as tai is lydekos dazniausia gaminu kukuliukus-kotletukus, nukaulinu, tokia a lia file padarau, sumalu kombaine, dedu kiausia, kartais siek tiek manu, prieskoniu ir formuoju tokius kaip nedickus kotletus. Kartais keptuvej kepu, kartais siek tiek apkepu ir troskinu puode su padazu, arba orkaitej. Skanu
ir is bet kokios zuvies galima taip padaryt
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 31, 12:18)
Mano savaitgalio šedevras
oho! Gražu! O tas baltas tai kas? Citrina?
Tarp supjaustytų žuvies gabaliukų - citrina
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 31, 14:54)
Tarp supjaustytų žuvies gabaliukų - citrina
Kokį padažą naudojote?
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 31, 11:18)
nerealu kai dabar noreciau
sveikos
as lydeka darau labai paprastai ir mano seimai ji labai patinka. zuvi isdarineju,galva ir uodega palieku. pamarinuoju su prieskoniais,citrina,soju padazu ir majonezu. kol zuvis marinuojasi pasiruosiu zalumynu idara(svogunas,cesnako skiltele,petrazoles,salieras) viska supjaustau ir sukisu i zuvies pilva. sukabinu smeigtukais ir i skarda. salia pridedu apvirtu bulviu ir saunu i orkaite. kepu 250 laipsniu apie pusvalandi. kadangi kepa dideliam karsty ji greit iskepa ir nebuna tokia sausa
Sveikos.Norejau paklausti,ar jus kai lydekas farsiruojat,kai nuneriat joms oda,galva nupjaunate,ar visa procedura atliekata nenupjovusios galvos?
Dekoju.
Dekoju.
QUOTE(maltakava @ 2013 11 05, 11:48)
Sveikos.Norejau paklausti,ar jus kai lydekas farsiruojat,kai nuneriat joms oda,galva nupjaunate,ar visa procedura atliekata nenupjovusios galvos?
Dekoju.
Dekoju.
Nereikia nupjauti galvos.
Gal ką naujo atradot skaniai lydekos gamybai?








