Tose paciose klinikose nera vienodos.
Buvo mazoji uzvalgius akcijiniu apelsinu, veme, paviduriavo ir nualpo. Issigandau, nuvaziavom i ligonine, nes greitukei atrode, kad tai epilepsija. Man ne is tolo nepanasu i tai, bet del sventos ramybes. Musiskiai nieko nerado, bet rekomendavo klinikose pasidaryti koki tai tyrima. Tai buvom dvi dienas. Juk su vaiku buni, reikia ir rubeliu keletos,ir pampiu reikejo, ir zaisliuko kokio. Tai viska mes turejom.Aisku, nesukabinau savo rubu ant lovos krasto, bet krepsyje laikiau ir niekam galva nenutruko.
O cia

Krepsyje nestis negalima, reikia sudeti i Maximinius maiselius. Atseit su krepsiu inesiu infekcija.O su savo ir vaiko rubais ne? Arba ji isnyks , kai sudesiu i maiselius
Sutinku, kad yra kazkokios ribos, nepageidauju su visu namu invetorium susikraustyti.Bet neturetu prasilenkti su sveiku protu. Kai vistik pakeliau triuksma , nuejom i palata,po kita lova stovejo du sportiniai krepsiai. Koridoriuje buvo ne vienas zmogus is gatves su visais virsutiniais rubais.
Atseit palta man reikia palikti rubineje, kuri nakti nesaugoma. Jei atejus neberasiu, mano problema.
Ai, tiek to. Nepakeisi nieko dabar. Tik nesiruosiu aklai vykdyti visokiu noru.
Svarbu, kad viskas pasisektu
Est, aciu uz paaiskinima. Nieko tokio, vienas pliusiukas tik