Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-2

QUOTE(Glidė @ 2010 10 12, 13:25)
Sveikutės, net nespejau pastebėti kaip naują temą pradėjot 4u.gif
Niekaip neprisiruošiau savo kalėdinius pasiruošimus nufotografuoti, tai šį savaitgali pagaliau blush2.gif

Man patiko - visos tokios linksmos ir nuotaikingos smile.gif
Bus galima kopijuot idejas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2010 10 13, 07:10)
Man patiko - visos tokios linksmos ir nuotaikingos smile.gif
Bus galima kopijuot idejas?  lotuliukas.gif

dėkui, aišku galėsi kopijuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Glide, oi, kokių nuostabių atvirukų čia mums pažėrei wub.gif . Tiesiog akys negali atsidžiaugti tokiu grožiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 10 12, 20:25)
Sveikutės, net nespejau pastebėti kaip naują temą pradėjot 4u.gif
Niekaip neprisiruošiau savo kalėdinius pasiruošimus nufotografuoti, tai šį savaitgali pagaliau blush2.gif
.......

bigsmile.gif WOW kiek daug groziu wub.gif
Jo, Kaledos ne uz kalnu, as irgi jau pradejau po truputi kaledinius atvirukus meistraut, nors karta ne paskutine savaite doh.gif lotuliukas.gif

Sakyk, Glide, o kaip padarytas tas 8 nuo pradzios arba 3 nuo galo ta ornamentine gele??? Cia toks skylamusis gal? kazkaip nienur nezu tokio uzmacius dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varla: 13 spalio 2010 - 09:06
QUOTE(varla @ 2010 10 13, 10:03)

Sakyk, Glide, o kaip padarytas tas 8 nuo pradzios arba 3 nuo galo ta ornamentine gele??? Cia toks skylamusis gal?  kazkaip nienur nezu tokio uzmacius dar  g.gif

Dėkui mirksiukas.gif
Čia toks mažas trafaretas, tokio tipo
Išpjausčiau ir išlanksčiau kas antrą kampuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 10 13, 10:12)
Dėkui mirksiukas.gif
Čia toks mažas trafaretas, tokio tipo
Išpjausčiau ir išlanksčiau kas antrą kampuką mirksiukas.gif

Oi, nebuciau pagalvojus bigsmile.gif
O gal zinai, tie skrebink.lt gal turi Vilniuje kur parduotuvele, kad galima but viska apziuret realiai blush2.gif
Atsakyti
Ne, tik internetinė wink.gif Bet galima ten susiderinti pažiūrėti jei reikia ax.gif
Atsakyti

Įkeliu savo paskutinį jubiliejinį - kaip visada - daug gelyčių blush2.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varla: 13 spalio 2010 - 13:48
Įkeliu savo paskutinį jubiliejinį - kaip visada - daug gelyčių 

labai dailus, puosnus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2010 10 13, 14:42)
Įkeliu savo paskutinį jubiliejinį - kaip visada - daug gelyčių  blush2.gif

Nerodo man doh.gif namie gal matysiu g.gif
Atsakyti
grazus varlos darbeliai, man vis namie su mazuoju padukeliu pritruksta laiko:( cia kazkuri mergaite teiravosi apie figurines zirklutes, ziurejau ebay tai is tiesu pasirinkimo nera, tik rutuliukai ir beje daug ivairiu formu stampuku yra po pigiai sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 10 13, 16:34)
grazus varlos darbeliai, man vis namie su mazuoju padukeliu pritruksta laiko:( cia kazkuri mergaite teiravosi apie figurines zirklutes, ziurejau ebay tai is tiesu pasirinkimo nera, tik rutuliukai ir beje daug ivairiu formu stampuku yra po pigiai sakyciau g.gif

Ačiū blush2.gif
Nu as pati pernai kazkada tai rudeni, tiksliai nepamenu, Kaune Offise1 zirklutem figurinem kad apsitavorinau doh.gif : ir bangele, ir zigzagas toks pakreiptas, ir dar toks nu nezinau kaip nupasakot, vnz, uz vnt mokejau viso labo... 1,80 Lt doh.gif
Galvojau š... bus kazkoks, bet va ir ne schmoll.gif ir gerai kerpa, ir jau metus atlaike. O senukuose dar kitokias pirkau, tik ten jau teko virs 8 Lt paklos, bet niekuom ne mandresnes, tik kerpa kitoki rasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varla: 13 spalio 2010 - 15:43