Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (27 tema)

QUOTE(Dajli @ 2010 09 09, 13:46)
baimiu labai daug doh.gif esu paauglystej nesiojus plokstele,na ji 100% neistiesino ir kai ja nueme po truputi vienas dantis gryzo.. plius netiesintas apatinis zandikaulis.ir vietos dantims visiskai nera,todel manau reiks ne viena danti raut,va to as labiausiai ir bijau doh.gif skaiciau kad viena is jusu net 6 roves unsure.gif zodziu bijau skausmo ir t.t bet puikiai suprantu kad visa tai istverus,galesiu dziaugtis grazia sypsena,ta mintis mane tik ir palaiko,kad reik pradet tvarkytis.todel noriu issirinkt tinkama gydytoja smile.gif

cia apie mane turbut smile.gif taip, visi protiniai ir apatiniai ketvirtukai, bet juk anksciau dar dveji virsutiniai salinti, tai is viso minus 8 dantai blink.gif ir nieko, kazkaip nepasigendu biggrin.gif
Papildyta:
o pas mane kaip savaite taip naujove doh.gif biggrin.gif nors virsus dar nesudetas, bet apacios formavimas taip paveike, kad vienas virsutinis is tu pagrindiniu priekiniu dantu sutrumpejo, na arba kitas pailgejo, zemyn pasistume. Ech, na ir proceseliai pas mane bevykstantys, kada gi jau tas normalus grazejimas ateis? unsure.gif
Atsakyti
pasigest tai as ju nepasigesiu,ypac protiniu doh.gif jie tikrai nera reikalingi.bet tiesiog bijau pacio rovimo unsure.gif
speju kiekvienai buvo pradzioj baimiu,bet kai pradedi tvarkyt,ir kai pradeda matytis progresas baimes isnyksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajli: 09 rugsėjo 2010 - 13:12
QUOTE(Congeniality @ 2010 09 09, 13:55)
Labas, as po 1,5 dienos drinks_cheers.gif

O as iki siol nieko nepastebiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 09 09, 15:44)
O as iki siol nieko nepastebiu  verysad.gif

kiekvienam skirtingai smile.gif vienas pamato po keliu dienu, kitas po menesio ar daugiau. man kai uzdejo breketus ir nemaciau pojuciu iskart, tik po menesio jau buvo lygesni dantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2010 09 09, 10:11)
Sveikos  4u.gif

paaiškinkit man tundrai, kas tie elastikai ir su kuo jie valgomi  blush2.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif  man irgi nepatogu kasti. Dar turbūt šiek tiek baisu, kad galiu netyčia juos sulaužyti  ax.gif

o as kandu viska is eiles. ir riesutus valgau, ir obuoli kandu neatsipjovus ir visokias traskias baronkytes. bet uztai buvo du galiniai breketui nukrite, neaisku ar del kieto maisto, ar del blogu kliju blush2.gif

o del elastiku tai, kai reikia dantukus i viena ar kita puse pastumti/patraukti tada juos ir duoda. o juos uzdeti yra turbut simtai skirtingu budu. ir elastiku visokiu stiprumu yra. manieji vadinasi briedziai, bet buna vezliu, vilku ir dar visokiu..
as iki siol tik viena menesi elastikus nesiojau ir tik naktim. o db liepe diena ir nakti 3 savaites, tai eina sau nepatogu net kalbeti. banana bandziau valgyti tai buciau su tuo visu elastiku suvalgius doh.gif zodziu uzkandziavimai baigesi, isiimi, pavalgai, atgal isidedi, o tas yra gerai. tikiuosi gal per ta laika taip ir priprasiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2010 09 09, 11:56)
Nu mergos negąsdinkit, jau dbr su geležine burna, tai kai sukeis vielas iš viso metalo cechas bus lotuliukas.gif

bus tikras gelezinkelis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Emukas21 @ 2010 09 09, 13:44)
O as iki siol nieko nepastebiu  verysad.gif

kai kasdien i veidrodi ziuri tai ir nepastebi. reikejo tik uzdejus breketus nufotkinti, o po to po menesio, tada aiskiai pamatytum skirtumus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 09 rugsėjo 2010 - 15:26
QUOTE(Dajli @ 2010 09 09, 14:11)
pasigest tai as ju nepasigesiu,ypac protiniu doh.gif jie tikrai nera reikalingi.bet tiesiog bijau pacio rovimo unsure.gif
speju kiekvienai buvo pradzioj baimiu,bet kai pradedi tvarkyt,ir kai pradeda matytis progresas baimes isnyksta smile.gif

Man tai nebuvo jokių baimių..nu paskaudės ir praeis, gi ne karštą geležį burnoj nešiot reikia biggrin.gif o šiaip tai gali būt komleksas dėl geležiukų, bet baimė..nebent baimė, kad vieną dieną nebeturėsiu pinigų susimokėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 09 09, 16:15)
Man tai nebuvo jokių baimių..nu paskaudės ir praeis, gi ne karštą geležį burnoj nešiot reikia biggrin.gif o šiaip tai gali būt komleksas dėl geležiukų, bet baimė..nebent baimė, kad vieną dieną nebeturėsiu pinigų susimokėt   biggrin.gif

As nejauciu jokio komplekso, man taip grazu kad galeciau visad nesiot wub.gif lotuliukas.gif o baime turiu kad ne neturesiu is ko susimoket o kad neatsitiktu kas nors del ko reikes dar papildomai moket arba daznai sukandu danti ir lyg toks sutraskejimas, tai baisu kad nenulustu dantys unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 09 rugsėjo 2010 - 15:20
QUOTE(Emukas21 @ 2010 09 09, 16:19)
daznai sukandu danti ir lyg toks sutraskejimas, tai baisu kad nenulustu dantys  unsure.gif  doh.gif

Pas mane irgi taip būna, tai bėgu apsižiūrėt į veidrodį arba burną perkratau ar liekanų dantų nėr lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 09 09, 16:12)
o as kandu viska is eiles. ir riesutus valgau, ir obuoli kandu neatsipjovus ir visokias traskias baronkytes. bet uztai buvo du galiniai breketui nukrite, neaisku ar del kieto maisto, ar del blogu kliju  blush2.gif 

as ir viska valgydavau smile.gif ir riesutus ir obuolius ir t.t. smile.gif bet pvz kieto maisto atkast su priekiniais dantimis nelb noredavau smile.gif nors geledavau smile.gif viska valgiau tuos beveik du metus ir ne kart nenukrito ne vienas breketas smile.gif ir silta ir salta valgiau ir kieta ir miksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 09 09, 16:19)
As nejauciu jokio komplekso, man taip grazu kad galeciau visad nesiot  wub.gif  lotuliukas.gif 

Man kažkaip irgi biggrin.gif
Atsakyti
Turiu kvailą klausimą. biggrin.gif
Visi breketai dedami ant iltinukų yra su "ragiukais"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristal* @ 2010 09 09, 18:53)
Turiu kvailą klausimą. biggrin.gif
Visi breketai dedami ant iltinukų yra su "ragiukais"? biggrin.gif

kiek zinau taip.. nes ant ju dazniausiai kabinami elastikai. o ka? smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 09, 18:13)
Man kažkaip irgi  biggrin.gif

as su breketais jauciausi isskirtine smile.gif patiko man smile.gif nesiociau dar wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sunshine*: 09 rugsėjo 2010 - 18:26