Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasielgtumėte tokioje situacijoje

QUOTE(Horo @ 2010 09 01, 19:33)
Šiandien man mano broliukas užrodė šitą filmuką http://www.youtube.c...h?v=nHod6HR8hww
Mielos mamytės, kaip pasielgtumėte tokioje situacijoje? Jei taikytumėte bausmę, tai kokią? Kaip manot kodėl tas vaikas taip elgiasi? Jis jau pakankamai didelis ( man pasirodė kokių 5-6 metų) manau tokio amžiaus žmogutis, jau turėtų sugebėti palaukti kol mama tvarkys reikalus ir pagaliau gerbti savo mamą...

pas ta vaika ,,pilnas uzpakalis,, mama klaida padare lepino perdaug,perdaug visko leido,nedrauzdavo,tas vaikas nezino zodzio NE- NEGALIMA , va ir rezultatas ! as ausis senai ,,nuplesciau,butu nubaustas,negautu tai kas jam patinka,tol kol nebus normaliu vaiku.su juo kalbos jau nepades, schmoll.gif tik D vitaminas (dirzas ).
Papildyta:
QUOTE(Gazella @ 2010 09 02, 06:10)
Juokingai graudi situacija smile.gif Nieko ji nėra vargšė, tokio amžiaus vaiko elgesys neatsirado štai tą dieną, tai auklėjimo nebuvimo ir pagarbos aplinkiniams ir ypač motinai neugdymo pasekmė. Sakyčiau, kad pati kalta, na, nebent tėvelis prie tokio vaikučio auklėjimo prisidėjo...ir tai vis tiek pati kalta. Manęs vaikas net už rankovės netampo, o ką jau kalbėt, kad nedrįsta trukdyti tuo metu, kai kalbu su kitu žmogumi.
Atvirai kalbant, štai už tokį elgesį tai norisi gerai šiknon įkrėsti.  g.gif

pilnai sutinku ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2rnos2relės @ 2010 09 03, 12:37)
tokioms "mamoms" reikėtų pašalinti gimdą
vaikas isteriku tampa ne per dieną.Gal situacija ir surežisuota,bet tikrai ne kartą matyta.

Gal čia garsiojo "hiperaktyvumo" apraiška? g.gif
QUOTE(Gazella @ 2010 09 03, 17:14)
Jus naivi, tokiu pavyzdziu, kai mama negerbiama ir su ja nesiskaitoma tikrai yra. O su seserimi taip pat kaip ir su mama taip elgtis negalima. Ir jus taip parasete, lyg tai butu norma tokio elgesio su seserimis... g.gif

liūdna, bet taip būna.
Atsakyti
QUOTE(Elea @ 2010 09 03, 15:49)
as manau, kad cia ne mama, o sesuo. Su mama taip nesielgiama siaip.

aš tai manyčiau su sese taip nesielgiama,nes nuo sesės gali paskui taip gaut,kad maža nepasirodys rolleyes.gif Tokių,vyresnių sesių mažiukai labiau klauso nei mmų,nes sesės/broliai nesicackina ir negaili cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 04 rugsėjo 2010 - 00:01
nereikia vaikams leisti visko ko nori, turi būti ribos. Auginu dvi pametinukes, tai jei viską leisčiau, tai stogą nukeltų. O dėl kišimosi, kai suaugę kalba, tai vieną kartą reikia paaiškinti vaikui kad tai nemandagu ir daugiau to nedarys, bent jau mums užteko vieno karto.
panašų pavyzdį mes kaimynuose turim, ten mergaitė 5 metų, tai žinokit ji mamą ir ant trijų raidžių pasiunčia, pas gydytoją išspardo viską, kažkada buvosm kartu parduotuvėj, tai tokią isteriką pakėlė, kad man gėda už svetimą vaiką buvo. Bet kai mama pasakoja, kaip ta mergaitė viską spardo tai balse toks pasididžiavimas, ir pasakoja visad prie vaiko, ir dar tas vaikas ją pataiso, jei ji kartais ne visai taip pasakoja...nu man tai baisu žinokit...
Atsakyti
puikiai matesi kad moteris vaika jau ysitempe per prievarta, kai prasidejo psichas reikejo vest namo o ne tempti ji kazkur kai akivaizdziai suprantama kad jis darys butent tai ka jis padare ir tiesiai y kampa stovet tiek minuciu kiek jam metu kol neatsiprasys, neatsiprase sedek dar tiek minuciu, kol neatsiprasysi. siulau paziuret: http://www.channel4....nny/4od#2921888 puikesnes laidos dar nemaciau blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
užsukau dar kartą į šią temelę, tikėjausi, kad bus kokių nors konkrečių patarimų iš mamų ... blush2.gif

