Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

QUOTE(padraika22 @ 2013 04 08, 13:44)
as pernai nusipirkau kana rudais lapais. sake morkiniais ziedais turi buti, baisiausiai dziaugiaus. o neprazydo ji man, kodel? pas jus kasmet zydi? iskasem rudeni ir padejom i sklepa sumaise kartu su jurginu gumbais. kazi ar as dabar atskirsiu kana nuo jurginu kol nesudygs? gal kas turit atliekamu kanu? labiausia domina morkiniais ziedais rolleyes.gif man uztektu 1-2 gumbiuku

Vakar kaip tik skaiciau straipsni, ten rase,jog musu vasaros per trumpos kanams prazysti. Reikia anksciau pradeti daiginti norint sulaukti ziedu. Man asmeniskai ju ziedu ir nereikia, man uztenka lapu grozio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 08 balandžio 2013 - 14:07
QUOTE(Kulke @ 2013 04 08, 14:06)
Vakar kaip tik skaiciau straipsni, ten rase,jog musu vasaros per trumpos kanams prazysti. Reikia anksciau pradeti daiinti norint sulaukti ziedu. Man asmeniskai ju ziedu ir nereikia, man uztenka lapu grozio  biggrin.gif

dekoju uz greita atsakyma, o as noriu ziedu rolleyes.gif man labai jie grazus. tai siemet irgi gal per velai pazadinau as savaja kana g.gif is vesaus rusio isemiau pries pora savaiciu. dabar drekinu ir laikau siltai. o paskui kai lauke pasils nesiu i siltnami kol galiausia pasodinsiu lauke.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 04 08, 14:10)
dekoju uz greita atsakyma, o as noriu ziedu rolleyes.gif  man labai jie grazus. tai siemet irgi gal per velai pazadinau as savaja kana g.gif is vesaus rusio isemiau pries pora savaiciu. dabar drekinu ir laikau siltai. o paskui kai lauke pasils nesiu i siltnami kol galiausia pasodinsiu lauke.

Gal ir zydes, maza ka... gal bus karsta vasara, gal bus labai palankios salygos kanams augti ir zydeti. Negali zmogus zinoti, kaip cia gali atsitikti. Gal pernai nezydeje, siemet ims ir zydes kaip pasele bigsmile.gif
Atsakyti
Balandzio 4d pradejau ir as budinti kanus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 04 08, 14:19)
Balandzio 4d pradejau ir as budinti kanus  4u.gif

as tai toki viena maziuka nusiurusi gumbeli turiu tai tikiuos, kad atsigaus jis po ziemos. dar kelias dienas palaikysiu namie, paskui lygtai gerus orus pranesa tai isnesiu i siltnami pasodinsiu laikinai. kanu gumbai buna dideli? as tai turiu jurginu labai nemazu gumbu, kazi kanai irgi imanoma toki gumba uzaugint? noreciau kitiem metam pasidauginti is turimo saviskio
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 04 09, 10:13)
as tai toki viena maziuka nusiurusi gumbeli turiu tai tikiuos, kad atsigaus jis po ziemos. dar kelias dienas palaikysiu namie, paskui lygtai gerus orus pranesa tai isnesiu i siltnami pasodinsiu laikinai. kanu gumbai buna dideli? as tai turiu jurginu labai nemazu gumbu, kazi kanai irgi imanoma toki gumba uzaugint? noreciau kitiem metam pasidauginti is turimo saviskio

Bus gal ir uz jurginus didesnis mirksiukas.gif Jie gana intensyviai dideja.du-tris kartus,sakyciau.
Atsakyti
Maniškiai dar kol kas rūsy,bet žadu nešt į šiltnamį savaitės pabaigoj,na ten jie manau greit nubus tokiam karšty biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 04 08, 14:44)
as pernai nusipirkau kana rudais lapais. sake morkiniais ziedais turi buti, baisiausiai dziaugiaus. o neprazydo ji man, kodel? pas jus kasmet zydi? iskasem rudeni ir padejom i sklepa sumaise kartu su jurginu gumbais. kazi ar as dabar atskirsiu kana nuo jurginu kol nesudygs? gal kas turit atliekamu kanu? labiausia domina morkiniais ziedais rolleyes.gif man uztektu 1-2 gumbiuku

o auksta isaugus buvo?
Siaip nesu didele zinove rusiu, bet kiek LT yra siuloma tai nesu sutikus, kad butu rudi lapai (gal cia butu musu vadinami bordo spalva) ir morkiniai ziedai. Galiu klysti, bet ar nebus jums isiuline paprastu bordo kanu... kurie tikrai net ir daiginti is anksto ne visada prazysti speja. Taciau jau rusiniai kanai mano nuomone vistiek anksciau ar veliau bet turetu speti prazysti. Bent vienu ziedynu...kiek as esu auginus tai visada pasidaiginu, bet sakykim tokiu budu as gal menesiu anksciau turiu zydejima - o tai buna liepos pabaigoj, o nedaiginti is anksto rugseji tikrai turetu parodyti ziedus. Dar vienas momentas gal augimo salygos labai netiko, per sausa, sunki zeme - del to irgi nusikelia vegetacija ir siaip tada jie skurdukai buna.
na turetumet nesunkiai atskirti jurginu gumbus nuo kanu i google isiveskit ir ismes vaizdus.
Siaip tai as tureciau tureti veliau dar oranziniais ziedais kanu, reikia dar visoms uzsisakusioms issiusti tada suziuresiu ar tikrai liks.

