Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-2

QUOTE(*Star* @ 2012 12 07, 22:33)
Pas mus matai tokių stebuklų nelabai rasi  biggrin.gif kainos aukštumoj  lotuliukas.gif Tai skiaučių dėžėj tik atraižų už centus galima pasirinkt, bet juostelių nebūna niekada  unsure.gif matyt sunaudoja viską  biggrin.gif Arba yra kas priglaudžia  nepasiekus prekybos:mirksiukas:

Lietuvoj išvis bet kokių hobi prekių kainos bezbožnos sad.gif Tik Swarovskiai labai teisingai kainuoja, pas mus tiek aukščiausios klasės bevardinis krištolas kainuoja, tai, kai važiuoju Vilniun, būna, kad nusiaubiu Swarovskių karoliukininkus biggrin.gif
Atsakyti
Mano atvirukai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(PussBoots @ 2012 12 21, 10:18)
Mano atvirukai smile.gif

Labai dailūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 21 gruodžio 2012 - 13:05
Hmmm... po visų švenčių man jau tokia nuotaika... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
*Star*labai gražu thumbup.gif thumbup.gif Valentininės nuotaikos wub.gif
Atsakyti
Nu va, kas užmigęs, kas nubudęs po švenčių biggrin.gif Man pirmi du mieliausi, o dar tas paukštuko karpinys koks mielas smile.gif

Aš gi per Kalėdas išlupiojau savo ilgai lauktą Cuttlebug'ą, tai nagai jau niežti, bet dar reikia trafaretų nukaut, kad normaliai pasižaist būtų galima.
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2013 01 05, 22:03)
*Star*labai gražu thumbup.gif  thumbup.gif Valentininės nuotaikos  wub.gif

Ačiū mirksiukas.gif Nieko mandraus, paprastai viskas smile.gif

QUOTE(Sorceress @ 2013 01 05, 22:40)
Nu va, kas užmigęs, kas nubudęs po švenčių biggrin.gif Man pirmi du mieliausi, o dar tas paukštuko karpinys koks mielas smile.gif

Aš gi per Kalėdas išlupiojau savo ilgai lauktą Cuttlebug'ą, tai nagai jau niežti, bet dar reikia trafaretų nukaut, kad normaliai pasižaist būtų galima.

O, tai dabar jau skrebensi thumbup.gif Čia nuolaidų dabar yra http://www.craftsuperstore.co.uk/ , man patinka jų prekės rolleyes.gif

Pasižaidžiau tiesiog smile.gif su tais atvirukais. Man irgi vis kokiai naujienai pribręsta laikas lotuliukas.gif Naujiena, turiu galvoje,kad man naujiena, nes kitos kai ką senų seniausiai išbandę.
Tarp kitko, va tie balandėliai su originalia cutlebug formele, turiu aš iš to krafto ir tagiukų originalias formeles rolleyes.gif Labai su jom gerai crepla (jei nemaišau( kertasi smile.gif Ir pagrindai atvirukų kaip tik iš ten, bet man rodos dabar šiek tiek kitokie ir nelabai kas su nuolaidom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 06 sausio 2013 - 10:47
ir as pasirodau, rytdienai, reik mokytoja pasveikint ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2013 01 06, 12:54)
ir as pasirodau, rytdienai, reik mokytoja pasveikint  ax.gif

Labai daili dėžutė bigsmile.gif 4u.gif O gėlė čia iškirsta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 01 06, 16:40)
Labai daili dėžutė  bigsmile.gif  4u.gif O gėlė čia iškirsta?  blush2.gif

aciu wub.gif
gelyte is 3vnt. iskirstu ~7 cm. ir 2 vnt. ~5 cm. skersmens seselapiu gelyciu , poto mirkyta, glamzyta, formuota ir suklijuota smile.gif viduriukas - karoliukai susukti ant velutes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 06 sausio 2013 - 16:23
Dikut, gėlė fantastiška gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2013 01 06, 17:42)
Dikut, gėlė fantastiška gavosi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu wub.gif
Atsakyti