QUOTE(sskiedra @ 2010 09 28, 21:29)
Visai neseniai aš čia irgi skundžiausi skausmais. Dabar jau galiu pasidžiaugti, kad didieji skausmai praėjo
Ilgainiui pajutau pati, kada mažas neteisingai apžiodavo ir taisydavau taisydavau ilgai ir nuobodžiai. O didžiausia bėda buvo tiesiog šiaip jautrūs speneliai. Reikėjo dviejų mėnesių, kad priprasčiau
Kitos mamos mane turbūt bars, bet kai jau negalėdavau kentėti, spjaudavau į patarimus kęsti ir maitinti, ir nusitraukdavau kelis kartus.
Nors žinau, kad dabar tokie pasakymai neguodžia, bet tikrai ir jūs suprasit ir išmoksit, dabar dar labai nedaug laiko praėjo. Linkiu, kad kuo greičiau šitos bėdos praeitų
Beje, išbandžiau daug kremų ir tuos kompresiukus, tikrai kažkokio stebuklingo poveikio nei vienas man neturėjo, nors patepti kažkuo vis tiek norisi.
O man antspeniai nieko nepadėjo, su jais kaip tik mažas negerai apžiodavo
Kiekvienam savo matyt.

Nors žinau, kad dabar tokie pasakymai neguodžia, bet tikrai ir jūs suprasit ir išmoksit, dabar dar labai nedaug laiko praėjo. Linkiu, kad kuo greičiau šitos bėdos praeitų

Beje, išbandžiau daug kremų ir tuos kompresiukus, tikrai kažkokio stebuklingo poveikio nei vienas man neturėjo, nors patepti kažkuo vis tiek norisi.
O man antspeniai nieko nepadėjo, su jais kaip tik mažas negerai apžiodavo

sskiedra, kaip jums, taip ir man lygiai taip pat atsitiko: reikėjo 2 mėnesių, jokie kiti tepalai stebuklo nepadarė, nebent oro vonelės ir ledukai, ir nusitraukdavau..