Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

QUOTE(jediara @ 2013 04 26, 22:26)
Perkūnas pas mus jau prieš savaitę "dundėjo", tik gegutės dar negirdėjau  rolleyes.gif

Mane apkukavo kaip visada tuscia be skatiko kisenej biggrin.gif

Perkunas lyg siam savaitgaliui pranasaujamas, gausim visko manau biggrin.gif

Mano paprastieji sedonami tiesiai i zeme lauke, o jau tie kitokie truputi elegantiski, auga jau induose siltnamyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 27 balandžio 2013 - 07:09
Ar jau sodinat kanas į žemę? Žiūriu prognozes - šalnų lyg ir nebenusimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2013 05 07, 09:28)
Ar jau sodinat kanas į žemę? Žiūriu prognozes - šalnų lyg ir nebenusimato g.gif

Susodinau šiandiena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 26, 22:57)
Tai jau visada kišenėn įdedu ir laikau, kad nepražiopsot kūkavimo, o tai ta gegutė kiaulystes mėgsta "daryti" - išbėgi tik pasikapstyti, o žiūrėk ir užkukuoja. Pasirūpinu ir ramu  lotuliukas.gif

mane irgi siemet uzkukavo besikapstant doh.gif tusciom kisenem sad.gif
Atsakyti
Vakar jau susodinau savuosius. Oi vargs jie kol prisitaikys lauke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 05 07, 15:32)
Vakar jau susodinau savuosius. Oi vargs jie kol prisitaikys lauke  doh.gif

kodel vargs?

as saviskius siemet kazkaip susivelinau i vazonus sukisti, tai jie pas man dar siltnamy daiginasi doh.gif ir tik sia siltaja savaite pradejo aktyviau augti. nezinau, bijau kad siemet neturesiu tokio grazaus patvorio kaip pernais. nespes jie man ir suzydet.
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2013 05 10, 14:46)
kodel vargs?

as saviskius siemet kazkaip susivelinau i vazonus sukisti, tai jie pas man dar siltnamy daiginasi  doh.gif ir tik sia siltaja savaite pradejo aktyviau augti. nezinau, bijau kad siemet neturesiu tokio grazaus patvorio kaip pernais. nespes jie man ir suzydet.

O todel, kad neiskenciu ir anksti daiginti pradedu, issodinau metrinius, tai iskeipe, isgriuve jie. Stiebai aisku ploni, tai kol sustipres vaizdelis ne koks...
Atsakyti
Dar turiu atliekamu kanu.Jei kam reiks - kreipkites.Kaina 2 lt.
Atsakyti
Labutis,
Nusipirkau pora kanu per ispardavima,bet dabar isvis nebezinau kur sodint-iskart i zeme sode ar i vazona namie. g.gif Suprantu,kad jau velu,bet nusipirkau nezinodama kas per geles-tai reik kazka daryt.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2013 06 02, 09:37)
Labutis,
Nusipirkau pora kanu per ispardavima,bet dabar isvis nebezinau kur sodint-iskart i zeme sode ar i vazona namie. g.gif Suprantu,kad jau velu,bet nusipirkau nezinodama kas per geles-tai reik kazka daryt.

Iskart ten,kur noresi auginti rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti