Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(sskiedra @ 2010 09 28, 21:29)
Visai neseniai aš čia irgi skundžiausi skausmais. Dabar jau galiu pasidžiaugti, kad didieji skausmai praėjo smile.gif  Ilgainiui pajutau pati, kada mažas neteisingai apžiodavo ir taisydavau taisydavau ilgai ir nuobodžiai. O didžiausia bėda buvo tiesiog šiaip jautrūs speneliai. Reikėjo dviejų mėnesių, kad priprasčiau sad.gif Kitos mamos mane turbūt bars, bet kai jau negalėdavau kentėti, spjaudavau į patarimus kęsti ir maitinti, ir nusitraukdavau kelis kartus.
Nors žinau, kad dabar tokie pasakymai neguodžia, bet tikrai ir jūs suprasit ir išmoksit, dabar dar labai nedaug laiko praėjo. Linkiu, kad kuo greičiau šitos bėdos praeitų smile.gif
Beje, išbandžiau daug kremų ir tuos kompresiukus, tikrai kažkokio stebuklingo poveikio nei vienas man neturėjo, nors patepti kažkuo vis tiek norisi.
O man antspeniai nieko nepadėjo, su jais kaip tik mažas negerai apžiodavo sad.gif Kiekvienam savo matyt.

sskiedra, kaip jums, taip ir man lygiai taip pat atsitiko: reikėjo 2 mėnesių, jokie kiti tepalai stebuklo nepadarė, nebent oro vonelės ir ledukai, ir nusitraukdavau.. smile.gif Bet dabar viskas susitvarkė thumbup.gif smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(sskiedra @ 2010 09 28, 22:29)
Visai neseniai aš čia irgi skundžiausi skausmais. Dabar jau galiu pasidžiaugti, kad didieji skausmai praėjo smile.gif  Ilgainiui pajutau pati, kada mažas neteisingai apžiodavo ir taisydavau taisydavau ilgai ir nuobodžiai. O didžiausia bėda buvo tiesiog šiaip jautrūs speneliai. Reikėjo dviejų mėnesių, kad priprasčiau sad.gif Kitos mamos mane turbūt bars, bet kai jau negalėdavau kentėti, spjaudavau į patarimus kęsti ir maitinti, ir nusitraukdavau kelis kartus.
Nors žinau, kad dabar tokie pasakymai neguodžia, bet tikrai ir jūs suprasit ir išmoksit, dabar dar labai nedaug laiko praėjo. Linkiu, kad kuo greičiau šitos bėdos praeitų smile.gif
Beje, išbandžiau daug kremų ir tuos kompresiukus, tikrai kažkokio stebuklingo poveikio nei vienas man neturėjo, nors patepti kažkuo vis tiek norisi.
Na maniškiui ir pilvo bėdos, tačiau kažkokio maisto atsisakymas nepadeda. Tiesiog turbūt reikia laiko. Neapleiskit ir savęs.
O man antspeniai nieko nepadėjo, su jais kaip tik mažas negerai apžiodavo sad.gif Kiekvienam savo matyt.
O aš su pirštu paspaudžiu ties ta vieta ir matosi, gal ir jums taip pavyktų?

aisku kad kiekvienam savo, bet turejau draugiu kurios irgi labai kentejo del nugrauztu speneliu(aisku jais irgi piknaudziauti nereikia, bet koks kartas ar du per diena leidzia speneliams pailseti:)) na kai kurie vaikai kruties net neima su antspeniu:)) reikia bandyti daugeli varaintu kol atrandi sau tinkama ir priimtina:)
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Noriu paklausti maitinančių mamyčių. O jūs kai maitinate ar geriate kavą? Nes aš išgeriu į diena 2 puodelius. Gal sakau maniškė taip ir naktį nemiega, akd aš kavą geriu. Kažkaip šiandien sėdėdama susimasčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 09 29, 13:47)
Sveikutės  4u.gif . Noriu paklausti maitinančių mamyčių. O jūs kai maitinate ar geriate kavą? Nes aš išgeriu į diena 2 puodelius. Gal sakau maniškė taip ir naktį nemiega, akd aš kavą geriu. Kažkaip šiandien sėdėdama susimasčiau  g.gif

