Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su klausos negalia 6

Danske,jei šlapime yra acetono,reiškia žmogiukui trūksta skysčių.Paprastai vienas pliusiukas-nedielis trūkumas,du pliusiukai -didelis,trys -reikia lašinti skysčių.Rašau iš savo patirties.Jūs nenusiminkit,truputėlį daugiau pagerkit ir viskas susitvarkys good.gif
Sekmės Jums. Geros sveikatėlės,paslaugaus personalo ir ramybės širdy.
Čia visos bus mintimis kartu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(est @ 2010 12 14, 18:12)

Sekmės Jums. Geros sveikatėlės,paslaugaus personalo ir ramybės širdy.
Čia visos bus mintimis kartu 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 12 14, 18:04)
Dar klausimas. Pasiemiau dabar visus tyrimu atsakymus. Viskas gerai, tik slapime yra siek tiek acetono. Gydytoja sake, kad gal riebiau pavalgius buvo is vakaro. Apetitu tai nesiskundzia , viskas jai skanu, gali svoguna saldainiu uzkast ir nieko tokio.

Jurgitele, kai mes gulejom vaiku skyriuj, tai irgi normalu , su vaikais pabendravo, valgem kartu. Bet dabar kai paskutiniam tyrimui , tai personalas issidirbinejo kaip imane. Tai ant staliuko nelaikykit daiktu, tai ant lovos nesedekit. Kol nepasiutau doh.gif  Gal bijos baisios piktos bobos, t.y. manes, leis bent palatoj be vertingu nurodymu buti
Tiesa, dar ir mobilaus negalima pakrauti, nebent nakti.

Vilniuj kai mus operavo mes gulėjom atskirai palatoj niekas nieko neaiškino kur norėjom ten ta dėjom, ir televizoriuka atsiveže turėjom ir mobiliaka kroviau nesyki nes jei gerai pamenu tai mus 10 dienu islaike, o personalas niekad nieko nepasake, tik valytoja viena budavo burbanti, kam kolidoriuje vaikstome smile.gif o šiaip viskas buvo idealu. Kadangi už sienos buvo sesučiu kambarys kai manškis verke atejo paklausti kas nutiko ko verkia.
Bet gi netame svarbiausia, nors kai reikia ten buti ir yra personalas nemalonus tai isivaizduoju, koks pragaras.
O šiaip mums sekas gerai, vakar ant žirafos sakau čia arkliukas žiuri maniškis ir sako "čia ne arkliukas čia žirafa mama pamiršo" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele2: 15 gruodžio 2010 - 08:02
QUOTE(Jurgitele2 @ 2010 12 15, 08:00)

O šiaip mums sekas gerai, vakar ant žirafos sakau čia arkliukas žiuri maniškis ir sako "čia ne arkliukas čia žirafa mama pamiršo"  ax.gif

lotuliukas.gif Teks dabar vaikui mamą mokyti wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

Suprantu, kad svarbiausia operacijos sekme ir gijimas. Bet visokie reikalavaimai is lubu tai erzina. Kai toje pacioje ligonineje , bet skirtinguose skyriuose skirtingi reikalavimai, pradedi galvoti, kad tai tik issidirbinejimas.
Siandien nuo pat ryto bandau prisiskambinti , pasitikslinti kai ka. Ir manot pavyko? Tai dabar nera, buvo, bet vel nebera, bus uz pusvalandzio, bet persigalvojo doh.gif
Dabar turetu buti 13 val, kuo irgi abejoju. Jei vel isgirsiu , kad jau baige darba ir nebebus, tai ryt nuvaziavus tikrai teks kelti pukus mirksiukas.gif

Jurgitele, skaitau ir galvoju, tegu nors ir parsiuku ta zirafa pavadintu, sutikciau su viskui smile.gif Kaip smagu.
Atsakyti
KMUK turi savo taisykles, VUVL savo. O kad jos ne vienodos, jau blogai.

