QUOTE(Diva:) @ 2010 09 07, 15:59)
Bukit geros, idekit vaizdine medziaga to plokscio - koks cia jis?
Kaip supratau, šitas

Rūpestingoji Tu mano...
 Rūpestingoji Tu mano...   
   Kaip tik galvojau kokio hidrolato sekančio norėti
 Kaip tik galvojau kokio hidrolato sekančio norėti   Galėsiu nebegalvot
 Galėsiu nebegalvot  

Dar dėl įtrynimo. Įtrina ir vistiek nesikemša??
 Dar dėl įtrynimo. Įtrina ir vistiek nesikemša??   

ir sako, cheminis slifavimas, ne? ( dave suprast, kad tipo zinau tavo paslapti
  ir sako, cheminis slifavimas, ne? ( dave suprast, kad tipo zinau tavo paslapti   )
 ) 

Cia ukiskas muilas!
  Cia ukiskas muilas! 

! Mane paprotino Nidulia su tuo kontrastiniu- kartais zinoma pamirstu, bet daznai taip darau. Veliau dieninis kremas ( siuo menu AquaBio) ir tuomet jau "spaklius"
  ! Mane paprotino Nidulia su tuo kontrastiniu- kartais zinoma pamirstu, bet daznai taip darau. Veliau dieninis kremas ( siuo menu AquaBio) ir tuomet jau "spaklius"   , arba hidrolatas-eliksyras ir tada spaklius. Nesunku nuspeti kas rytoj ryte bus
   , arba hidrolatas-eliksyras ir tada spaklius. Nesunku nuspeti kas rytoj ryte bus   - kaip to hirolato noooriu !!
 - kaip to hirolato noooriu !!

galiu drasiai sakyti, kad mano veido oda normali. Kaip minejau, net po darbo dienos neislenda a nei joks riebalas.
  galiu drasiai sakyti, kad mano veido oda normali. Kaip minejau, net po darbo dienos neislenda a nei joks riebalas.

Seniai esu turėjusi kažkokį prausiklį, tai man būtent kvapas labai nepatiko. Bet kažką norėtųsi pabandyti, gal rankų kremą, kai Argital pabaigsiu. Jei ūkišku muilu nekvepės
 Seniai esu turėjusi kažkokį prausiklį, tai man būtent kvapas labai nepatiko. Bet kažką norėtųsi pabandyti, gal rankų kremą, kai Argital pabaigsiu. Jei ūkišku muilu nekvepės 

Cia ukiskas muilas!
  Cia ukiskas muilas!