Įkraunama...
Įkraunama...

BIOFIRST Klinika

Ši klinika man paliko prabangos įspūdį.Tyrimų nesu dariusis,buvau kitais reikalais.Tik žinau,kad jų aparatūros be proto brangios ir LT panašu,kad niekas neturi.Manau ir gydytojus renkasi ne bent kokius.Kitas dalykas,tai homeopatijos filosofija,sveikas požiūris į gyvenimą jau turi būti kaip ir kasdienybė,o ne trumpalaikis reikalas smile.gif .
Atsakyti
Dariausi sioje klinikoje veido sveitima Face Lab aparatu. Labai patiko. thumbup.gif
Pas mane problematiška oda. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau grizausi pasidaryti Global diagnostic šitoje klinikoje. Labai keistas tyrimas, daug visko nustato, kažkaip mistiškai pagal sveicaru sukurta metoda nustato maždaug kas yra negerai (organizmas uztrestas toksinais limfos uzterstos, zarnynas ir pan (yra ju puslapi video vaizdelis tyrimo) o tada parekomenduoja kruva homeopatiniu lasiuku ir piliuliu jam valyti, tavrkyti ir viska bandyti atstayti kiek imanoma...tad kaip visa sugeri vel pasirodai ir vel patestuoja kas pasikeite, o tada vel israso piliuliu.....ar kaznors pagerejo? dar negaliu pasakyti,bet labai labai tikiu,kad pageres, tik gaila,kadchemoniai vaistai tai palyginus kaip uzdyka yra.
Atsakyti
As taippat buvau diagnostikai Global aparatu.Pasake viska teisingai, as patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Klinika rupinasi savo ivaizdziu ir kaip nuplest daugiau pinigu.uz 15min pokalbi su gyd suplojau 180lt.nu zodziu gyd.irgi nemaloni nei sveikinas nei ka.Pasijunti atejes kaip nezinia kur..nepatiko man.
Atsakyti
Lankiausi sioje klinikoje reguliariai,su sveikatos daudimu(kai kurios proceduros kompensuojamos). Labai malonus aptarnavimas,aplinka,o proceduru nauda vargei ar pastebima. Pats didysis gydytojas konsultavo,nepasake nieko naujo ar konkretaus,istryre aparateliu kuros turetu man parinkti homeopatinius vaistus,kuriuos 7 proceduras leido i nugaros raumenis,kartu su ivairiom taurem ir elektros impulsu procedurom. Ne kiek buklei nepagerejus,pasake galbut pabandyti kitus homeopatinius vaistukus (kuriuos stebuklingas aparatas atmete kaip man netinkanciu). Fizioterapiaute moteryte nuolat kritikavo rimtus neurologus ,pas kuriuos pries tai lankiausi ir vis bande pasiulyti dar puokste ivairiu proceduru,vis pridedama "gi vistiek su draudimu einate". Taigi reikia arba uzsimerkti ir nematyti sios komercijos ir labai labai tiketi arba ten tiesiog nesilankyti ir nemetyti pinigu i bala. Beje likau labai patenkinga viziti sioje klinikoje pas moteru gydytoja,bet ji taip pat dirba ir kauno klinikose ar 2troje ligonineje,jei neklistu.
Atsakyti