Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

QUOTE(Boružka... @ 2007 02 22, 15:42)
oi zinoma ne paslaptis,norvegijoj mes tuoksimes mirksiukas.gif o jus kur?zinot mes dar toki varianta aptarinejom,skristi i kokia italija,ispanija ar belekut.ir tuoktis norvegijos baznycioj.tai kartu ir veselia ir medaus menuo butu blush2.gif tai sakau gal galima pavyzdziui kurioj sali yra lt baznycia,ten skristi ir tuoktis.nu ir savotiska egzotika butu cool.gif nors man tai visai patiko mano mintis,vaziuoti i svedija i ledo viesbuti ir ten susituokti wub.gif ale mano boruzkinas uzstrategavo.jis pas mane kaip epuses lapas drebet pradeda nuo kiekvieno pakilusio - laipsnio lotuliukas.gif tai is to viesbucio buciau ledo gabaleli turbut parsivezus  doh.gif  rolleyes.gif

Mes dar tik svajojame apie Jamaiką Sandals kurortuose wub.gif Net nežinau nuo ko čia viską pradėti blush2.gif Yra tik labai dideli norai, o gal tik svajonės ax.gif Kaip jūs sugalvojot Norvegijoje tuoktis? Kokios ten susituokimo sąlygos? Gal jūs ten gyvenat? Atsiprašau, kad tiek daug klausimų, bet dabar gaudau bet kokią informaciją apie lietuvaičių santuokas užsienyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 02 22, 16:28)
Mes dar tik svajojame apie Jamaiką Sandals kurortuose  wub.gif  Net nežinau nuo ko čia viską pradėti  blush2.gif Yra tik labai dideli norai, o gal tik svajonės  ax.gif Kaip jūs sugalvojot Norvegijoje tuoktis? Kokios ten susituokimo sąlygos? Gal jūs ten gyvenat? Atsiprašau, kad tiek daug klausimų, bet dabar gaudau bet kokią informaciją apie lietuvaičių santuokas užsienyje  blush2.gif

mes ir apie labai daug ka svajojom,as norejau kasko tokio,nu tokio....nu kasko tokio neeilinio,norejau sventes tiktai SAU!bet kai uosvis pasake kad ,tuo metu kaip mes tuoksimes,kad jis noretu buti maza muse kamputi ant lubu ir matyti musu svente verysad.gif va po tu jo zodziu mes apsisprendem ko norim.(uosviai nuostabus zmones,nuostabesniu gal jau nebera blush2.gif,apart mano tevus rolleyes.gif )
o Jums Betule linkiu taip pat gero ir abiems priimtino sprendim rolleyes.gif
o norvegijoj sugalvojm,nes mano jaunikis is no.mes cia ir gyvenam.bet kiek zinau lt baznyciu cia yra ir galima laisvai susituokti no.o dokumentai tai svarbu kad butu i anglu ar norvegu kalba isversti ir viskas.p.s.baznycios nera brangu.nera ko atsiprasineti del daug klausimu,as ir uzdavineju daug ir siurbiu visa info,maza kas gal prireiks rolleyes.gif o jus is lt vaziuotumet kitur tuoktis?o data jau isirinkot?ar tik taip dar sprendziat 4u.gif atsiprasau uz smalsuma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružka... @ 2007 02 22, 16:50)
mes ir apie labai daug ka svajojom,as norejau kasko tokio,nu tokio....nu kasko tokio neeilinio,norejau sventes tiktai SAU!bet kai uosvis pasake kad ,tuo metu kaip mes tuoksimes,kad jis noretu  buti maza muse kamputi ant lubu ir matyti musu svente  verysad.gif va po tu jo zodziu mes apsisprendem ko norim.(uosviai nuostabus zmones,nuostabesniu gal jau nebera blush2.gif,apart mano tevus rolleyes.gif  )
o Jums Betule linkiu taip pat gero ir abiems priimtino sprendim  rolleyes.gif
o norvegijoj sugalvojm,nes mano jaunikis is no.mes cia ir gyvenam.bet kiek zinau lt baznyciu cia yra ir galima laisvai susituokti no.o dokumentai tai svarbu kad butu i anglu ar norvegu kalba isversti ir viskas.p.s.baznycios nera brangu.nera ko atsiprasineti del daug klausimu,as ir uzdavineju daug ir siurbiu visa info,maza kas gal prireiks rolleyes.gif o jus is lt vaziuotumet kitur tuoktis?o data jau isirinkot?ar tik taip dar sprendziat 4u.gif atsiprasau uz smalsuma rolleyes.gif