Gerai, pamenu, kaip mama atvežė vaiką iš kito miesto operuoti. Kadangi jam 6 metai, nebeleido mamai pasilikt. Apskritai KMUK neleido net rūbų laikyt, nieko nieko, o mes su lagaminu atvažiavom doh.gif Mums tipo kaip išimčiai leido, nes neva tai užsienietis operuoja, lai turi. Gi vaikui buvo tik 1 m., tai negi jis būtų valgęs ligoninės maistą. be to, žaislai, naktipuodis ir t.t Maistelį vežėmės, dar ir mišinį gėrė, tai tekdavo sesutėms ir karšto vandens parūpinti ax.gif bet kai prisimenu, 4 dienas toje palaptoje prabūti, kai namo grįžom, vaikas nežinojo, į kurią pusę bėgti, nes erdvės nerealiai daug biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tose paciose klinikose nera vienodos.
Buvo mazoji uzvalgius akcijiniu apelsinu, veme, paviduriavo ir nualpo. Issigandau, nuvaziavom i ligonine, nes greitukei atrode, kad tai epilepsija. Man ne is tolo nepanasu i tai, bet del sventos ramybes. Musiskiai nieko nerado, bet rekomendavo klinikose pasidaryti koki tai tyrima. Tai buvom dvi dienas. Juk su vaiku buni, reikia ir rubeliu keletos,ir pampiu reikejo, ir zaisliuko kokio. Tai viska mes turejom.Aisku, nesukabinau savo rubu ant lovos krasto, bet krepsyje laikiau ir niekam galva nenutruko.
O cia doh.gif Krepsyje nestis negalima, reikia sudeti i Maximinius maiselius. Atseit su krepsiu inesiu infekcija.O su savo ir vaiko rubais ne? Arba ji isnyks , kai sudesiu i maiselius lotuliukas.gif
Sutinku, kad yra kazkokios ribos, nepageidauju su visu namu invetorium susikraustyti.Bet neturetu prasilenkti su sveiku protu. Kai vistik pakeliau triuksma , nuejom i palata,po kita lova stovejo du sportiniai krepsiai. Koridoriuje buvo ne vienas zmogus is gatves su visais virsutiniais rubais.
Atseit palta man reikia palikti rubineje, kuri nakti nesaugoma. Jei atejus neberasiu, mano problema.
Ai, tiek to. Nepakeisi nieko dabar. Tik nesiruosiu aklai vykdyti visokiu noru.
Svarbu, kad viskas pasisektu

Est, aciu uz paaiskinima. Nieko tokio, vienas pliusiukas tik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 15 gruodžio 2010 - 11:13
O mums ryte važiuojant nes turėjo dar tyrimsu padaryt galvos tai daktare pati skambino pora minuciu lyg vėlavom i kamšti Vilniuj papuole smile.gif rubu turejom tiek kiek reikia (iš kur man žinot kokie rubeliai bus vaikui patogiausi) , zaislu taip pat, kai maniškiai is toli atvaziavo jie net maisto karsto priveze visi paskui susede gerem kava ir valgėm, niekas nieko ne puses zodzio nepratarė, nors iėjusi į palata buvo ir sesutė. Mažiukas mano suprates kad vakare miegot galima eit kai suleidžia vaistukus, tai prašė kad suleistu nes nori miegot, jo noras aišku išreikštas mano lūpomis buvo išpildytas be jokio priekaišto.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele2 @ 2010 12 15, 14:15)
Mažiukas mano suprates kad vakare miegot galima eit kai suleidžia vaistukus, tai prašė kad suleistu nes nori miegot,

O kokius vaistus leido??? rolleyes.gif Mums tai tik pirmą naktį nuo skausmo leido, nes vaikas vartėsi ir suverkdavo, o šiaip daugiau nieko ax.gif
Atsakyti
Mums nuo skausmo kelias dienas leido, tiesa pasakius kai po operacijos viskas kolkas labai pukiai bent jau man atrodo sekasi, tai ir labai tiksliai kas buvo kaip buvo (to kosmaro) nesinori. Tik buvo keisčiausias jausmas, kad po operacijos mane pakviete ir kai pradėjo verkti keltis man leido ji pasiimt ant ranku ir neštis i palatą.
O kai pasako "Simas mamos sunelis" tai širdis visai išsilydo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele2: 16 gruodžio 2010 - 14:24
QUOTE(Jurgitele2 @ 2010 12 16, 14:19)
O kai pasako "Simas mamos sunelis" tai širdis visai išsilydo  4u.gif

Aš tai išsilydau, kai sako :padarom su nosytėm myliu myliu" (mes nosytėm taip pasitrinam) ir dar po to bučkiais žandus apdalina, arba kai sako "zuiki tu mano" biggrin.gif
Atsakyti
Mes operavomes Vilniuje,labai likau visuo patenkinta,gyvenome vienvieteje palatoje,del tvarkos ir drabuziu nieks nieko nesake,turejom virduli palatoj,atvivezhem savo maniezha,ten vaikutis miegojo,buvo shaldytuvas bendras,kur galejai susideti savo maista.Vaikas musu labai aktyvus ,nuo pat ryto iki vakaro lakstydavo koliduoriuose,palatoje neidavo nulaikyti,taciau nieks nepriekaishtavo mums,priesingai,buvom labai mylimi..

Laukiam ir mes to stebuklo,kada pasakyks mazutis musu ka... wub.gif

Atsakyti