Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasielgtumėte tokioje situacijoje

Čia iš serijos: paimk mane mama ant rankų, o ant sprando užlipsiu pats.
Atsakyti
Jėzau.Kokie dabar laikai mes kai buvom maži mum tokio dalyko nebuvo pasakai ką nors netaip iškart kailį išperdavom ir paskuj tilėdavom...
Atsakyti
Su juo maniskis auksas pasirodo doh.gif Nors kaprizu buna ir prie svetimu labai megsta juos rodyti, bet aiskinames kodel, bausmes irgi geros buna. Pagarba turi buti tevams. O siaip nuo mazens juk auklejami vaikai turi buti ax.gif Nors nezinia kas tam vaikui yra, gal serga, gal lepinamas, gal pamote cia ir vaikas maistauja visaip kaip g.gif Nors elgesys baisus doh.gif Noretusi kad man netektu patirti nieko panasaus blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Oh, koks matytas vaizdelis... doh.gif
Musu giminaites sunus 5metuku sitaip elgiasi... Ir toks elgesis nuo mazens... Nepadeda nei dirzas, nei bausmes, nei "laisves apribojimas". Jo tevai jau isbande viska ka zinojo... telieka tiketis, kad tai su amziumi praeis..
Atsakyti
Pagalvokite apie tai, kad tas vaikas galbut turi negalia. Taip, netgi tuo atveju yra auklejimo spragu, taciau pries smerkiant reiketu pagalvoti ir apie blogiausia.
Atsakyti
situacija profesionaliai nufilmuota, dėl to įtariu, kad ir profesionaliai suvaidinta dry.gif
Atsakyti
Jei tai tikra tikrove - tai kosmaras doh.gif , o jei spec. sukurta ir nufilmuota situacija - tai geras aktorius auga !
Atsakyti
visu pirma cia motinos kalte, kad neaukleja savo vaiko, matosi kad jai dzin, arba uzrekia, arba nekreipia demesio. tai vaikas ir siekia atkreipti ta demesi visaip, bet net tampymais nepavyksta. jei vaikas tiesiog neisaukletas, nereiketu jo niekur vestis kol nesupras ka daro blogai, manau tokio amziaus jau turi suprasti.
ka daryciau as - tikrai gerai uzvaziuociau, siaip esu pries musima, bet toks naglas ir mamos negerbiantis vaikas to nusipelno, cia juk ne koks 2 metu vaikutis verkiantis parduotuvej del to kad jam saldainio nenupirko.
Atsakyti
Oi, buna ir mane tampo tongue.gif Jei po viena, dar zmonisko elgesio galima tiketis, bet jeu abu, ir kur reik palaukt ar man pasikalbet-duks stumdysis butinai, kazkas uzsiverks, temps uz rankos... Stengiuos auklet, kalbetis, kartais pritrunka kantrybes ir keliu tona gerokai verysad.gif Niu, maciau net geresni vaizdeli nei sis, labai saunioj seimoj berniukas (jau pirmokas )musa mama, uzsipuola parduotuvej isterikuodamas... Ir namie ne geriau, o buvo ramuolis iki mokyklos. Man viesoj vietoj vaikas yra virsutine maudymuko dali nutempes, kaip prisimenu blush2.gif
Atsakyti
As manau, kad cia pačiu tevu kalte, kaip isauklejo, toki ir turi dabar.
Lenk medi kol jaunas ax.gif
Atsakyti
Kaip issiauklesi taip ir turesi,as neesu rodzius kaprizu,bijodavau tetes:D,uztekdavo vien jo zvilgsnio namie jei kazkas ne taip,tai jau nekalbu apie isterijas.Manau paprasciausia viskas buvo leidziama,kai uzaugo viena diena kazkas netiko ir prasidejo psichas blink.gif Viena gera per ausi uzvaziuoji ir pasibaigtu,na gal bent trumpam...o sita istorija filmuotoje medziagoje tai jau nebepataisoma,nes bernas didziulis,kuo toliau bus tik blogiau.Kaip reali situacija mano giminej,teta visada pusbroli lepino,nu vis sakydavo kaip vaika drausmint,kam ji bart ir pa.(tevas stengdavosi priesingai bet motina uzstodavo).Rezultatas-pusbrolis banditas,ir negana to motinai i snuki siulo jeigu ji bando kazka pasakyti doh.gif unsure.gif
Papildyta:
Arba dar viena situacija-bendradarbes dukra,3m pyple su charakteriu tokiu kad doh.gif esme tame kad numaudyti neimanoma,maudosi viskas gerai tol kol reikia plauti galva o tada buna taip "tu psitrauk nuo manes,nekenciu,durne",tai maudo abu su vyru-vyras laiko prispaudes o ji plauna galva doh.gif doh.gif to rezultatas"nekenciu jusu,tu durnius ir tu durne".Ji darbe ta pasakoja sako nebegaliu susitvarkyt nervuoja,tai kas kaltas? lotuliukas.gif as tai tada nors tyleciau,man butu geda pasakoti draugam tokius dalykus kaip tokiai pyplei galvos neimanoma isplaut,cia ne kas daugiau kaip kaprizai.Kas bus toliau jeigu dabar tevus durniais vadina...
Atsakyti
QUOTE(Ievuli @ 2011 01 11, 16:18)
Arba dar viena situacija-bendradarbes dukra,3m pyple su charakteriu tokiu kad doh.gif esme tame kad numaudyti neimanoma,maudosi viskas gerai tol kol reikia plauti galva o tada buna taip "tu psitrauk nuo manes,nekenciu,durne",tai maudo abu su vyru-vyras laiko prispaudes o ji plauna galva doh.gif  doh.gif to rezultatas"nekenciu jusu,tu durnius ir tu durne".Ji darbe ta pasakoja sako nebegaliu susitvarkyt nervuoja,tai kas kaltas? lotuliukas.gif as tai tada nors tyleciau,man butu geda pasakoti draugam tokius dalykus kaip tokiai pyplei galvos neimanoma isplaut,cia ne kas daugiau kaip kaprizai.Kas bus toliau jeigu dabar tevus durniais vadina...

matau jūsų mažylis dar tik pilvelyje,todėl labai įdomu ar kalbėsite taip po 3 metų,kai ir jūsiškis nesileis plaunamas galvytės blush2.gif tikrai tai gali būti ne tik kaprizai..retas vaikas mėgsta plauti galvą,o juo labiau jei vienas laiko,kitas plauna doh.gif iš viso kvaila taip elgtis,gi galima vaikui fobiją įvaryti doh.gif doh.gif tiesa pasakius,tas "laiko prispaudęss" žiauriai nuskamėjo doh.gif
Atsakyti