Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (27 tema)

QUOTE(Takje @ 2010 09 08, 19:55)
pas mus nei mikrobanges nei saldytuvo nera tai tik sumustiniais ir maitinuosi, o obuolys tai is ipratimo kazkaip, bet dabar jau reiks mest ji turbut, kokiu minkstesniu vaisiu nusipirksiu. Aciu merginos kad paguodet, dabar lauksiu kai viska sudes ir pripras mano zabtai prie viso sito rolleyes.gif

Gali pirkti košytes, kur vienam kartui, vandeniu užpilti, juk virdulį gal turit darbe..Būna bulvių ar kruopų..O iš vaisių bananai kokie lengvai kramtomi, nesikankink su tais obuoliais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 08, 21:01)
Gali pirkti košytes, kur vienam kartui, vandeniu užpilti, juk virdulį gal turit darbe..Būna bulvių ar kruopų..O iš vaisių bananai kokie lengvai kramtomi, nesikankink su tais obuoliais  schmoll.gif

Gal ir nebloga ideja su tom instant kosytem, kazin kiek ten ju pavalgysi bet reiks pabandyt ax.gif O kai turesiu laiko reiks obuolius ar morkas kokias su tarka susitarkuot kur bulviniam blynam daryt naudoju tongue.gif
Ir dar ryt bandysiu savo dantis nusifotografuot, cia kad paskui pries ir po galima butu palygint
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2010 09 08, 21:29)
Gal ir nebloga ideja su tom instant kosytem, kazin kiek ten ju pavalgysi bet reiks pabandyt ax.gif O kai turesiu laiko reiks obuolius ar morkas kokias su tarka susitarkuot kur bulviniam blynam daryt naudoju tongue.gif

biggrin.gif kai man dar tik viršu sudėjo, iškarto po vizito užsipirkau ledų, obuolių, nes buvau prisiskaičiusi, kad čia kitos merginos nieko iš skausmo negali valgyti, ir valgiau, valgiau... galvoju, juk paskui visvien viską numesiu... lotuliukas.gif o šventas naivume, arba aš labai pakanti skausmui arba mano tas skausmas buvo panašus į "pamaudenimą" , tačiau valgiau tuos pačius obuolius bei ledus ir rytojaus dieną ir vėliau, o skausmas, tfu, tfu, tfu, na, toks, kad jau valgyti negalėčiau taip ir neatėjo... ir breketai tikrai neprivertė manęs atsikratyti nei gramo verysad.gif blush2.gif

tiesa, yra keletas dalykų kurių atsisakiau: nevalgau kietųjų vaisių jei neturiu šalia peilio susipjaustymui, nes kąsti bijau, ir atsisakiau dažančių produktų (mėlynių, raudono vyno, burokėlių, pan.) pradžioje bijodama, kad nenudažytų tų gumyčių (tada net arbatos negėriau biggrin.gif ), o vėliau jau tik breketų (pas mane jie viršuj keramikiniai).
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2010 09 07, 08:52)
O pas ta "vadova, profesoriu" , tai pas Šurna????

NE, A.Šurna vadovauja ne ortodontijos, o dantų ir žandikaulių klinikai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 08 rugsėjo 2010 - 22:57
QUOTE(V_0622 @ 2010 09 08, 23:42)
biggrin.gif  kai man dar tik viršu sudėjo, iškarto po vizito užsipirkau ledų, obuolių, nes buvau prisiskaičiusi, kad čia kitos merginos nieko iš skausmo negali valgyti, ir valgiau, valgiau... galvoju, juk paskui visvien viską numesiu...  lotuliukas.gif o šventas naivume, arba aš labai pakanti skausmui arba mano tas skausmas buvo panašus į "pamaudenimą" , tačiau valgiau tuos pačius obuolius bei ledus ir rytojaus dieną ir vėliau, o skausmas, tfu, tfu, tfu, na, toks, kad jau valgyti negalėčiau taip ir neatėjo... ir breketai tikrai neprivertė manęs atsikratyti nei gramo  verysad.gif  blush2.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif pas mane tokia labai jau panaši situacija nutiko lotuliukas.gif

O nuėmus breketus dantys lieka kažkie dėmėti ar ne? Nes vyro pusseserei teko 4 kartus balint, nes dėmėm dantys nuėjo, jin tuos keramikinius ar safyrinius turėjo. Su ja pačia nešnekėjau, tai įdomu čia išpūstas burbulas ar pasitaiko tokių situacijų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2010 09 08, 22:29)
Gal ir nebloga ideja su tom instant kosytem, kazin kiek ten ju pavalgysi bet reiks pabandyt ax.gif

Pabandyk, bent man tai jų užtenka pavalgymui, dar kavos, arbatos ir puiku biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, yra keletas dalykų kurių atsisakiau: nevalgau kietųjų vaisių jei neturiu šalia peilio susipjaustymui, nes kąsti bijau, ir atsisakiau dažančių produktų (mėlynių, raudono vyno, burokėlių, pan.) pradžioje bijodama, kad nenudažytų tų gumyčių (tada net arbatos negėriau  biggrin.gif ), o vėliau jau tik breketų (pas mane jie viršuj keramikiniai).

