Įkraunama...
Įkraunama...

Lydeka lydekaitė

as tai is lydekos dazniausia gaminu kukuliukus-kotletukus, nukaulinu, tokia a lia file padarau, sumalu kombaine, dedu kiausia, kartais siek tiek manu, prieskoniu ir formuoju tokius kaip nedickus kotletus. Kartais keptuvej kepu, kartais siek tiek apkepu ir troskinu puode su padazu, arba orkaitej. Skanu ax.gif ir is bet kokios zuvies galima taip padaryt 4u.gif
Atsakyti
Mano savaitgalio šedevras
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 31, 12:18)

oho! Gražu! O tas baltas tai kas? Citrina?
Atsakyti
Tarp supjaustytų žuvies gabaliukų - citrina
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 31, 14:54)
Tarp supjaustytų žuvies gabaliukų - citrina

Kokį padažą naudojote? 4u.gif
Atsakyti
Puikus receptas penktadieniui - druskoje kepta lydeka Receptas - tikrai lengva ir labai skanu!
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 31, 11:18)
user posted image

nerealu kai dabar noreciau essen.gif essen.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif as lydeka darau labai paprastai ir mano seimai ji labai patinka. zuvi isdarineju,galva ir uodega palieku. pamarinuoju su prieskoniais,citrina,soju padazu ir majonezu. kol zuvis marinuojasi pasiruosiu zalumynu idara(svogunas,cesnako skiltele,petrazoles,salieras) viska supjaustau ir sukisu i zuvies pilva. sukabinu smeigtukais ir i skarda. salia pridedu apvirtu bulviu ir saunu i orkaite. kepu 250 laipsniu apie pusvalandi. kadangi kepa dideliam karsty ji greit iskepa ir nebuna tokia sausa smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Norejau paklausti,ar jus kai lydekas farsiruojat,kai nuneriat joms oda,galva nupjaunate,ar visa procedura atliekata nenupjovusios galvos?
Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 11 05, 11:48)
Sveikos.Norejau paklausti,ar jus kai lydekas farsiruojat,kai nuneriat joms oda,galva nupjaunate,ar visa procedura atliekata nenupjovusios galvos?
Dekoju.

Nereikia nupjauti galvos.
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2013 11 05, 11:00)
Nereikia nupjauti galvos.

O blyn,o as nupjoviau. doh.gif
Atsakyti
Gal ką naujo atradot skaniai lydekos gamybai?smile.gif
Atsakyti