakaro pilnai. Keista kad visiems taip skirtingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophie @ 2010 11 27, 01:58)
Mums su KI lygiai 4 dienas baterijos laiko (Rayaovak) , nesiojam KI nuo ryto iki vakaro pilnai. Keista kad visiems taip skirtingai g.gif

Šiaip ant baterijų yra rašomos "ampervalandės" - kuo jų daugiau parašyta, reiškia tuo ilgiau baterija laiko.
Visiems skirtingai baterijos laiko todėl, kad nevienodi stiprinimai yra (manau, tai galioja ir KI, ir KA). Kadangi mes nešiojam du aparatėlius - tai netgi aparatų baterijos nevienodai nusėda. Tai aš tas baterijas "kaitalioju", kad tikimybiškai į skirtingus aparatus kiekvieną kartą uždėčiau, mat labiau mėgstu abi keisti vienu metu.
Beje, gal žinote ar esate girdėję, kad kai baterijoms nuplėšiate apsauginį lipduką, palaukite pora minučių, kad pradėtų vykti oksidacinis procesas, ir tik tuomet dėkit į KA ar KI - tuomet baterija ilgiau laikys (čia aš ne iš piršto laužiu, mane pamokė tie patys pardavėjai). g.gif
Pamenu, kažkada gal netgi šitame forume buvau apie tai paskaičiusi, tai vyrui pradėjau aiškinti kaip daryti reikia, tai jis na švelniai tariant pasijuokė iš manęs. O kai neseniai kaip tik abu buvom pas Andrių ir jis tą patį papasakojo, tai po to vyrui liepiau atsiprašyti už garbės ir orumo įžeidimą lotuliukas.gif

Deja danske, bet mano žiniomis pakraunamų baterijų nėra schmoll.gif
Atsakyti
Mes nesiojam KI,mums laiko savaite,nes musu naujasnio modelio procesorius.
Noriu pasidziaugti,kad vakar buvome pas Algidija,pirma karta po KI pajungimo atlikome audiograma,musu klausa 60-70!!!!! Pagaliau jau pradejau matyti reakcija i garsa,taip graziai atsisuka Markutis kada pasauki vardu wub.gif Esu nerealiai laiminga!
Atsakyti
O koks cia tas naujausias KI?Kokios firmos.?
Buvom siendien nuvaziave i Akropolio Maxima tai 675 elementai visi ispirkti. smile.gif
Atsakyti
Jei kalba eina apie kraunamas baterijas KI,tai pas yra toks pakraunamas akumuliatoriukas,ji galima naudoti vietoj bateriju.
Atsakyti
Mergytes,atsidariau kochleariniu implantu naudotoju puslapiuka facebooke,bandysiu sujungti ne tik mamas,bet ir kitus imanomus zmogucius susijusiussu implantacija,prisijungkite..
Atsakyti
O kaip prisijungti, nes facebuke esu ikelusi savo mažiuka, kur sako eileraštuka. Mums baterijso laiko kaip kada aišku buna 1 diena bet dažniausiai 3
Atsakyti
parasykite man i az savo facebookini varda,as jus pakviesiu i grupe,arba per paieska ieshkokite kochleariniu implantu naudotojai,noretusi sukelti ten visas imanomas nuorodas,kad ateityje kitiems teveliams nebereiketu praeiti tu kryziaus keliu,apie kuriuos labai taikliai papasakojo Jusma savo reportaze..Man asmeniskai labai pasiseke,kad radau jus visas cia..Jau pati pajutau,ka reishkia,kada skambina tau negirdincio vaiko teveliai,nezinodami aplamai nuo ko pradeti..Vilniuje dar kazkas kazkaip..o patikekite,Klaipedoje..
Atsakyti
QUOTE(Žydroji fėja @ 2010 11 29, 11:39)
parasykite man i az savo facebookini varda,as jus pakviesiu i grupe,arba per paieska ieshkokite kochleariniu implantu naudotojai,noretusi sukelti ten visas imanomas nuorodas,kad ateityje kitiems teveliams nebereiketu praeiti tu kryziaus keliu,apie kuriuos labai taikliai papasakojo Jusma savo reportaze..Man asmeniskai labai pasiseke,kad radau jus visas cia..Jau pati pajutau,ka reishkia,kada skambina tau negirdincio vaiko teveliai,nezinodami aplamai nuo ko pradeti..Vilniuje dar kazkas kazkaip..o patikekite,Klaipedoje..

Tai prašau ir mane pakviesti, turbūt mano prisijungimo vardą žinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2010 11 29, 14:48)
Tai prašau ir mane pakviesti, turbūt mano prisijungimo vardą žinai mirksiukas.gif

tamsta pati pirmoji pakviesta buvai,pasiziukek facebooke;-)
Atsakyti