QUOTE(Gazella @ 2010 09 03, 10:31)
Mano dukra bandė kažkada mane mušti, jau esu rašiusi vienoje iš temų, kad tuo metu pasakiau, kad man skaudą širdelę, kad jis šitaip su manimi elgiasi, kad man skauda, kai ji muša ir liūdna.

deja deja, ne visi vaikai vienodi, vienam užtenka ir vieno karto pasakyt, o kitam gali dieną iš dienos kalt - kaip į sieną doh.gif pvz. mūsų šeima gan inteligentiška, neleidžiama net popieriuko lauke numest bet kur, nekalbant apie medelių laužimą ir pan. Ir dukrai galiu vieną kartą pasakyti, kad šito imti negalima, nors ir visai maža, bet to pakanka. Bet jau sūnui doh.gif gali aiškint be paliovos, kad lauke negalima nuo mamos pabėgti, kad negalima taikyt į žmones ir gyvūnus, kad parduotuvėj negalima imti visko ką nori ir t.t. deja... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 09 01, 21:33)
Šiandien man mano broliukas užrodė šitą filmuką http://www.youtube.c...h?v=nHod6HR8hww
Mielos mamytės, kaip pasielgtumėte tokioje situacijoje? Jei taikytumėte bausmę, tai kokią? Kaip manot kodėl tas vaikas taip elgiasi? Jis jau pakankamai didelis ( man pasirodė kokių 5-6 metų) manau tokio amžiaus žmogutis, jau turėtų sugebėti palaukti kol mama tvarkys reikalus ir pagaliau gerbti savo mamą...

ziaurus vaizdelis doh.gif
Atsakyti
Mano sūnėnas ,kuriam dar tik 1.5 metukų , mušeika didžiausias.Tu su juo žaidi , bendrauji, jis nei iš šio nei iš to tau trenkia į veidą , žnybia ir pan.Tiesa , turi sesę , kuriai 3,5 metų , tai su ja pešasi. Nieko nebijo , tiesiog priena ir trenkia. Jei įsikimba į plaukus, tai rauna iš visų jėgų.Sesuo nebeišmano kaip su juo tvarkytis. Šnekėt nemoka, bet peštis nėr lygių.dabar pradėjo eit darželin , tai ir ten nuo jo kenčia vaikai.Gal ką patarsit?
Atsakyti
Prajuokino vaizdelis,tai jau tikrai neblogas smile.gif O as visai nekaltinu vaiko ir aplamai nieko net nepagalvociau apie vaika blogai,jei vietoj tos kameros buciau stovejusi ir maciusi juos.
Pirma,vien tai ,kaip motina"imete"vaika per duris man uzkliuvo.Antra,eji tei reali situacia,nezinome koks konfliktas ivyko pries duris.Matosi,kad vaikas lyg ir demesio prasosi,o mamai dzin.Bet taip juodai dzin,kad man net baisu,atrodo,lyg vaikas svetimas jai.
Na gerai,buna ir as supykstu,jezus,kaip supykstu,atrodo sprogsiu,bet taip ignoruoti vaika..
Jug gali buti ,kad lengvai tokia situaciaja butu issprendusi,iejusi vaika paemusi uz rankos(kad ir per prievarta,atsiprasiusi registratores,ir prisedusi ant pufo,issiaiskinusi su sunumi,tiesiog trumapai"as sekundei cia,o po to mudu aptarime,ar sutinki.As labai prasau ,sunau"
Mano sunelis,3m budamas ,labai graziai paprasytas,butinai pridedant "labai prasau,mazyti"sugeba suprasti.
Atsakyti
Vienareiksimiskai iskart gautu i subine. O paskui kalna bausmiu. Bet kadangi netiketai tokiu dalyku nebuna, tai ir neverta diskutuoti. Nuo mazens palaipsniui vis lipa tevams ant galvos ir lipa.
Atsakyti
uzmetikite mane akmenimis,bet as gyvam kaili nudirciau.
Atsakyti
Siaubas, aš sutinku, kad kartais reikia diržo. Reikia nuo mažens ugdyti tėvų autoritetą g.gif
Atsakyti