Aš ryte išgeriu nestiprią (su kofeinu) balintą pienu. O jei užsimanau dienos bėgyje, tai jau geriu be kofeino. Kažkaip nepastebėjau, kad maniškis labai raeguotų į mano išgertą kavą. Buvo, kad visą savaitę negėriau - žiūrėjau kaip bus, bet kaip nemiega mano mažius, taip nemiega. doh.gif
Atsakyti
giedre-marija, 4u.gif
Nerekomenduojami kofeino turintys gėrimai ir produktai (kava, juoda arbata, koka-kola, kakava, šokoladas) Kofeinas patenka į motinos pieną. Dėl centrinę nervų sistemą stimuliuojančio kefeino poveikio kūdikiai tampa dirglesni, blogiau miega. Be to, kofeinas slopina geležies pasisavinimą tiek motinos, tiek kūdikio virškinimo trakte. Pusinio kofeino pašalinimas laikas iš naujagimio organizmo- 80val., iš neišnešiotų- 97,5val.
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 09 29, 21:57)
giedre-marija,  4u.gif
Nerekomenduojami kofeino turintys gėrimai ir produktai (kava, juoda arbata, koka-kola, kakava, šokoladas) Kofeinas patenka į motinos pieną. Dėl centrinę nervų sistemą stimuliuojančio kefeino poveikio kūdikiai tampa dirglesni, blogiau miega. Be to, kofeinas slopina geležies pasisavinimą tiek motinos, tiek kūdikio virškinimo trakte. Pusinio kofeino pašalinimas laikas iš naujagimio organizmo- 80val., iš neišnešiotų- 97,5val.

O jeigu vaikutis jau ne toks ir mažas. Dabar mano mažutei 1,8 mėnesiuko tuoj. Aš kažkaip maniau, kad kol vaikiukas mažiukas tol ir negalima, o dabar gi jau pagal mane ne kūdikis.
Bet vistiek pabandysiu visiškai kavos negerti, nors aš tik su pienu gerdavau, gal kartais geriau miegos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre-marija: 29 rugsėjo 2010 - 22:55
QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 09 29, 20:57)
giedre-marija,  4u.gif

O aš paskaičiau berods ,,Mamos žurnale" gyd. K.Vitkausko straipsnį. Jame buvo teigiama, kad į mamos pieną patenka labai maža dalis kofeino. g.gif
Atsakyti
As kazkaip irgi kava geriu - aisku, ne kiekviena ryta, bet jau kai labai norisi, tai silpna isgeriu. Kazkaip dar ligoninej, pamenu, paklausiau del kavos - sake, galima, bet nestipria ir geriau ryte, nei po pietu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,labai reikia jusu patarimo,kai maitinu dukryte krutineje jauciasi labai stiprus ir skausmingas tempimas ir labai spenelius skauda,ka daryti? siuo metu esu persalusi,bet temperaturos daug neturiu.
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 09 30, 10:15)
sveikos,labai reikia jusu patarimo,kai maitinu dukryte krutineje jauciasi labai stiprus ir skausmingas tempimas ir labai spenelius skauda,ka daryti? siuo metu esu persalusi,bet temperaturos daug neturiu.

Aš tokį nemalonų tempimą jaučiu kai pienelis pradeda labai stipriai gamintis žindimo metu. Gal ir pačiai kažkas panašaus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 09 30, 11:51)
Aš tokį nemalonų tempimą jaučiu kai pienelis pradeda labai stipriai gamintis žindimo metu. Gal ir pačiai kažkas panašaus. g.gif

nezinau ar zindymo metu pienas smarkiai gaminasi,bet krutys labai kietos buna pries maitinima g.gif
beje apziurejau dukryte ir pastebejau,kad ji turi pienlige,tai tikriausiai susije su mano skausmais? g.gif
Atsakyti
giedre-marija, 4u.gif
Tavo mergytė nebe naujagimė, bet KŪDIKIS bus beveik iki metų mirksiukas.gif
Stipriai nepiktnaudžiauk 4u.gif
Atsakyti