Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

QUOTE(Saulyte8 @ 2011 03 22, 19:23)
Del kanu vienam žurnale skaičiau,kad kanu nereikia daiginti.Geriau iš karto sodinti i atšilusia žeme.Nes jos labai sunkiai prisitaiko prie oro permainu.

as kelias daiginu,kitas tiesiai i lauka sodinsiu,tai ziuresiu.Kaip kurios augs,gal tikrai neverta zaisti daiginant g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 22, 18:19)
Kokios tos senovinės - aukštos, mažais žiedeliais? g.gif  Kuo apsirgo? unsure.gif

Susirgo graziais ziedeliais,dideliais.Lapai pirmieji su geltonais-rudais dryziais pagal gyslas. Nusipirkau jau sergancius gumbus,paskui besandeliuojant,manau,uzsikrete kiti.Virusas ar grybelis,bet kalio permangenatas(laistymas) padeda,dar nupurksiu fungdicidu,kai bus salygos...Kitais metais nupurksdavau kartu su kriausem,tai geriau budavo...Pernai ne,tai kriausiu nematem,ir gelytes skurdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 03 23, 00:53)
Susirgo graziais ziedeliais,dideliais.Lapai pirmieji su geltonais-rudais dryziais pagal gyslas.  Nusipirkau jau sergancius gumbus,paskui besandeliuojant,manau,uzsikrete kiti.Virusas ar grybelis,bet kalio permangenatas(laistymas) padeda,dar nupurksiu fungdicidu,kai bus salygos...Kitais metais nupurksdavau kartu su kriausem,tai geriau budavo...Pernai ne,tai kriausiu nematem,ir gelytes skurdo doh.gif

Kaip gaila, nors kitos merginos PRIEŠ, bet aš gėlėms visada naudoju chemikalus rolleyes.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Kaip laikosi jusu kanai? Siandien pastebejau, kad mano vienam vazone jau nosyte matosi biggrin.gif Sodinau pries 10-11 dienu... Kiti, sodinti keliom dienom veliau dar ramus, jokio judesio ir gyvybes nematyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2011 03 27, 13:44)
Laba  smile.gif

Kaip laikosi jusu kanai? Siandien pastebejau, kad mano vienam vazone jau nosyte matosi  biggrin.gif  Sodinau pries 10-11 dienu... Kiti, sodinti keliom dienom veliau dar ramus, jokio judesio ir gyvybes nematyt  schmoll.gif

Mano dar neišdygo ax.gif
Atsakyti
4u.gif Pernai 8 ta diena sodinau kanas siltnami. Pridedama daug karves kakucio,kad butu silta ax.gif .Bet siemet saltoka schmoll.gif ,Tiesa pleveliniai siltnamiai siltesni,nei mano stiklinis doh.gif
Atsakyti
Aš planuoju rytoj keletą gumbų išnešti į plėvelinį šiltnamį, jau saulutė gerai įšildo.
Atsakyti
Jau lenda nosytės visuose 4 vazonuose laiptinėje. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 04 09, 21:50)
Jau lenda nosytės visuose 4 vazonuose laiptinėje. bigsmile.gif

Maniskiai jau po antra lapa formuoja bigsmile.gif
Atsakyti
as jau pries menesi pasodinau i lauka, dar nieko neregeti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshiste @ 2011 04 10, 11:24)
as jau pries menesi pasodinau i lauka, dar nieko neregeti  schmoll.gif

Maniskiai namie, ant palanges tupi, sildosi pries saule. bet jau reikes pratinti prie lauko, dienom nesiu i nesildoma siltnami, kad pradetu adaptuotis smile.gif
Atsakyti
Mano dar nedygsta g.gif
Atsakyti