Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

QUOTE(vobla @ 2012 10 29, 16:41)
o kokia mazdaug temperatura rusy?
mastau ir as i buto rusi vezt, bet siltas jis. bulves gan greit man apdziudavo- tokios rauksletos bobutes pasidarydavo unsure.gif

Pas mus per daugiabučio rūsį eina šildymo vamzdis ir kanai, jurginai gerai išsilaiko. Dar nepasitaikė, kad sudžiūtų.
Atsakyti
parduodu kanas žaliais ir raudonais lapais nuotraukos feisbuke inga daukantaite albume "musu aplinka" biggrin.gif Kretingos rajone jei kas susidomejot skambinkit 860327575 smile.gif
Atsakyti
Kada planuojate budinti kanas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 01 22, 13:46)
Kada planuojate budinti kanas?  g.gif

as per velykas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 22, 14:04)
as per velykas  4u.gif

teko pasidometi kada tos Velykos siais metais biggrin.gif As tai galvoju, kad kazkaip velokai. Sodinsiu i vazonus, ir kai nebus salta nesiu i terasa, jos ten labai graziai atrode pernai. Kolege siandien sake, kad jau vasario menesio pradzioj turiu sodinti. Bet vat man klausimas iskylo ar neistys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ožiaragė-: 22 sausio 2013 - 13:22
kokius vazonus renkates? giliusar seklius bet placius?
Atsakyti
Laba.

As net bijau eit ziuret i kanus, nes jauciu bus susale, neparsinesiau salciams i siluma, tai gali but amen..

Vasari anksti budinti, pati pernai isitikinau, va kovas jau sakyciau pats tas. Nes pernai laikiau per siltai man jie pradjo dygti dezese, tai anksti budinaui, man jie iki sodinimo laukan uzaugo metriniai, ir sunkiai pernese persodinima, buvo tokie laibakojai, kokias 3 - 4 savaites prigijinejo, jau maniau bus galas jiems, bet isbujojo. Zydejo tik vienas, bet man kanams nereik ziedu, man pati lapija ju wub.gif

Kanams vazonai turi buti ir platus , ir giloki, nes jei mazas, tai jie tiesiog augdami suskaldo ji. Maniskiai gumbai didoki, tai as juos daiginu tokiuose plastmasiniuose konteineriuose, pirkau senukuose, tokie juodi su rankenom kokiu 15l. Nebent, jei auginat dekoratyvsnes veisles, tai ju gumbai mazesni ir dauginasi jie ne taip gausiai kaip iprastieji zalialapiai/raudonlapiai ,tai galima manau rinktis ir mazesnes talpas jiems auginti/daiginti.
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2013 01 22, 15:00)
kokius vazonus renkates? giliusar seklius bet placius?

Sodinu tikrai į labai skirtingus-ir gilius,ir bliūdo formos,tiesa sakant,į pastaruosius patenka žemesnes,vidutinio aukščio,jų šaknys ne tokios galingos.Daugumoj aukšti indai,pavasarį išvertus patrumpinu iškart šaknų gniužula,tada dalinu kerą
Ožiaragė visada sodinau vasario antra dekadą,bet užaugus pirmiems lapams turiu kur pastatyti šviesiai ir vesiai,paskui šiltnamis,pasaugant nuo šalčių,tai niekad neištįso.šiemet sodinsiu kovo pradžioj,reikia trumpinti laiką visų terlionių doh.gif
Prieš nuolatinę vieta mano kanos ilgokai buna pastovejusios kieme prie pietinio pamato ax.gif Sodinu pavasarį į kibiriukus nuo dažų,nupjautus penkių litrų bambalius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 22 sausio 2013 - 17:09
QUOTE(amarrile @ 2013 01 22, 18:02)
Sodinu tikrai į labai skirtingus-ir gilius,ir bliūdo formos,tiesa sakant,į pastaruosius patenka žemesnes,vidutinio aukščio,jų šaknys ne tokios galingos.Daugumoj aukšti indai,pavasarį  išvertus patrumpinu iškart šaknų gniužula,tada dalinu kerą
Ožiaragė visada sodinau vasario antra dekadą,bet užaugus pirmiems lapams turiu kur pastatyti šviesiai ir vesiai,paskui šiltnamis,pasaugant nuo šalčių,tai niekad neištįso.šiemet sodinsiu kovo pradžioj,reikia trumpinti laiką visų terlionių  doh.gif
Prieš nuolatinę vieta mano kanos ilgokai buna pastovejusios kieme prie pietinio pamato  ax.gif  Sodinu pavasarį į kibiriukus nuo dažų,nupjautus penkių litrų bambalius...

O tas vesiai? Uztektu 5-7 laipsniu? Turiu balkonelius du, galeciau ten juos sviesiai laikyti.
Tik tai vat ir as bijau ar tik nesusaldziau savo kanu kolekcijos....Todel noriu dabar pabandyt jas daiginti ir paziuret ar viskas ok. Nes jei ne, teks begti I prekybcentrius doh.gif Kanos mano terasos puosmena. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 01 22, 20:04)
  Kanos mano terasos puosmena.  wub.gif

4u.gif gal galit pasidalinti vaizdais,nes šiemet irgi turėsiu šitų grožių wub.gif
todėl nesugalvoju kokių vazonų joms reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 22, 21:06)
4u.gif gal galit pasidalinti vaizdais,nes šiemet irgi turėsiu šitų grožių  wub.gif
todėl nesugalvoju kokių vazonų joms reikia  g.gif

turiu tik pora foto, ir tos ne pacios graziausios. Liepos menesi darytos. O kanos mano isgrazejo ir zydet pradejo rugpjucio pabaigoj - rugsejo pradzioj. As jas velokai sodinau. Cia kelios foto:

user posted image

Cia labia prasta foto kokybe, bet I vazona pasiziuret uzteks blush2.gif

user posted image

Dar turejau viena zalialape (truputeli margi lapeliai) ir dar kitokia bordo lapais, kuri zydejo oranziniais ziedeliais, bet gaila, neturiu foto. Siaip siais metais noreciau nusipirkti zemaugiu zaliais lapais. Man jos labia grazu wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif ačiū,reiks ir man kažkaip kažkur auginti,tik nežinau kokios mano,bet gavau didelį didelį gumbą wub.gif
Atsakyti