Mes abu dar tik svaigimo stadijoje. Planavom susituokti Lietuvoje šią vasarą. Bet... Tik pradėjus planavimo darbus ir pirkinių bei paslaugų paieškas, man nuvažiavo stogas ir pakriko nervai verysad.gif Pradėjus viską skaičiuoti supratau, kad vestuvių kainynas viršys visas mūsų galimybes. Užplaukė dideli noras pabėgti nuo visko ir savo gražiausią šventę pasidalinti dviese kur nors toli toli... Dabar kaip išprotėjusi renku bet kokią informaciją apie Sandals kurortus, nors šios kelionės sumelė irgi didesnė nei didžiulė doh.gif Bet aš vistiek svaigstu blush2.gif Kiek laiko užtruko dokumentų tvarkymas? Galvojam gal net gegužę trumpam pabėgti į Jamaiką...
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 02 22, 15:11)
Mes abu dar tik svaigimo stadijoje. Planavom susituokti Lietuvoje šią vasarą. Bet... Tik pradėjus planavimo darbus ir pirkinių bei paslaugų paieškas, man nuvažiavo stogas ir pakriko nervai  verysad.gif Pradėjus viską skaičiuoti supratau, kad vestuvių kainynas viršys visas mūsų galimybes. Užplaukė dideli noras pabėgti nuo visko ir savo gražiausią šventę pasidalinti dviese kur nors toli toli... Dabar kaip išprotėjusi renku bet kokią informaciją apie Sandals kurortus, nors šios kelionės sumelė irgi didesnė nei didžiulė  doh.gif Bet aš vistiek svaigstu  blush2.gif Kiek laiko užtruko dokumentų tvarkymas? Galvojam gal net gegužę trumpam pabėgti į Jamaiką...

Jei norit tuoktis sandals kurortuose tai wedding pacage yra nemokamas mirksiukas.gif jei ten busit 7 paras cool.gif
man tai sandals bahamas arba st. lucia labiausei tokei progai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2007 02 22, 17:28)
Jei norit tuoktis sandals kurortuose tai wedding pacage yra nemokamas  mirksiukas.gif jei ten busit 7 paras  cool.gif
man tai sandals bahamas arba st. lucia labiausei tokei progai  wub.gif

Per vieną kelionių agentūrą Lietuvoje teko domėtis - tai jie siūlo santuokos ceremoniją Jamaikoje g.gif Net nesidomėjau, ar kitose salose tai galima g.gif Gal žinot tikliau?
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 02 22, 16:03)
Per vieną kelionių agentūrą Lietuvoje teko domėtis - tai jie siūlo santuokos ceremoniją Jamaikoje  g.gif  Net nesidomėjau, ar kitose salose tai galima  g.gif Gal žinot tikliau?

sandals turi 12 viesbuciu,bahamuose, st. lucia, antigua ir jamaikoje tad visuose juose yra santuokos ceremonija, ir dar viename tik dabar nepamenu kureme kurorte yra maza baznytele kas nori tuoktis su kunigu baznytine santuoka wub.gif
www.sandals.co.uk ten daug info apie viska ir kainos yra... tik ce viskas is uk ir angle kalba parasyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2007 02 22, 18:13)
sandals turi 12 viesbuciu,bahamuose, st. lucia, antigua ir jamaikoje tad visuose juose yra santuokos ceremonija, ir dar viename tik dabar nepamenu kureme kurorte  yra maza baznytele kas nori tuoktis su kunigu baznytine santuoka  wub.gif
www.sandals.co.uk ten daug info apie viska ir kainos yra... tik ce viskas is uk ir angle kalba parasyta  ax.gif

