Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(Fanfan @ 2010 11 11, 21:36)
Nu skaitau as gydytoju rekomendacijas ir baisu daros. Ar jos bent pacios perskaite mirenos anotacija? Ten aiskiai parasyta, kad jokios papildomos apsaugos nereikia po dejimo, nes ji veikia ISKART. O kodel REKOMENDUOJAMA bet NEPRIVALOMA  detis per mmm, todel, kad tada tikrai aisku, kad nera nestumo, ir todel, kad tada kaklelis prasiveres ir lengviau pacia spirale ivest.

Viskas pasakyta taip, kaip man pati gydytoja pasakė drinks_cheers.gif Veikia iškart, dėjo per MM priešpaskutinę dieną, kad kaklelis tada būna prasivėręs, lengviau įdėt, pačiai moteriai turi neskaudėt. Aš kažkaip nesuprantu kaip gali skaudėt.. g.gif Gal skausmo nepakelia kai kurios g.gif Nes ten nieko nėra skausmingo, na taip, aišku, kad jauti jog ten tave nemasturbuoja biggrin.gif Bet ir neskauda...
Atsakyti
Dar apie skausma. Ir alpima po to. Sujudinus kakleli, gali buti tokia reakcija, kad moteris gali alpti. Bet ne del pacio skausmo, o todel, kad tiesiog pats kaklelio sujudinimas taip kai kurias veikia. Taip pat parasyta anotacijoje.
Man paciai, kai dejo varine, irgi buvo netoli alpimo. Bet ir krapstes ten prie kaklelio, kol ja ivede, ir skausmas buvo. O va Mirena dejaus pas kita gydytoja, tai net nepajutau nei kada, nei kaip. Bijojau iki isprotejimo, kad vel bus toks pats skausmas. O nebuvo nieko. Tai vel, tikriausiai priklauso nuo pacio gydytojo technikos ir kokiam stovy kaklelis.
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2010 11 12, 00:39)
Viskas pasakyta taip, kaip man pati gydytoja pasakė  drinks_cheers.gif Veikia iškart, dėjo per MM priešpaskutinę dieną, kad kaklelis tada būna prasivėręs, lengviau įdėt, pačiai moteriai turi neskaudėt. Aš kažkaip nesuprantu kaip gali skaudėt.. g.gif Gal skausmo nepakelia kai kurios g.gif Nes ten nieko nėra skausmingo, na taip, aišku, kad jauti jog ten tave nemasturbuoja  biggrin.gif  Bet ir neskauda...

Na skausmui tai as labai atspari unsure.gif Niekada nebijojau skausmo ir visada istvermiga buvau,iskentejau ir ta,bet jau skaudejo tai labai.

QUOTE(Fanfan @ 2010 11 12, 09:46)
Dar apie skausma. Ir alpima po to. Sujudinus kakleli, gali buti tokia reakcija, kad moteris gali alpti. Bet ne del pacio skausmo, o todel, kad tiesiog pats kaklelio sujudinimas taip kai kurias veikia. Taip pat parasyta anotacijoje.
Man paciai, kai dejo varine, irgi buvo netoli alpimo. Bet ir krapstes ten prie kaklelio, kol ja ivede, ir skausmas buvo. O va Mirena dejaus pas kita gydytoja, tai net nepajutau nei kada, nei kaip. Bijojau iki isprotejimo, kad vel bus toks pats skausmas. O nebuvo nieko. Tai vel, tikriausiai priklauso nuo pacio gydytojo technikos ir kokiam stovy kaklelis.

Tai kad del kaklelio sujudinimo alpimas ir man daktare sake ta pati.Mano drauge dejos irgi sake labai skaudejo.Bet pvz turejau kita micro operacija,tai nebuvo jokio man alpimo su vietine nejautra,atsikeliau kaip niekur nieko.Gal nuo daktares priklauso,gal nuo tuo kart esamos savijautos,manau viskas turi reiksmes.

O kurioms neskaudejo,nematet gal sakau netycia nuskausmino biggrin.gif Yra gi purskiami saldikliai.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2010 11 12, 10:01)
O kurioms neskaudejo,nematet gal sakau netycia nuskausmino biggrin.gif Yra gi purskiami saldikliai.

