Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

QUOTE(Sparaxis @ 2013 03 05, 11:18)
Sveikos. Mama paliko dėžę kanų. Laikiau žiemą vėsiai, dėžėj su kažkiek žemės. Pažiūrėjau, nosiukai išlindę. Norėsiu jas sodinti į žemę sodyboj, tai iki to laiko ką daryt? Į kažkokį didelį vazoną laikinai susodint? Nors turbūt į kibirą geriau? Ir ką - nešt šiltai ir augint tam kibire iki tol kol į sodybą ištarabanysiu?

Galit sodint i kokias tik norit talpas jei norit pasidaiginti ir jau su lapais i zeme veliau persodint, galit toj pacioj dezej laikyt zemem apipylus, tik kad butu jie vienu sluoksniu. Galit palikt kaip yra, padet juos i vesesne vieta , kad taip greitai nedygtu ir tiesiai i zeme sodinti, aisku jei pavyktu truputi pristabdyti ju augima, tik tada rezultatas veliau butu.
Pas mane keli gumbai tiesiog maximiniam maise apipilti zemem, nes jau nebeturejau kur sodinti ir bunda, auga sau. Tik pas mane silta namuose tai jau jie taip greitai auga doh.gif man per greitai, nes vel bus bedos, kol prisipratins persodinti. Gerai, kad dar viena partija miega sau ramiai, veliau juos budinsiu, gal po kokiu poros savaiciu.
Atsakyti
Supratau, dėkui. Ir aš paliksiu ramybėj kol kas. O kada jau į lauką persodinat? Bijo šalnų jie?
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 03 05, 13:33)
Supratau, dėkui. Ir aš paliksiu ramybėj kol kas. O kada jau į lauką persodinat? Bijo šalnų jie?

Kai jau praeina salnu pavojus tada sodinam.As visada neiskenciu ir sodinu balandzio vidury - pabaigoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 03 05, 14:10)
Kai jau praeina salnu pavojus tada sodinam.As visada neiskenciu ir sodinu balandzio vidury - pabaigoj  biggrin.gif

OK, dėkui 4u.gif
Atsakyti
kazkaip siandien prisiminiau savo kanus,ilindau cia i foruma pasiskaityti kada gi juos pradeti gaivinti. Pasiskaitinejau cia ivairiu pasisakymu ir mazyli uzmigdzius nuzingsniuoju i kamara ju pasiziureti. Tai toki soka gavau,kad dabar vos rasau per asaras verysad.gif
Praita sezona specialiai ju uzsidauginau,jau sugalvojau kur siemet juos ikomponuosiu ir se tau, kad nori....Ateinu ir ziuriu,kad trys dezes kanu guli numesti prie duru,susale ir supuve verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Mat manajam trukde jie pakelti ant lentynos ir uzkloti..Tai jis sugalvojo,kad ten reikia jam savo daiktus susideti ir numete kazkokias saknis ant zemes ir pamirso uzkloti aplamai doh.gif
tai va likau be kanu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmelyne @ 2013 03 07, 13:56)
kazkaip siandien prisiminiau savo kanus,ilindau cia i foruma pasiskaityti kada gi juos pradeti gaivinti. Pasiskaitinejau cia ivairiu pasisakymu ir mazyli uzmigdzius nuzingsniuoju i kamara ju pasiziureti. Tai toki soka gavau,kad dabar vos rasau per asaras  verysad.gif 
Praita sezona specialiai ju uzsidauginau,jau sugalvojau kur siemet juos ikomponuosiu ir se tau, kad nori....Ateinu ir ziuriu,kad trys dezes kanu guli numesti prie duru,susale ir supuve  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Mat manajam trukde jie pakelti ant lentynos ir uzkloti..Tai jis sugalvojo,kad ten reikia jam savo daiktus susideti ir numete kazkokias saknis ant zemes ir pamirso uzkloti aplamai  doh.gif

Saudyt juos tokius, tiktai saudyt gun_bandana.gif
Geriau parasykit is kur jus esat, gal kuri turi pertekliu ir pasidalins arba uz simboline kaina parduos 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal klaipedoje kas parduoda kanu gumbus? buciau labai dekinga 4u.gif i az.
Atsakyti
QUOTE(mmelyne @ 2013 03 07, 14:56)
kazkaip siandien prisiminiau savo kanus,ilindau cia i foruma pasiskaityti kada gi juos pradeti gaivinti. Pasiskaitinejau cia ivairiu pasisakymu ir mazyli uzmigdzius nuzingsniuoju i kamara ju pasiziureti. Tai toki soka gavau,kad dabar vos rasau per asaras  verysad.gif 
Praita sezona specialiai ju uzsidauginau,jau sugalvojau kur siemet juos ikomponuosiu ir se tau, kad nori....Ateinu ir ziuriu,kad trys dezes kanu guli numesti prie duru,susale ir supuve  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Mat manajam trukde jie pakelti ant lentynos ir uzkloti..Tai jis sugalvojo,kad ten reikia jam savo daiktus susideti ir numete kazkokias saknis ant zemes ir pamirso uzkloti aplamai  doh.gif

Nu nepergyvenkite taip, is kur jus? Ir kokius kanus taip susaldet? turiu bordiniu paprastu i valias tai galeciau padovanoti 4u.gif
Atsakyti
aciu,mielosios,bet jau susisaudziau thumbup.gif tetutei pasiguodziau,is kurios pernai visa kruva buvau gavus,tai ji geriete sake man savo visus perleis 4u.gif
Atsakyti
Paskubejom uzaugti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 03 30, 18:19)
Paskubejom uzaugti  rolleyes.gif

Oho,tuoj ir žiedus sukraus bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip grazu 4u.gif
Atsakyti