Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-2

QUOTE(*dika* @ 2013 01 06, 14:22)
aciu  wub.gif
gelyte is 3vnt. iskirstu ~7 cm. ir 2 vnt. ~5 cm. skersmens seselapiu gelyciu , poto mirkyta, glamzyta, formuota ir suklijuota smile.gif viduriukas - karoliukai susukti ant velutes smile.gif

Fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 01 06, 08:45)
O, tai dabar jau skrebensi  thumbup.gif Čia nuolaidų dabar yra  http://www.craftsuperstore.co.uk/ , man patinka jų prekės  rolleyes.gif

Skrebent neskrebensiu, nelabai man tas nuotraukų išdarkymas jas visokiais biesais apklijuojant patinka, bet atvirukų darymas į trasą eis kaip reikalas biggrin.gif

Dėkui už nuorodą, eisiu pasidairyt, ką stebuklingo duoda, nes dažniausiai eBay siaubamas yra smile.gif Iš trafaretų dabar teturiu Spellbinders Nestabilities ŠITUOS ir embosingui folderiukų pora, bet vienas nepatinka visai (tas, kur su Cuttlebug'u kartu parduodamas, gėlėtas), o kitas labai gražus, bet žiemiškas, o Kalėdos jau pasibaigė, tai reiks eit nusiaubt kada parduotuvių biggrin.gif
QUOTE(*dika* @ 2013 01 06, 12:54)
ir as pasirodau, rytdienai, reik mokytoja pasveikint  ax.gif

Prisidedu prie pagyrų gėlei, labai daili smile.gif
Atsakyti
Patarkit, prašau, kur jūs gaunat, na tiksliau- kur perkat tuos visokius kirtiklius kraštams, lapeliams, žiedlapiams ir t.t... Labai noriu, bet niekur nerandu. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2013 01 08, 07:04)
Patarkit, prašau, kur jūs gaunat, na tiksliau- kur perkat tuos visokius kirtiklius kraštams, lapeliams, žiedlapiams ir t.t... Labai noriu, bet niekur nerandu. Ačiū.

Ddaug kur dabar galima rasti mirksiukas.gif Pvz http://www.spalvunamai.lt/
Atsakyti
Atsinešu naują darbelį. Ne atvirukas, bet popierizmas vistiek. Nuotraukos ne stebuklingos, dėl ne kokio apšvietimo, bet vaizdelis matosi padoriai smile.gif Daryta brangiausiojo torto dienai Hobito tema, už tai ir spalvos atitinkamos.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
oho, bet ir darbelio ideta doh.gif super thumbup.gif
kokio dydzio tos veliaveles?
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2013 01 23, 14:36)
oho, bet ir darbelio ideta  doh.gif  super  thumbup.gif

Kad tas darbas pats smagumas, tik į pabaigą jau idėjos dingt ėmė, nes dekoracinių priemonių milijono nebuvau prisipirkus, tai iš gėlyčių kažkokį stebuklą išlaužt reikėjo hihihi.gif
kokio dydzio tos veliaveles?

Darytos jos iš 6x6 popieriaus, tai kiek čia tie 6 coliai, apie 15cm kažkur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 01 23, 14:25)
Atsinešu naują darbelį. Ne atvirukas, bet popierizmas vistiek. Nuotraukos ne stebuklingos, dėl ne kokio apšvietimo, bet vaizdelis matosi padoriai smile.gif Daryta brangiausiojo torto dienai Hobito tema, už tai ir spalvos atitinkamos.

swoon.gif Labai gražu, tikrai, jau čia brangiausias turėjo užriesti nosį ligi padebesų, tokios vėliavėlės wub.gif O ką dar meistravai? Gal dar kokių dekoracijų buvo tavo darytų? rolleyes.gif Čia į švenčių dekoravimo temą labai tiktų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 23 sausio 2013 - 17:01
QUOTE(*Star* @ 2013 01 23, 15:01)
O ką dar meistravai? Gal dar kokių dekoracijų buvo tavo darytų?  rolleyes.gif Čia į švenčių dekoravimo temą labai tiktų  thumbup.gif

Nieko, apart tos girliandos, kaip ir nedariau, po Kalėdų reikia piniginei leist atsipūst kažkiek hihihi.gif O dekoracijų dariau Halloween'ui, nors ir nedaug, o daugiau visokiais popierizmais vestuvėm buvau užsiėmus prieš porą metų, bet kad su nuotraukom tokių dalykų kaip kvietimai ar susodinimo planas - sunkiai doh.gif

Beje, turim švenčių dekoravimo temą? Pražioplinus turbūt esu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 01 23, 20:58)

Beje, turim švenčių dekoravimo temą? Pražioplinus turbūt esu doh.gif

yra yra ta tema, bet aš matyt per neapsižiūrėjimą išmečiau iš favoritų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 01 23, 21:28)
yra yra ta tema, bet aš matyt per neapsižiūrėjimą išmečiau iš favoritų  doh.gif

O kuriam skyriuj? Prie švenčiu? Įdomu būtų pablūdyt ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 01 23, 21:41)
O kuriam skyriuj? Prie švenčiu? Įdomu būtų pablūdyt ten smile.gif