Oj, ne, tikrai nieko nepurske, nes cia, kur dejaus, net gimdymo metu nuskausminima taiko tik jau isskirtiniais atvejais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2010 11 12, 11:01)

as jau minejau, kad man nuskausmino bet kaip tai negaliu pasakyt... ta prasme ar purske ar ka leido. nemaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 11, 20:36)

Del dingusiu siulu. Be panikos! Normalu, kad juos spirale gali isitraukt. t.y. jie gali pasislept kakelyje. O ji sau sekmingai gulet gimdoje. As pvz isvis siulu neturiu mirksiukas.gif

šiaip nėra normalu, kad siūlų nėra. Tam jie ir yra paliekami, kad atėjus laikui be problemų ištraukti. Jau rašiau, kad man siūlai buvo dingę.. patikėkit, malonumas buvo menkas, kai ginekologė šiaip ne taip juos pagavo. Ir nereikėjo važiuot su narkoze spiralės traukt.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 12, 10:05)
Oj, ne, tikrai nieko nepurske, nes cia, kur dejaus, net gimdymo metu nuskausminima taiko tik jau isskirtiniais atvejais biggrin.gif

Kur cia taip,tokie sadistai daktarai? biggrin.gif

QUOTE(kerryy @ 2010 11 12, 10:57)
as jau minejau, kad man nuskausmino bet kaip tai negaliu pasakyt... ta prasme ar purske ar ka leido. nemaciau smile.gif

Kai leidzia jauciasi toks spaudimas,o kai purskia irgi girdisi. mirksiukas.gif
Jau isiminet tai tikrai prasysiu nuskausmint,nes jau kaip sakiau nesu ciamcia lempce,skausmo nebijau ir gan istvertminga tam,tai va ir istveriau bet...
Atsakyti
Na zinokit,kai dejo tai man irgi skaudejo.Mane net prakaitas buvo ispyles.Nepasakyciau,kad nemoku pakenteti,bet malonumas menkas buvo.Tik tiek kad viskas ivyko greit smile.gif
Tikrai sunku pasakyt del ko vienoms skauda,o kitoms ne.Sakau gal del to kiek tas kalklelis suminkstejes ir atsiveres.Jei per pacias mms tai tada isvis gerai,o jau po ju tipo kaklelis uzsidarineja tai manau tada ir skausmas didesnis.
Atsakyti
merginos, o gal surasom kue kas dejote pas kokia gydytoja (miestas, pavarde) ir ispudziai, t.y. gerai idejo ar nelabai, skausmingai ar ne, ar po to buvo nepatogumu ir didesniu kokiu problemu, tepliojimo ar ne... tada gal surasim, kas geriausiai ideda? biggrin.gif

plius kazkur Mirenos psl buvo isvardinti gydytojai, kurie turi lyg ir sertifikata mirenos idejimui, bet kiek zinau, deda visi, ne tik esantys tame psl... tai kaip cia dabar gaunasi taip unsure.gif
Atsakyti
sveikos, sakykit, kiek skAIciau, man pasirode, kad sumazeja noras isidejus ya spirale g.gif
Atsakyti
Aš pas Jolitą Banevičienę lankausi Kaune 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ekutis: 12 lapkričio 2010 - 21:50
QUOTE(audrrrone @ 2010 11 12, 18:19)
Na zinokit,kai dejo tai man irgi skaudejo.Mane net prakaitas buvo ispyles.Nepasakyciau,kad nemoku pakenteti,bet malonumas menkas buvo.Tik tiek kad viskas ivyko greit smile.gif
Tikrai sunku pasakyt del ko vienoms skauda,o kitoms ne.Sakau gal del to kiek tas kalklelis suminkstejes ir atsiveres.Jei per pacias mms tai tada isvis gerai,o jau po ju tipo kaklelis uzsidarineja tai manau tada ir skausmas didesnis.

Na man dejo 4 mmm diena ir paskui dar 2 sirgau,tai per pati viduriuka,nemanau kad del to priklauso,nors velnias zino. g.gif

QUOTE(Ruduoke @ 2010 11 12, 21:39)
sveikos, sakykit, kiek skAIciau, man pasirode, kad sumazeja noras isidejus ya spirale g.gif

Nezinau,vyro nera jau 1.5 men doh.gif Tai kaip tik norisi labai lotuliukas.gif Netgi sakyciau po Mirenos dar labiau.

As lankaus centro poliklinikos Gerosios vilties filiale,pas Digriene. 4u.gif Nezinau jokiu man komplikaciju,na gal kiek isskyru nesvariu yra,bet labai nedaug.Kai dejo skaudejo laabai,paskui alpau,bet ne nuo skausmo tiesiog kazkas netiko.Siaip gyditoja esu patenkinta,padejo kai reikejo dar iki Mirenos.
Atsakyti