Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija

sveikutės 4u.gif
aš irgi prie skaičiukų mėgstu pasėdėt. naudojuosi S.Špirkausko knygomis, daugiau nelabai radau knygynuose. verysad.gif taip pat radau.info.lt pasižiūriu, bet nežinau, ar čia aš, ar jie "grybą pjauna" g.gif -pas mane kitaip skaičiavimai gaunasi.
pasidalinkit, kas kokios informacijos turit 4u.gif kokios knygos, kokios programos ar neto puslapiai ?
Atsakyti
Bitės forume buvo didžiulė tema apie numerologiją. Kažin ar tebėra g.gif Seniai ten buvau ax.gif Ir internetinių puslapių buvo pateikta. Tik va toks pastebėjimas. Skirtinguose puslapiuose tą patį Pitagoro kvardratą skirtingai apskaičiuoja blink.gif Gal programavimas su klaidom.

renax, gal galėsi ir man paskaičiuoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2006 01 17, 23:37)
Kadangi dabar paskendusi as sitoame uzsiemime ar yra dar megeju?
Ar randate kur rimtesniu knygu ir kur ?
kKadangi dabar laiko isvis nera , jei kas nores po menesiuko galesiu nemokamai sudaryt zmogaus gimties datos koda ir grafika smile.gif ( papsakot bandyt apie jus )  lotuliukas.gif


jei dar galima būtų tai ir aš norėčiau
šiaip man labai būtų įdomu, bet aš tai nieko rimčiau aparat gimimo datos sudėtų skaičių sumos ir nesu pasiskaičiavus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2006 01 20, 11:08)
sveikutės 4u.gif
aš irgi prie skaičiukų mėgstu pasėdėt. naudojuosi S.Špirkausko knygomis, daugiau nelabai radau knygynuose.  verysad.gif  taip pat radau.info.lt pasižiūriu, bet nežinau, ar čia aš, ar jie "grybą pjauna" g.gif -pas mane kitaip skaičiavimai gaunasi.
pasidalinkit, kas kokios informacijos turit  4u.gif kokios knygos, kokios programos ar neto puslapiai ?



Va butent kad knygu truksta visiskai . O del vestuviu datos nne tik datos itakos turi , ir pavardes keitimas smile.gif Dabar tiklaiko neturiu bet beveik viska galima skaiciais paberst smile.gif
Atsakyti
Renax,kai busi laisvesne,gal galetum mane pakonsultuoti del vestuviu datos? nes reikia issirinkt siai vasarai vestuviu data... o as siek tiek kreipiu demesi i tokius dalykus kaip menulis,numerologija ir pan.

arba gal gali patart kur ieskot?kokia literatura naudotis?
LABAI BUCIAU DEKINGA...
ax.gif
Atsakyti
Gal ka sudomins ax.gif
Sėkmę ir laimę naujaisiais metais padės pasiekti numerologija

Kokie jums bus 2006-ieji? Numerologijos mokslas teigia, kad mūsų gyvenimą sudaro ciklai, trunkantys po 9 metus. Norėdami šiemet sulaukti sėkmės, apskaičiuokite, kelinti iš eilės šie metai yra jums.

2006 metus atitinka skaičius 8 (skaičių 2+0+0+6 suma).

Dabar prie 8 pridėkite savo gimimo dieną ir mėnesį. Rezultato skaičius vėl sudėkite, kol gausite skaičių nuo 1 iki 9.

Pavyzdžiui, jūs gimėte balandžio 12-ąją: 8+4+12=24, 2+4=6. 2006-ieji jums – 6-ieji ciklo metai.

1-ieji ciklo metai

Šiuos metus lydės šūkis „Iš gyvenimo imk viską!“ Numatykite tikslus ir juos drąsiai įgyvendinkite. Nebijokite naujų minčių ir pasiūlymų, net jeigu iš pradžių jie atrodo neįvykdomi. Šiais metais jūs klojate pamatus visam tolimesniam ciklui.

2-ieji ciklo metai

Šiais metais rimtai galite tikėtis, kad viskas, ką pernai darėte ir ko siekėte, duos rezultatų. Tačiau neturėtumėte sėdėti sudėję rankas – reikia įtvirtinti laimėjimus. Karjeroje jums kaip niekad reikalingi patikimi bendražygiai. Šie metai itin palankūs tvarkyti asmeninį gyvenimą. Jeigu dar ieškote savo antrosios pusės, tikėtina, kad 2006-aisiais ją ir rasite.

3-ieji ciklo metai

Šie metai jums bus lengvi ir nerūpestingi. Bendraukite su maloniais žmonėmis ir linksminkitės. Visuomenėje, vakarėliuose ir šventėse jūsų laukia pasisekimas. Viskas puikiai klostysis ir darbe – tam nereikės didelių pastangų. Užmegsite daug įdomių pažinčių, kurios gali peraugti į audringus, bet, deja, trumpalaikius romanus.

