Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-2

QUOTE(Katu @ 2010 10 21, 19:17)
Ne, ne paslaptis. Aš gyvenu JAV smile.gif Dažniausiai važiuoju į Michaels (čia jų internetinis puslapis ). Dar mėgstu visokias ale praeitų sezonų parduotuves - kur išparduoda naujus, bet jau iš mados išėjusius daiktus, tad ten kartais pavyksta rasti Martos Steward skylamušių už maždaug 3,99 USD, viskokių popierių rinkinių ir pan. Paskutinį skylamušį, tą su traukinukais, kur panaudojau berniuko atvirutei, ten irgi pirkau...

Aaa... aišku ax.gif Ačiū 4u.gif
O dėl kopinimo, tai ir aš kokią idėją užmačius, ją panaudoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 22 spalio 2010 - 14:44
Aciu, kad neispeiket, man asmeniskai ji nesigavo labai vaikiska, bet sueis biggrin.gif

Cia ta antra, su keksiukais, 7-metei mergytei:

user posted image

keksiukai daryti su skylamusiu, kvadratuku kampai irgi nukirpti su fiscars skylamusiu, bet kazkodel nesigavo jie lygus, teko ir dildyt, ir sendint ("sendinau" su Distress Ink Vintage spalvos rasalu ir seseliu sepetuku).
Visa kita lyg ir akivaizdu.

QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 22, 08:41)
O dėl kopinimo, tai ir aš kokią idėją užmačius, ją panaudoju  blush2.gif

Esme ne fyrinime, bet tame, kad va paziuriu, kaip paprastai kazkas sumasto - uzklijuoja du lapus, gele i kampa ir taskas. Nu elementaru. Ale mano galvai ir tokiu elementariu ideju nekyla doh.gif Reik kazka padaryt (as darau tik artimiesiems, nepardavineju), tai belekiek dienu suku smegenine, perverciau visus turimus skrebinimo zurnalus, knygas, puse interneto, kol randu kazka tinkamo. Nu bet paciai - nesigalvoja blush2.gif
Atsakyti
Na keliu dar kelis elementarius naujus darbus blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kalėdiniai antras dublis bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Glide, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 10 26, 07:11)
Kalėdiniai antras dublis bigsmile.gif
user posted image

wow Gilde, respektc kaip Saulens pasakytu thumbup.gif Sakyk man toks klausimas kaip zaliai - tu tuos namelius ir spalvoto popieriaus karpais ar cia ornamentas toks? Pati spausdinies ar perki jau paruostus, jei perki kur jei ne paslaptis zinoma 4u.gif pernai siuvinejau Kaledines atvirutes tiesiai ant popieriaus, o va siemet ir nebezinau ka daryt. O kaip kazkuri cia ir sake, as matematike irgi hihihi.gif

va pernai mano darbukas:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2010 10 26, 11:30)
wow Gilde, respektc kaip Saulens pasakytu  thumbup.gif Sakyk man toks klausimas kaip zaliai - tu tuos namelius ir spalvoto popieriaus karpais ar cia ornamentas toks? Pati spausdinies ar perki jau paruostus, jei perki kur jei ne paslaptis zinoma  4u.gif pernai siuvinejau Kaledines atvirutes tiesiai ant popieriaus, o va siemet ir nebezinau ka daryt. O kaip kazkuri cia ir sake, as matematike irgi hihihi.gif

va pernai mano darbukas:

Dėkui biggrin.gif su namukais tai čia tiesiog toks popierius, va čia detaliau matosi kas panaudota.
Palyginus su tavo darbeliais tai aš čia jaučiuosi žalia, nes siuvinėjimas tiek reikalauja darbo, kad mano visai paprastučiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti

Eh gaila, kad nebera, cia pas Tave gal uzsakyt galima, ar ne Tavo ten www? blush2.gif bigsmile.gif

Aij juokas su tais siuvinejimais, tik laiko uzima, bet tada dar buvo 2.gif maza, tai laiko daugiau buvo hihihi.gif aciu uz grazu zodi 4u.gif
Atsakyti
Glide, labai gražūs šventiniai atvirukai - minimalistiniai ir meniški thumbup.gif

Karolina, super Kalėdų angeliukas! Aš šiemet nebeturiu kantrybės siuvinėt, kažkaip su popieriukais mažiau laiko sugaištu, nei siuvinėdama. Bet Tavo angeliukas tikrai labai "šiltas"

Kelias ir aš vakar sukurpiau:
1. sugadinau su štampu - jis čia visai netiko ir dar ištepliojau, bet dėl idėjos įdedu:
user posted image

2. Eglutė iš burbuliukų, jie sendinti raudonu rašalu:
user posted image

3. Dariau pagal Glidės pavyzdukus: (matau, kad blicas apšvietė, nesimato spalvos - snaigė raudona, kvadratukai žali/salotiniai)
user posted image

4. Čia pagal žurnale pateiktą pvz. tik ten darė iš FIMO Polymer clay, aš dariau tiesiog iš popieriaus:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 26 spalio 2010 - 21:34
Oi, mergaites, bigsmile.gif kiek groziu cia per pora dienu primetet!!! Tik neuzsuk pora dienu biggrin.gif
Va sukelsiu pagaliau savo kaledines, jau taip ilgai tempiu blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
cia deja nelabai isejo nutaikyti apsvietima, kad apie besmegenius esantis remelis is sampaninio pop. su aukso blizgesiu kaip reikiant blizgetu...

user posted image
user posted image

na ir tradiciskai - 3 eglutes:

user posted image
Atsakyti
Wow kaip užsikrėtėt jau Kalėdiniais bigsmile.gif
Katu, man su snaigėm mieliausias, o Varlos su besmegeniais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 10 27, 07:35)
Wow kaip užsikrėtėt jau Kalėdiniais bigsmile.gif
Katu, man su snaigėm mieliausias, o Varlos su besmegeniais thumbup.gif

Dekui, daugumai tie besmegeniai labiausiai patiko. Beja - jau nebeturiu sitos - pati pirma susirado seimininkus biggrin.gif Reiks su kitokiom spalvytem tokia pat pabandyt padaryt ax.gif
Atsakyti