Įkraunama...
Įkraunama...

Niežti galvos odą

QUOTE(sriukis @ 2010 09 05, 20:36)
aciu uz atsakymus... 4u.gif reikes kazka bandyti...bet siaip atrodo gerus sampunus naudoju,ir isskalauju gerai,bet vistiek tokie kaip pleiskanu lopai ar sasiukai... ax.gif

Man tai čia labai panašu į seborėjinį dermatitą arba psoriazę, egzemą. Tai rimti dalykai ir be gydytojo neapseisit. Siūlyčiau pačiai labai neeksperimentuoti, o išsitirti.
Nežinodama tiesos galit daug ką bandyti, o ne padės, greičiau pakenks.
Man Nizoral ypatingai suerzino galvos odą unsure.gif Dabar naudoju tik švelnius ekologiškus šampūnus, retkarčiais pakeisdama juos valomaisiais šampūnais su sieros pagrindu.
Atsakyti
Todel ir patariu isbandyti KAARAL. Nes jis geras kaip neutralus taip ir gydomasis. Siera gerai zinomas produktas. Nemanau kad erzintu oda. Nes net po operacijos naudojau, dar randai nebuvo uzgije. Neurozal man nebuvo patartina. Neurozal skistas sampunas, o cia kreminis, svelnus, bet gerai isplauna.
Atsakyti
QUOTE(Sambuka.Buka @ 2010 09 12, 00:50)
Todel ir patariu isbandyti KAARAL. Nes jis geras kaip neutralus taip ir gydomasis. Siera gerai zinomas produktas. Nemanau kad erzintu oda. Nes net po operacijos naudojau, dar randai nebuvo uzgije.  Neurozal man nebuvo patartina. Neurozal skistas sampunas, o cia kreminis, svelnus, bet gerai isplauna.

o kur rasti pirkti to sampuno? ax.gif
Atsakyti
man nuo daugumos sampunu bei balzamu niezti galvos oda. siaip pleiskanu paraudimu ar dar ko nors nera tisiog suerzinta oda. isbanzdiau labai daug sampunu ir naturaliu visiskai ir su sintetika. taspats verysad.gif net nuo naturaliu alieju niezti tik alyvuogiu tiko.... doh.gif gal kuri gali parekomenduoti naturalu sampuna raminanti galvos oda?
Atsakyti
sveikos,as taip pat kankinuosi vis laikas nuo laiko su sia problema,jei suerzina koks sampunas,tada jau ziasti vel turiu ramuneliu,ajeru arbata padeda,cemerycios arbatmedzio aliejuko perskalaujant ilasinu,nes priedo man pradeda greiciau riebaluotis ir slinkti kartais.Is sampunu geriausi man Ducray Kelual ir tos pacios firmos Elution,ju kiekis mazas,bet ilgam uztenka,tikrai greit sutvarko problema pirmasis sampunas,o antrasis profilaktiskai.http://www.sugihara.lt/lt/produktai/pierre-fabre-dermo-cosmetique/ducray/
Dar Eucerin su slapalu patinka, Rene Furterer Naturia,Lavera kudikiu sampunas labi patiko mano plaukam.Issipleciau biggrin.gif ,o siaip einu i vaistine ir gydomaji ziuriu arba kuo naturalesni biggrin.gif ,tikiuosi kazkuo padejau 4u.gif
Atsakyti
Man irgi taip buna kartais. Tai visada Sulsena padeda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 12 23, 15:41)
Man irgi taip buna kartais. Tai visada Sulsena padeda.  thumbup.gif

Sulsena pigi ir efektyvi kauke nuo pleiskanu thumbup.gif
Odai ne tik sampunas gali netikti, bet ir vanduo. Teko savo kailiu patirti. Dirbu uzsienyje, tai ten vanduo man labai netinka. Is kart atsiranda pleiskanu. Sauseja viso kuno oda. Butinai turiu naudoti koki nors losijona. Iki tol kol susivokiau, oda per kelias dienas taip issausedavo, kad pradedavo skausmingai trukineti iki kraujo.
Atsakyti
Man kilo problemų su galvos oda po pirmo gimdymo, ko tik nebandžiau... Padėjo jau čia minėtos Ducray Kelual ir Elution priemonės.
http://www.sugihara....metique/ducray/

Pirkau Šeimos vaistinėje, šampūnas tirštas, ilgam užtenka. Išsigydžiau ir praėjo smile.gif
Atsakyti
Man padeda sitas:
user posted image

jis ir nuo pleiskanu bet ir niezejima sutvarko thumbup.gif
Atsakyti
Su galvos niežėjimu išsiplovus galvą susidūriau nėštumo metu, nes praktiškai nieko nebegalėjau iš kosmetikos priemonių naudoti. Tai atradau neblogą šampūną - TNDI, jis skirtas vaikams, ir jo sudėtyje nėra parabenų ir to Sodium Lauryl Sulfate- va šitie "geruliai" komponentai ir sukelia niežulį. Iškart įspėju, kad šis šampūnas beveik neputoja, lb lengvai išsiskalauja.
Atsakyti
QUOTE(Lapesnapesnape @ 2013 02 05, 18:31)
Man padeda sitas:
user posted image

jis ir nuo pleiskanu bet ir niezejima sutvarko  thumbup.gif

O kur jų yra pirkti, nei UK, nei DE psl nerandu g.gif
Atsakyti
Sena tema, bet pasisakysiu, Nisoral šampūnas idealus tam reikalui, tik gal reikia ilgiau panaudoti. O šiaip dar įvairių aliejų kaukės padeda. Ir šampūną reikia atrasti jautriai odai, čia turbūt sunkiausia užduotis. O jei jau niekas nepadeda, tada tik pas dermatologą. Visa mano išmintis 4u.gif
Atsakyti