Noreciau paklausti gal kuri turit kanos Stutgard gumba parduot ar keistis i kokia kita kana?
visa pavasari ieskau parduotuvese, maniau, kad gal siemet neuzveze, siandien maximkoj taip apsidziaugiau viena paka pamacius, bet teko labai nusivilt, nes tai buvo vienintelis likes plius prplesta pakuote ir neauskios kilmes sakniagumbio gabaliukas be gyvybes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaškoniukas: 09 balandžio 2013 - 21:49
QUOTE(kaškoniukas @ 2013 04 09, 21:47)
o auksta isaugus buvo?
Siaip nesu didele zinove rusiu, bet kiek LT yra siuloma tai nesu sutikus, kad butu rudi lapai (gal cia butu musu vadinami bordo spalva) ir morkiniai ziedai. Galiu klysti, bet ar nebus jums isiuline paprastu bordo kanu... kurie tikrai net ir daiginti is anksto ne visada prazysti speja. Taciau jau rusiniai kanai mano nuomone vistiek anksciau ar veliau bet turetu speti prazysti. Bent vienu ziedynu...kiek as esu auginus tai visada pasidaiginu, bet sakykim tokiu budu as gal menesiu anksciau turiu zydejima - o tai buna liepos pabaigoj, o nedaiginti is anksto rugseji tikrai turetu parodyti ziedus. Dar vienas momentas gal augimo salygos labai netiko, per sausa, sunki zeme - del to irgi nusikelia vegetacija ir siaip tada jie skurdukai buna.
na turetumet nesunkiai atskirti jurginu gumbus nuo kanu i google isiveskit ir ismes vaizdus.
Siaip tai as tureciau tureti veliau dar oranziniais ziedais kanu, reikia dar visoms uzsisakusioms issiusti tada suziuresiu ar tikrai liks.

na lapai gal ne visai rudi, gal ir bordo g.gif zodziu, sake, kad zydes morkava spalva. as pirkau is mociutes turguje, tai kokia kana nusipirkau nezinau. net nezinojau, kad buna rusiniai ir nerusiniai kanai. man tiesiog patiko ju ziedai kai maciau pas kaimynus ir nusipirkau. o jei turesit atliekamu parasykit i az rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau kana Tropicana ir apsizioplinau kaip pirmoke doh.gif Issiemiau is pokelio, o ten vienas galas lauztas, o kitas kaip ipjautas kazkoks. Jauciu bus snipstas. Bet vistiek ikisau zemen, viltis durniu motina.
Atsakyti
Mano ir visi jau iškišę nosis doh.gif , neturiu kur jų dėti tiek anksti g.gif , o jei į balkoną sunesčiau stiklintą, juk minuso jau nėra, tai gal nenušals jie man jei iki sodinimo laikysiu g.gif

Ar mirk atsikelk reik sodint į žemes kokian vazonan ax.gif , ką daryyyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 13, 11:35)
Nusipirkau kana Tropicana ir apsizioplinau kaip pirmoke  doh.gif  Issiemiau is pokelio, o ten vienas galas lauztas, o kitas kaip ipjautas kazkoks. Jauciu bus snipstas. Bet vistiek ikisau zemen, viltis durniu motina.

kaip suprantu... as penktadieni radau pagaliau Stuttgart veisles kanu pirkt, kabejo gal 7 pakai, tai neskubedama, apciupinedama issirinkau du galvoju gal bent vienas bus geras, dideliais gumbais viduje ir taip dziaugiausi, bet labai teko nusivilt grizus namo, nes per zalios spalvos maiseli nenuziurejau... vienas tai panasu kad be gyvybes. nors atrode kietas, galai patraiskyti, toks jausmas kad susales butu. Kitas nupjovus negrazius galus liko gal 3 cm gumbas... kazkiek vilties yra, bet ne kazkas... jei susimoketumet siuntima, as jums kaip likimo draugei Tropicanos atsiusciau maza gymbeli - su uztikrinta gyvybe 4u.gif su kanais tai zinokit jau is anksciau pasimokius esu, kad pirkti tose pakuotese prekybos centre tai pinigu metymas verysad.gif , jei yra galimybe visada geriau jau pirkti sudaigintas, tai paprastai tokiu jau nenumarinsi jei ir patirties neturi ir matysi ka tiksliai isigijai. Na cia gal mano tokia patirtis nekokia...
Atsakyti