QUOTE(Horo @ 2010 09 01, 19:33)
Šiandien man mano broliukas užrodė šitą filmuką http://www.youtube.c...h?v=nHod6HR8hww
Mielos mamytės, kaip pasielgtumėte tokioje situacijoje? Jei taikytumėte bausmę, tai kokią? Kaip manot kodėl tas vaikas taip elgiasi? Jis jau pakankamai didelis ( man pasirodė kokių 5-6 metų) manau tokio amžiaus žmogutis, jau turėtų sugebėti palaukti kol mama tvarkys reikalus ir pagaliau gerbti savo mamą...
Mielos mamytės, kaip pasielgtumėte tokioje situacijoje? Jei taikytumėte bausmę, tai kokią? Kaip manot kodėl tas vaikas taip elgiasi? Jis jau pakankamai didelis ( man pasirodė kokių 5-6 metų) manau tokio amžiaus žmogutis, jau turėtų sugebėti palaukti kol mama tvarkys reikalus ir pagaliau gerbti savo mamą...
pas ta vaika ,,pilnas uzpakalis,, mama klaida padare lepino perdaug,perdaug visko leido,nedrauzdavo,tas vaikas nezino zodzio NE- NEGALIMA , va ir rezultatas ! as ausis senai ,,nuplesciau,butu nubaustas,negautu tai kas jam patinka,tol kol nebus normaliu vaiku.su juo kalbos jau nepades,

Papildyta:
QUOTE(Gazella @ 2010 09 02, 06:10)
Juokingai graudi situacija
Nieko ji nėra vargšė, tokio amžiaus vaiko elgesys neatsirado štai tą dieną, tai auklėjimo nebuvimo ir pagarbos aplinkiniams ir ypač motinai neugdymo pasekmė. Sakyčiau, kad pati kalta, na, nebent tėvelis prie tokio vaikučio auklėjimo prisidėjo...ir tai vis tiek pati kalta. Manęs vaikas net už rankovės netampo, o ką jau kalbėt, kad nedrįsta trukdyti tuo metu, kai kalbu su kitu žmogumi.
Atvirai kalbant, štai už tokį elgesį tai norisi gerai šiknon įkrėsti.

Atvirai kalbant, štai už tokį elgesį tai norisi gerai šiknon įkrėsti.

pilnai sutinku !