Įkraunama...
Įkraunama...

Niežti galvos odą

[quote=shalam_,2016 12 13, 01:59]
Sveikos,
draugui jau maždaug metus laiko atsiradę pleiskanų, kurių niekaip neišeina išnaikinti. Kartais kuriam laikui dingsta, bet po kurio laiko vėl atsiranda. Dabar jau kelios dienos jam labai niežti galvą, kai kasosi, tai pleiskanų atsiranda nežmoniškai daug. Paraudimas yra keliose vietose.
Per šį laiką naudojo ir kažkokį šampūną iš vaistinės, nepamenu pavadinimo (mėlynos spalvos šampūnas, nemažai kainavo) ir galybė kitokių šampūnų, ir nizoral, pastarasis padėjęs buvo kuriam laikui, bet vėl dabar viskas iš naujo, tik blogiau.
Kas čia per gyvatė įsimetė? :/

Atsakyti
mano draugui per 13 musu pazinties metu siemet pirma kart isnyko pleiskanos..kaip supantu nuo vichy dercos sampuno sausiem plaukam, bent jau sutapo su jo naudojimu
pas ji visada galva sausa buvo pilna pleiskanu ir tokiu zaizdeliu kaip sasiuku, man panasu buvo i seborejini dermatita, tai ko jis tik nepande - jau nekalbu apie visokius nizoral, bet buvo ir pas dermatologe kur prirase ten jam kazkokiu receptiniu sampunu ir lasinamu vaistu ant tu zaizdeliu - nepadejo
sia vasara buvom kelionej ir kazkaip su akcija lb pigiai ta vichy pranc. uzmatem, nu ir ka - ne tik pleiskanos bet ir zaizdeles dingo, kai ji isbaige jis nesugebejo nusipirkt (nebutu vyras biggrin.gif ) tai pradejo naudot vonioj besimeciusi mano kazkada pirkta rasa drekinanti sampuna tai pleiskanu neatsirado bet vel pilna galva zaizdeliu..uzsakiau as jam is vaistines vel ta vichy ziuresim gal nebuvo tik sutapimas kad per tiek metu pirmakart be pleiskanu zmogu pamaciau biggrin.gif
Atsakyti
Kai sausa oda būna atopinis dermatitas ne seborėjinis biggrin.gif

Vyrai dažnai turi pleiskanų dėl per prastai išskalautu šampūnu ir dar maudosi po per karštu vandeniu ne kurie.

Neverta susidėt su tais kurie turi pleiskanų XXIa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 12 13, 15:43)
Kai sausa oda būna atopinis dermatitas ne seborėjinis biggrin.gif
Vyrai dažnai turi pleiskanų dėl per prastai išskalautu šampūnu ir dar maudosi po per karštu vandeniu ne kurie.

Neverta susidėt su tais kurie turi pleiskanų XXIa biggrin.gif

nesiginčysiu, aš čia vizualiai ta dermatita pagal google konstatavau nes panašesnis tikrai i seborėjinį biggrin.gif šiaip jis sako kad jam prakaituoja ta galva, nes pas ji plaukai labai labai tankūs tai net nežinau, bet šampūna tai pirkau sausai aklai, pirmą kart kai pirkau net nežiūrėjau kokiai jis ten odai, nes nebuvo net lietuviškų užrašų, žinojau tik kad žalias nuo pleiskanų ir tiek, o kai pirkau antrą kart žiūrėjau jau kad būtų toks pats kaip pirmas smile.gif
ir taip jis maudosi po plikinančiu vandeniu, bet pakeitus šampūną vandens temperatūra liko tokia pati, taip kad šitą galima atmest
Atsakyti
anksciau man niezedavo galvos oda bei buvo pleiskanu tai pakeiciau sampuna i head and shoulders ir esu patenkinta. Gal kokie 3 ar daugiau metu ji naudoju wub.gif ir nebrangu ir poveikis geras.
Atsakyti