QUOTE(Takje @ 2010 09 08, 21:29)
Gal ir nebloga ideja su tom instant kosytem, kazin kiek ten ju pavalgysi bet reiks pabandyt

O kai turesiu laiko reiks obuolius ar morkas kokias su tarka susitarkuot kur bulviniam blynam daryt naudoju

kai man dar tik viršu sudėjo, iškarto po vizito užsipirkau ledų, obuolių, nes buvau prisiskaičiusi, kad čia kitos merginos nieko iš skausmo negali valgyti, ir valgiau, valgiau... galvoju, juk paskui visvien viską numesiu...

o šventas naivume, arba aš labai pakanti skausmui arba mano tas skausmas buvo panašus į "pamaudenimą" , tačiau valgiau tuos pačius obuolius bei ledus ir rytojaus dieną ir vėliau, o skausmas, tfu, tfu, tfu, na, toks, kad jau valgyti negalėčiau taip ir neatėjo... ir breketai tikrai neprivertė manęs atsikratyti nei gramo
tiesa, yra keletas dalykų kurių atsisakiau: nevalgau kietųjų vaisių jei neturiu šalia peilio susipjaustymui, nes kąsti bijau, ir atsisakiau dažančių produktų (mėlynių, raudono vyno, burokėlių, pan.) pradžioje bijodama, kad nenudažytų tų gumyčių (tada net arbatos negėriau

), o vėliau jau tik breketų (pas mane jie viršuj keramikiniai).