Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai-14

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 24, 11:18)
[i]aš neviešinu to ką kalbėjom asmeniškai.  schmoll.gif
[b]

tu tik neparasei, kad butent as sakiau, bet dar ir pasisaipei is mano pastangu. Viskas as jau baigiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ritatitas @ 2010 09 24, 18:58)
tu tik neparasei, kad butent as sakiau, bet dar ir pasisaipei is mano pastangu. Viskas as jau baigiau rolleyes.gif

jei jau pritaikei sau, matyt pati žinai,kad tinka g.gif
nors aš visą laiką kalbėjau tik bendrai ir tik apie mintis kurios kyla paskaičius čia.
irnesakyk.gif

Atsakyti
"Automoviis" ir "aukjėtoa" smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 24 rugsėjo 2010 - 19:26
QUOTE(Ice @ 2010 09 24, 20:25)
"Automoviis" ir "aukjėtoa"  smile.gif

SUPER thumbup.gif
Atsakyti
Va paskaičiau du lapus... ir daug skirtumų radau. Mums visos transporto priemonės labai patinka, ir ne tik mamos mašina, naujos, kitokios spalvos, taip pat ir laivas, ir traukinys. Aš galvoju iš VVRC savaitgaliais grįžinėti būtent su traukiniu- atrakcija vaikui, geros emocijos... Mums gal dar išlįs baimės, tokios kaip ėjimas į lauką... bet dabar taip tikrai nėra. Tik gydymo įstaigos nepatinka, veržiasi greičiau iš ten dingti...
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2010 09 24, 21:25)
"Automoviis" ir "aukjėtoa"  smile.gif

Įsivaizduoju- muzika širdžiai biggrin.gif Benas, kai žaidžia su robotu "Bazu", pasako- Baziiii...
Pirmą kartą net ašaros pas mane pasirodė, kai išgirdau (niekas jo neprašė ir nemokino), bet aš ir šiaip 'skysta' smile.gif
Atsakyti
su maniškiu sunku nueit kažkur.
nes svetimos vietos dažnai kelia paniką vaikui. itin visokie muziejai, įmonės. kur nėr įprastų baldų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 24, 21:20)

aga blush2.gif ir dar labai dažnai sako "uvys", čia reik suprasti "žuvys", nes mūsų tėvelis šiuo metu truputį "ant žvejybos pasvaigęs", tai ir mažiui rodo youtube žuvis ir dar lydekų kartais parveža smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 24 rugsėjo 2010 - 22:07
QUOTE(Ice @ 2010 09 24, 23:06)
aga  blush2.gif ir dar labai dažnai sako "uvys", čia reik suprasti "žuvys", nes mūsų tėvelis šiuo metu truputį "ant žvejybos pasvaigęs", tai ir mažiui rodo youtube žuvis ir dar lydekų kartais parveža  smile.gif

smagu, kad daiktai ima atrasti vardus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliockas @ 2010 09 24, 21:42)
Įsivaizduoju- muzika širdžiai  biggrin.gif 

O taip wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 24 rugsėjo 2010 - 22:09
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 24, 23:59)
su maniškiu sunku nueit kažkur.
nes svetimos vietos dažnai kelia paniką vaikui. itin visokie muziejai, įmonės. kur nėr įprastų baldų ir pan.

O mums patinka naujovės, mes dabar važiuojam savaitgaliais į žirgyną jodinėti. Šį savaitgalį "prižiūrim" katiną smile.gif Gerai, kad vaiko neapėmė euforija, nes nemėgstu kačių smile.gif šunys, arkliai ir karvės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 24, 22:07)
smagu, kad daiktai ima atrasti vardus  wub.gif

Taip, labai smagu wub.gif

Tik pastaruoju metu, ypač pradėjus eiti į darželį, o ypač kai tik iš jo grįžta namo, prasideda isterijos verysad.gif doh.gif Ir nesuprantam - kodėl unsure.gif Krenta, verčiasi nuo lovos žemyn galva, žalojasi, bėga, trenkiasi, klykia, tik spėk žiūrėti, kad nenusisuktų galvos unsure.gif Auklėtojos darželyje giria, kad viskas ok: žaidžia, miega, valgo, klauso...O tik grįžta namo: ašaros, isterijos. Tiesiog įkyriai baigia suspardyti vieną mūsų kambario sieną, kuri yra dengta gipsokartono plokšte doh.gif Tik spyris su kulnu - ir duobė doh.gif Žinoma, drausminame, tai įkyriai specialiai tik nusisuka ir vėl keršyja unsure.gif Muša mane ir tėtį. Tikrąją ta žodžio prasme - muša unsure.gif Ar jis čia siunta dėl to, kad darželyje paliekame, ar dėl ko daugiau - nesuprantame. Ir daiktus piktai pradėjo mėtyti doh.gif Va šitai man iš viso siaubas. Ir ž-inokit - kol neišsislieja, tol namie apie 1,5 val grausmai, trenksmai, klyksmai. Vaikas auga ir stiprėja. Man pradėjo plaukai šiauštis (ką ten šiauštis, tuoj nupliksiu, nes kuokštais pradėjo slinkti turbūt nuo nuolatinių stresų) - aš jo greitai nebepajėgsiu nulaikyti. Tai tenka pritaikyti "pertraukos" režimą: uždaromas savo kambaryje 4 min. Patarė viena draugė psichologė. Kiek metų - tiek minučių pertraukos. Tai patikėkit kas dedasi kambaryje. skraido knygos. Kitus kietesnisu daiktus stengiuosi išnešti iš kambario. Vakar metė į grindis tokią mažytę savo kėdutę ir sulaužė. tada pats išsigando ir nutilo. Bet po tų 4 min. - vaikas apsikriokęs ir mane savo snargliuotu snukučiu ima bučiuoti, apkabina ir inkščia lyg atsiprašinėdamas. Žinoma, man širdis tabaluojasi besiklausant tų jo trinksmų už durų, vis bijau, kad durų stiklų kada neišbarškintų. Bet aš nežinau, kokių priemonių daugiau imtis. Neimsiu gi diržo unsure.gif Tiesa, vakar numoviau kelnes ir pliaukštelėjau per užpakalį. Nes...lyg nutilo, lyg nurimo, lyg susitarėme, kad nebespardytų tos trapios sienos - ir tik šnai, apsisuko ir vėl lyg atkeršydamas spyrė. Tai sudrožiau, nes netlaikaiu ir aš. Bet kažkaip visiškai šį kartą nesigailiu, nes tas sudrožimas buvo laiku ir vietoje. Labai gerai suprato už ką. Ir tada namie stojo ramybė...apsikabinimas, išbučiavimas, net pradėjo rodyti, kad kalbėti kažką moka tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 24 rugsėjo 2010 - 22:31
QUOTE(Ice @ 2010 09 25, 00:10)
taip, labai smagu  wub.gif

Tik pastaruoju metu, ypač pradėjus eiti į darželį, o ypač kai tik iš jo grįžta ma,oe p[rasideda isterijos  verysad.gif  doh.gif Ir nesuprantam - kodėl  unsure.gif Krenta, veržiasi nuo lovos, žalojasi, bėga, trenkiasi, klykia, tik spėk žiūrėti, kad nenusisuktų galvos unsure.gif

O jūs pirmi metai, kaip einat į darželį? Nes pernai Benas irgi būdavo irzlus po darželio... Psichiatras aiškino man- jog pervargsta. Kol augome namie- ramu, klasikinė muzika... Viskas be griežto režimo. Nežinau, gal tas įtakos turi...
Atsakyti