uk-girl, labai ačiū už gausią informaciją 4u.gif Anglų kalba man ne kliūtis. Kiek žinau, vizą į Jamaiką lengviau gauti, todėl būtent ten siūloma santuokos ceremonija. Ech, o gal pavyks... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružka... @ 2007 02 22, 15:50)
mes ir apie labai daug ka svajojom,as norejau kasko tokio,nu tokio....nu kasko tokio neeilinio,norejau sventes tiktai SAU!bet kai uosvis pasake kad ,tuo metu kaip mes tuoksimes,kad jis noretu  buti maza muse kamputi ant lubu ir matyti musu svente  verysad.gif va po tu jo zodziu mes apsisprendem ko norim.(uosviai nuostabus zmones,nuostabesniu gal jau nebera blush2.gif,apart mano tevus rolleyes.gif  )
o Jums Betule linkiu taip pat gero ir abiems priimtino sprendim  rolleyes.gif

maniskis galvojo, kad mama ji nudes jei susituoksim pabege, bet ji tepasake, kad cia musu svente thumbup.gif taciau as labai nesispyriau, o jis is pradziu nebuvo labai entuzijastingai tam nusiteikes, tai ir apsiraminom.... smile.gif Bet kai pradejom ieskoti baznycios, viesbucio.... kai pradejom pyktis, nesutarti del smulkmenu.... jis prisimine senas snekas, ir sako, gal vaziuojam i tuos sandals, kipra, graikija ar dar kur.... lotuliukas.gif

na bet jau turim ir baznycia ir viesbuti thumbup.gif Tuoksimes Telemark'e ax.gif

apie Apostille gali paskaityti cia

http://www.urm.lt/index.php?1971611476
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo givenchy: 22 vasario 2007 - 18:06
QUOTE(Betule @ 2007 02 22, 17:11)
Mes abu dar tik svaigimo stadijoje. Planavom susituokti Lietuvoje šią vasarą. Bet... Tik pradėjus planavimo darbus ir pirkinių bei paslaugų paieškas, man nuvažiavo stogas ir pakriko nervai  verysad.gif Pradėjus viską skaičiuoti supratau, kad vestuvių kainynas viršys visas mūsų galimybes. Užplaukė dideli noras pabėgti nuo visko ir savo gražiausią šventę pasidalinti dviese kur nors toli toli... Dabar kaip išprotėjusi renku bet kokią informaciją apie Sandals kurortus, nors šios kelionės sumelė irgi didesnė nei didžiulė  doh.gif Bet aš vistiek svaigstu  blush2.gif Kiek laiko užtruko dokumentų tvarkymas? Galvojam gal net gegužę trumpam pabėgti į Jamaiką...

gerai skamba lotuliukas.gif svaigimo stadijoj lotuliukas.gif
as tai jau nebezinau kokioj stadijoj,ryte vienokia,vakare jau kitokia thumbup.gif
va va betule,man tas patc buvo/yra.nu nesuprantu kam leisti pinigus kitiems,kurie ateis i baliu palinguos,pagers ir iseis.....SAU sventes kaip ir nera doh.gif (cia mano pamastymai,niekam netaikau)dokumentu tvarkymas greit praejo,lt pora dienu.ai tiesa dar vertimas 4 dienas uzeme.as kai ieskojau info apie uzsieni vykstancias vedybas i favoritus isisaugojau kai kurias nuorodas,jai dar neistryniau idesiu,gal rasi ka gero.
Papildyta:
QUOTE(givenchy @ 2007 02 22, 18:58)
maniskis galvojo, kad mama ji nudes jei susituoksim pabege, bet ji tepasake, kad cia musu svente  thumbup.gif  taciau as labai nesispyriau, o jis is pradziu nebuvo labai entuzijastingai tam nusiteikes, tai ir apsiraminom....  smile.gif  Bet kai pradejom ieskoti baznycios, viesbucio.... kai pradejom pyktis, nesutarti del smulkmenu.... jis prisimine senas snekas, ir sako, gal vaziuojam i tuos sandals, kipra, graikija ar dar kur....  lotuliukas.gif

