Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

QUOTE(aitta @ 2007 03 28, 17:12)
As ruosiuosi

mano busimas vyras vokietis o Tavo? kada vestuves? ar jau surinkote visus dokumentus kad tuoktis?
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 03 28, 06:26)

O ar labai sunku viza gauti?
Atsakyti
QUOTE(erikaed @ 2007 03 28, 23:10)
O ar labai sunku viza gauti?

Priklauso nuo to, į kurią salą ruošiatės. Paprasčiausia vizą gauti į Jamaiką, nuvažiuoji ir vietoje susimoki už vizą bei ją gauni. Kitose salose sudėtingiau. Viskas čia iš mano kuklių žinių ax.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos mirksiukas.gif Gal kuri jau ištekėjo užsienyje ir gali papasakoti? Bet kokia informacija būtų labai naudinga ax.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kam teko tuoktis Estijoj? Kokiu konkreciai dokumentu reikejo? O idomu ten yra katalikisku baznyciu, nes siaip estai- provoslavai g.gif Mano fiance- estas, tai gal bus paprasciau smile.gif Gal dar kokiais patarimais pasidalintumet.
Ai, ir tiesa, gal kam tevai padejo issimineti ivairias pazymas, tvarkyti dokumentus Lietuvoje? Ar jie gali tai daryti be jokiu igaliojimu patvirtintu notaro? Nes mums pasunkina situacija, kad mes gyvenam Airijoj doh.gif ir nelabai yra galimybeiu man skrist i Lietuva. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villu: 22 balandžio 2007 - 20:11
O tiesa, kad las vegesa nebetuokia zmoniu? Na tuokia, bet ta santuoka negalioja kaip cmb? anksciau ten galedavai susituokti kaip ir visam laikui, o kaip dabar.. as kazkoki ganda girdejau, kad lyg ir panaikino ta tikra santuoka.. israso tik siaip, kad susituoke, bet tik zaidimo forma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(garbana @ 2007 02 03, 18:00)
seimynines padeties pazyma tik 3 menesius, kaip Rasiunia ir sako, o visi kiti dokumentai ilgam... gimimo liudijimas galios visada, t.y. jo vertimas. Tad issiverst ir patvirtint pas notara gimimo liudijima gali nors ir dabar.

Beje, kokioj salyje tu planuoji teketi?

Man vakar viskas sklandziai praejo  smile.gif  dabar prasides santuokos legalizavimas Lietuvoje  doh.gif vel "kryziaus keliai"  lotuliukas.gif

O mano seimynines padeties pazyma galioja 6 men g.gif Issiemiau pries pora savaiciu.
Atsakyti
Sveikutės,o aš mąstau apie tokį variantą,kad Lietuvoj susituokt oficialiai,tačiau vietoj bažnyčios išvažiuoti į kokį Egiptą.Ta prasme,kad ant kokio jūros kranto(su gėlių arka)ir kunigu.Tačiau irgi nieko nežinau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 04 12, 11:26)
Sveikos planuotojos  mirksiukas.gif Gal kuri jau ištekėjo užsienyje ir gali papasakoti? Bet kokia informacija būtų labai naudinga  ax.gif

Kokios informacijos reikia? Mano vestuvės už 2 savaičių ax.gif Išteku Islandijoj ax.gif
Atsakyti
Daugiau informacijos apie vestuves Jamaikoje http://www.kelioniua...item114-29.html
smile.gif
Atsakyti
ir per telika rode, lietuvos ryto laidoje berods. Viskas fauna, ale kaina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 07 01, 21:28)
ir per telika rode, lietuvos ryto laidoje berods. Viskas fauna, ale kaina... doh.gif

Gerai paskaiciavus, tai vestuves LT plius paskuj bent jau mazyte povestuvine kelione atsieina lygiai tiek pat. Cia kas kam svarbiau - ar su draugais, seima atbaliavot, ar viska romantiskai dviese atsvest.
Atsakyti