QUOTE(sineriuke @ 2012 06 21, 21:09)
vaje,kaip užtilusi temutė
Merginos ko nerodot, kaip auga jūsų grožiai
Aš tai užsukau į temą pasiteirauti ar augtų kanos pavėsyje? Ar žydėtų? ar joms būtina saulė? 
Supratau,kad norėtum sodinti jas prie tos sienos
vaje, ta siena tuoj taps legendinė
Na taip man ten tuščia, taip norisi kažką pasodinti
kanų man ir lapija labai graži, nebūtini žiedai, labiausiai tiktų aukštaūgės, nors kaip ir sakai, kad lapija jau būtų nemaža vasaros pradžioj, reikia anksti sodinti ir auginti namie matyt
Dėkui už atsakymą, matyt pirmiau reiks pastatyti pavėsine, sustatyti baldus, o tuomet žiūrėt, gal ne taip ir tuščia ten bus, pakaks ir kokio nemirtingo kiliminio augalo, kad žemės nesimatytu
Dėkui už atsakymą, matyt pirmiau reiks pastatyti pavėsine, sustatyti baldus, o tuomet žiūrėt, gal ne taip ir tuščia ten bus, pakaks ir kokio nemirtingo kiliminio augalo, kad žemės nesimatytu
Laba diena
jau kaip apmirusi temuke...keliu kelias prazydusias kanas temai atgaivint
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Jau dabar pas Jus taip zydi??
aha, as irgi nustebau
dar data pasiziurejau, gal pernykstes kelia 
kada jos daigint pradetos buvo?
kada jos daigint pradetos buvo?
QUOTE(w.i.o. @ 2012 07 02, 14:01)
Laba diena
jau kaip apmirusi temuke...keliu kelias prazydusias kanas temai atgaivint
Gražu
Sitos labiausiai popinamos
, kai stiprus vejas ar smarkiai lyja nesamos i siltnami, nes jos ilgai buvo mano svajoniu sarase.
o lauke pasodintos tai dar tik trys krauna ziedynus
manau neuzilgo pasirodisim
Mano beveisles kanos dar visai mazos, kazkaip ypatingai blogai jos siemet auga, silumos turbut maza, pasodinau daiginti anksti, galvojau liepa jau turesiu bent egzotiska lapija, o gavosi , tiksliau nieko nesigavo.........
Laukiam žiedelių,tada ir rodysimes
Kadangi kanus auginu labiau del lapu nei ziedu as pasirodau saviskes

Kaskoniukai, o jau grazumas Jusu kanu, uzsisakau busima pertekliu is anksto, nors po gumbeli
Tos rudos dryzuotos be galo idomios
I r siaip pas jus grazu