QUOTE(Betule @ 2007 02 22, 17:11)
Mes abu dar tik svaigimo stadijoje. Planavom susituokti Lietuvoje šią vasarą. Bet... Tik pradėjus planavimo darbus ir pirkinių bei paslaugų paieškas, man nuvažiavo stogas ir pakriko nervai

Pradėjus viską skaičiuoti supratau, kad vestuvių kainynas viršys visas mūsų galimybes. Užplaukė dideli noras pabėgti nuo visko ir savo gražiausią šventę pasidalinti dviese kur nors toli toli... Dabar kaip išprotėjusi renku bet kokią informaciją apie Sandals kurortus, nors šios kelionės sumelė irgi didesnė nei didžiulė

Bet aš vistiek svaigstu

Kiek laiko užtruko dokumentų tvarkymas? Galvojam gal net gegužę trumpam pabėgti į Jamaiką...
gerai skamba

svaigimo stadijoj
as tai jau nebezinau kokioj stadijoj,ryte vienokia,vakare jau kitokia
va va betule,man tas patc buvo/yra.nu nesuprantu kam leisti pinigus kitiems,kurie ateis i baliu palinguos,pagers ir iseis.....SAU sventes kaip ir nera

(cia mano pamastymai,niekam netaikau)dokumentu tvarkymas greit praejo,lt pora dienu.ai tiesa dar vertimas 4 dienas uzeme.as kai ieskojau info apie uzsieni vykstancias vedybas i favoritus isisaugojau kai kurias nuorodas,jai dar neistryniau idesiu,gal rasi ka gero.
Papildyta:
QUOTE(givenchy @ 2007 02 22, 18:58)
maniskis galvojo, kad mama ji nudes jei susituoksim pabege, bet ji tepasake, kad cia musu svente

taciau as labai nesispyriau, o jis is pradziu nebuvo labai entuzijastingai tam nusiteikes, tai ir apsiraminom....

Bet kai pradejom ieskoti baznycios, viesbucio.... kai pradejom pyktis, nesutarti del smulkmenu.... jis prisimine senas snekas, ir sako, gal vaziuojam i tuos sandals, kipra, graikija ar dar kur....
na bet jau turim ir baznycia ir viesbuti

Tuoksimes Telemark'e
apie Apostille gali paskaityti cia
http://www.urm.lt/index.php?1971611476
mes ir manem kad busim su vinym prie sienos prisegti,bet nieko gerbe musu nora pabegti nuo visu.tik kaip jau rasiau po tu uosviu zodziu kaskaip kitaip galvot pradejau.supratau kad daug zmoniu nuvylsim...ai pati save guost pradejau

persiprasau
o jus nesipykit

nu nu nu,

kaip suprantu jus taip pat no tuoksites

tai bent sutapimas!mes vasarom i skien vaziuojam pasivaiksciot,i pozgrune dar uzsukam,man ten labai patinka

papsakok daugiau apie vestuves,kas kur kaip.....mes ryt vaziuosim i kaskoki ofisa pasiulysiu savo apostile gal paiims

ryt paskaitysiu tavo nuoroda.labanakt