Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

vaje,kaip užtilusi temutė doh.gif Merginos ko nerodot, kaip auga jūsų grožiai wub.gif Aš tai užsukau į temą pasiteirauti ar augtų kanos pavėsyje? Ar žydėtų? ar joms būtina saulė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2012 06 21, 21:09)
vaje,kaip užtilusi temutė doh.gif Merginos ko nerodot, kaip auga jūsų grožiai wub.gif Aš tai užsukau į temą pasiteirauti ar augtų kanos pavėsyje?  Ar žydėtų? ar joms būtina saulė? g.gif

Supratau,kad norėtum sodinti jas prie tos sienos g.gif Ten,matomai,tektų sodinti tamsialapes paprastas,tada jų žiedų sulaukti nera reikalo,jie neįpatingi.Sodinau kaip tik jas šiandien į patamsius,paauginus,vien dėl lapų. bet tai jau vargas šioks toks jas užsiaugint laiku...Sodinčiau ten tujas kelias.Pas mane auga keturiasdešimt cm nuo pamato ir nieko...Pusė vakarinė,bet pietine saulė irgi truputį grybšteli,manau unsure.gif
Atsakyti
vaje, ta siena tuoj taps legendinė lotuliukas.gif Na taip man ten tuščia, taip norisi kažką pasodinti rolleyes.gif kanų man ir lapija labai graži, nebūtini žiedai, labiausiai tiktų aukštaūgės, nors kaip ir sakai, kad lapija jau būtų nemaža vasaros pradžioj, reikia anksti sodinti ir auginti namie matyt doh.gif
Dėkui už atsakymą, matyt pirmiau reiks pastatyti pavėsine, sustatyti baldus, o tuomet žiūrėt, gal ne taip ir tuščia ten bus, pakaks ir kokio nemirtingo kiliminio augalo, kad žemės nesimatytu g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif jau kaip apmirusi temuke...keliu kelias prazydusias kanas temai atgaivint smile.gif My Webpage

My Webpage
Atsakyti
Jau dabar pas Jus taip zydi?? bigsmile.gif
Atsakyti
aha, as irgi nustebau bigsmile.gif dar data pasiziurejau, gal pernykstes kelia tongue.gif

kada jos daigint pradetos buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(w.i.o. @ 2012 07 02, 14:01)
Laba diena 4u.gif jau kaip apmirusi temuke...keliu kelias prazydusias kanas temai atgaivint smile.gif

Gražu 4u.gif Ypač pirmoje nuotraukoje wub.gif Ar tik ne šiltnamyje Jūsų kanos auga?
Atsakyti
Sitos labiausiai popinamos blush2.gif , kai stiprus vejas ar smarkiai lyja nesamos i siltnami, nes jos ilgai buvo mano svajoniu sarase. smile.gif o lauke pasodintos tai dar tik trys krauna ziedynus smile.gif manau neuzilgo pasirodisim smile.gif
Atsakyti
Mano beveisles kanos dar visai mazos, kazkaip ypatingai blogai jos siemet auga, silumos turbut maza, pasodinau daiginti anksti, galvojau liepa jau turesiu bent egzotiska lapija, o gavosi , tiksliau nieko nesigavo......... doh.gif
Atsakyti
Laukiam žiedelių,tada ir rodysimes ax.gif
Atsakyti
Kadangi kanus auginu labiau del lapu nei ziedu as pasirodau saviskes

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaskoniukai, o jau grazumas Jusu kanu, uzsisakau busima pertekliu is anksto, nors po gumbeli blush2.gif blush2.gif blush2.gif Tos rudos dryzuotos be galo idomios wub.gif I r siaip pas jus grazu wub.gif
Atsakyti