4-ieji ciklo metai

Pirmieji treji metai buvo pamatų klojimo laikotarpis. Dabar atėjo metas kaip reikiant pasidarbuoti. Būkite atkaklus ir sąžiningas. Nepamirškite, kad pasiteisins visos pastangos, kuriomis šiemet sieksite savo tikslų. Asmeniniame gyvenime lengvų romanų nesitikėkite. Šie metai – draugyste ir pasitikėjimu grįstų santykių laikas.

5-ieji ciklo metai

Laikas imti derlių. Jūsų laukia įspūdingi ir netikėti įvykiai, kelionės, įdomios pažintys. Tačiau svarbius ir atsakingus sprendimus geriau atidėti ateičiai. Šie metai – asmeninio gyvenimo suklestėjimo periodas. Vienišiai gali sutikti ilgai lauktą tikrąją meilę, vedusieji netikėtai išvys kitą savo sutuoktinio pusę, jų santykiai atsinaujins.

6-ieji ciklo metai

Metai bus ramūs ir ritmingi. Idealus metas tuoktis ir tvarkyti namų židinį. Darbas atsitrauks į antrą vietą – na, ir puiku. Remontuokite, perstatykite butą, atnaujinkite interjerą. Labiau trokšite būti vieni. Tam puikiai tiks parodų, muziejų, teatrų ir koncertų salės. Šiais metais lydės materialinė sėkmė, juolab maloniau, kad tam neprireiks jūsų pastangų. Neturintiems vaikų metas apie juos pamąstyti.

7-ieji ciklo metai

Apmąstymų, naujos prasmės ieškojimo ir vienatvės troškimo metai. Abejosite ir blaškysitės sieloje. Darbai ir reikalai apmirs. Didelė galimybė, jog keliausite, gausite netikėtų dovanų.

8-ieji ciklo metai

Jeigu pirmuosius 7 metus ėjote teisinga kryptimi, būtent šiemet pasieksite savo tikslą. Metai bus ypač sėkmingi dalykiškiems ir karjerą vertinantiems žmonėms. Svarbiausia, nebijokite imtis atsakomybės. Netekėjusios moterys būtent šiais metais gali sėkmingai ištekėti.

9-ieji ciklo metai

Metas atsisveikinti su praeitimi. Užbaikite visus pradėtus darbus. Drąsiai išmeskite nereikalingus daiktus, išsiskirkite su nemaloniais žmonėmis. Susirūpinkite sveikata: apsilankykite pas gydytojus, pailsėkite. Jūsų laukia naujas ciklas, todėl ramiai apmąstykite, ką norėtumėte pasiekti artimiausiais metais ir ką turėtumėte daryti.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 01 20, 13:00)
Dabar tai susidomejau,kaip apsiskaiciuot sau vestuviu data,kada butu geriausia diena. Bet nieko neradau padoraus...
GAL KAS SKAICIAVOSI SAU? pagal savo ir partnerio gimimo dienas, ar pagal metu,menesiu,datos skaiciu?

aš radau šį bei tą, bet kažin ar rimta, nes su kortom, pagal mėnulį ax.gif jei nori, galiu parašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 22 sausio 2006 - 16:14
O tu cia is knygos "kokia tavo ateitis?" pasakytum man?
nes toj knygoj maciau,kad yra pagal menuli ir kortas....bet kazkokia nerimta man ta knyga...nusipirkau, bet...
Nes ten viskas taip smulkiai sutraukta,sumalta...

o jei is kur kitur zinai, tai tada papasakok... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,
aš taip pat ruošiuosi planuoti vestuvės, bet niekaip neišsirenku datos verysad.gif
Labai bučiau dėkinga, jei kas parašytų ka nors konkretaus. notworthy.gif
Atsakyti
As irgi noriu..jei bus sudaroma eile, tai noreciau i ja papulti ax.gif angel.gif
Atsakyti
Vien numerologijos pagalba vestuviu datos neimanoma parinkti. Reikia atsizvelgti i daugeli aspektu - i menulio padeti, i menulio diena ir kitas konfiguracijas.
Atsakyti
Niu va.... angel_sadangel.gif
O kas dabar galetu pagelbet?
Gal pas tave galima uzsirasyt,kad paziuretum bent pavirsutiniskai kokia sestadienio diena tarp liepos 22d iki rugsejo 17d butu tinkama vestuvems?
Siaip labai noreciau rugpjucio 12d arba 5d. kelti savo vestuves....

Jei ka gali patart....prasau!!!! friends.gif
Atsakyti