na bet jau turim ir baznycia ir viesbuti thumbup.gif Tuoksimes Telemark'e  ax.gif
apie Apostille gali paskaityti cia

http://www.urm.lt/index.php?1971611476

mes ir manem kad busim su vinym prie sienos prisegti,bet nieko gerbe musu nora pabegti nuo visu.tik kaip jau rasiau po tu uosviu zodziu kaskaip kitaip galvot pradejau.supratau kad daug zmoniu nuvylsim...ai pati save guost pradejau doh.gif persiprasau 4u.gif
o jus nesipykit brunette.gif nu nu nu, 4u.gif kaip suprantu jus taip pat no tuoksites drinks_cheers.gif tai bent sutapimas!mes vasarom i skien vaziuojam pasivaiksciot,i pozgrune dar uzsukam,man ten labai patinka thumbup.gif papsakok daugiau apie vestuves,kas kur kaip.....mes ryt vaziuosim i kaskoki ofisa pasiulysiu savo apostile gal paiims lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ryt paskaitysiu tavo nuoroda.labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružka... @ 2007 02 23, 00:33)
gerai skamba lotuliukas.gif svaigimo stadijoj lotuliukas.gif
as tai jau nebezinau kokioj stadijoj,ryte vienokia,vakare jau kitokia thumbup.gif
va va betule,man tas patc buvo/yra.nu nesuprantu kam leisti pinigus kitiems,kurie ateis i baliu palinguos,pagers ir iseis.....SAU sventes kaip ir nera doh.gif (cia mano pamastymai,niekam netaikau)dokumentu tvarkymas greit praejo,lt pora dienu.ai tiesa dar vertimas 4 dienas uzeme.as kai ieskojau info apie uzsieni vykstancias vedybas i favoritus isisaugojau kai kurias nuorodas,jai dar neistryniau idesiu,gal rasi ka gero.

Man tai negaila šventės kitiems, šiaip ar taip buvom nusprendę į vestuves kviesti tik pačius pačiausius. Bet kad tas visas vestuvių organizavimas juodą depresiją įvarė tik pradėjus organizuoti doh.gif Nebenoriu jokių "lietuviškų" vestuvių, noriu šventės sau, tik dviese ir kur nors toli toli labai gražioje vietoje wub.gif Boružka, būčiau labai dėkinga už tas nuorodas ir bet kokią informaciją. Tai padėtų man ir toliau sėkmingai svaigti wub.gif
Atsakyti
Betule,
Kai dairiausi vieteliu vestuvems radau keleta tinklapiu. Gal pravers.

Jau visiems zinomas sandals
http://www.sandals.com/

Seiseliai
http://holidayinseyc...our_wedding.asp

Graikija, Santorinis
http://destination-w...oad.com/greece/

Kipras
http://destination-w...oad.com/cyprus/

Paphos
http://www.4321.co.i...weddingspaphos/

Siaip gali pagooglinti destination weddings. Sekmes mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(givenchy @ 2007 02 23, 19:45)
Betule,
Kai dairiausi vieteliu vestuvems radau keleta tinklapiu. Gal pravers.

Jau visiems zinomas sandals
http://www.sandals.com/

Seiseliai
http://holidayinseyc...our_wedding.asp

Graikija, Santorinis
http://destination-w...oad.com/greece/

Kipras
http://destination-w...oad.com/cyprus/

Paphos
http://www.4321.co.i...weddingspaphos/

Siaip gali pagooglinti destination weddings. Sekmes  mirksiukas.gif

Ačiū labai už pagalbą 4u.gif Tuoj išmes mane iš darbo, nes nieko daugiau neveikiu, kaip tik internetiniuose vestuvių puslapiuose ieškau informacijos blush2.gif
Atsakyti