Aš tai neįsivaizduoju kada pradėsiu kąsti doh.gif man atrodo niekada, nes dar kai apačią uždės doh.gif nes vistiek mano priekiniai dantys ne tai, kad skaudantys, o tokie aptirpę, lyg klibantys, nu nemalonu man kažką jais kąst.. Tai irgi būna kur svečiuose esu ir prašau peilio viskam doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 09 08, 17:39)
aš irgi tik įsidėjus save sugebėjau palepinti visa plytka šokolado doh.gif  biggrin.gif 
Skaitau ir seilė tįsta dėl visokių skanumynų blush2.gif  reiks ir man nusipirkt sausainių pasidietinsiu kada nors vėliau hihihi.gif

O kaip su kramtoške? Galima ją valgyti? Bijau ir į burną dėtis, kad paskui nepriliptų, nežinočiau kaip išlupt biggrin.gif

P.s. aš dantis kuo daugiau nužiūrinėju tuo daugiau trūkumų ir matau, seniau buvo geri dantys ir niekas man juose nekliuvo, o dbr kosmosas, ten kreiva, ten atsikišę, ten ilgiau, ten trumpiau ir t.t. mega_shok.gif

aš anksčiau buvau gumos manjakė, didelį paką per dieną suvarydavau:) bet db nekramtau..sakė, kad apsivelia, nepatogu kramtyt ir tt..tai ir nebekramtau. išgėriau kavos ar ko užkramčiau - einu prasiskalaut su skysčiu vietoj gumos kramtymo:)

o dėl kreivumo..aš antra diena su darbine viela, tai siaubelis..pas mane db nei pro kur nesusikanda dantys, visi kažkokie išsikraipę atrodo..nu bet gi vaikšto, nesiskundžiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 09 09, 09:23)
aš antra diena su darbine viela, tai siaubelis..

Kas ta darbinė viela? blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif  kai man dar tik viršu sudėjo, iškarto po vizito užsipirkau ledų, obuolių, nes buvau prisiskaičiusi, kad čia kitos merginos nieko iš skausmo negali valgyti, ir valgiau, valgiau... galvoju, juk paskui visvien viską numesiu...  lotuliukas.gif o šventas naivume, arba aš labai pakanti skausmui arba mano tas skausmas buvo panašus į "pamaudenimą" , tačiau valgiau tuos pačius obuolius bei ledus ir rytojaus dieną ir vėliau, o skausmas, tfu, tfu, tfu, na, toks, kad jau valgyti negalėčiau taip ir neatėjo... ir breketai tikrai neprivertė manęs atsikratyti nei gramo  verysad.gif  blush2.gif

tiesa, yra keletas dalykų kurių atsisakiau: nevalgau kietųjų vaisių jei neturiu šalia peilio susipjaustymui, nes kąsti bijau, ir atsisakiau dažančių produktų (mėlynių, raudono vyno, burokėlių, pan.) pradžioje bijodama, kad nenudažytų tų gumyčių (tada net arbatos negėriau  biggrin.gif ), o vėliau jau tik breketų (pas mane jie viršuj keramikiniai).

vos neužspringau iš juoko thumbup.gif
man tai žinok nei burokėliai, nei kava nedažo gumyčių..kaip dėl vyno tai nežinau, nes negeriu jo..bet netgi mėlynės nenudažė..aš čia prieš vizitą eksperimentavau su visais alia dažikliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 09, 09:40)
Kas ta darbinė viela?  blush2.gif

Na čia mano gydytoja ją taip pavadino, tai man ir užstrigo..smile.gif darbinė dėl to, kad ji jau stums mano dantukus į šoną, kas ir yra mano bėda. na nežinau, ar čia aiškiau pasidarė biggrin.gif žodžiu, stora viela ir tiek:)
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 09, 09:40)
Kas ta darbinė viela?  blush2.gif

Buvau to paties beužklausianti biggrin.gif Kiek storių yra tų vielučių?

Kaip dantis yra išsukamas? Pas mane krūninis išaugęs giliau ir jis apsisukęs šonu, kaip jį apsukt, nes kur breketą reiktų klijuot tai toj vietoj liečiasi jis į gretimą dantį, ar pirma vienoj vietoj klijuoja, o paskui perklijuoja kažkiek apsisukus jam? Visaip galvojau ir nesugalvojau kaip ten daro su tokiais dantim? unsure.gif gal kam yra buvus panaši situacija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 09 09, 10:46)
Buvau to paties beužklausianti biggrin.gif Kiek storių yra tų vielučių?

Kaip dantis yra išsukamas? Pas mane krūninis išaugęs giliau ir jis apsisukęs šonu, kaip jį apsukt, nes kur breketą reiktų klijuot tai toj vietoj liečiasi jis į gretimą dantį, ar pirma vienoj vietoj klijuoja, o paskui perklijuoja kažkiek apsisukus jam? Visaip galvojau ir nesugalvojau kaip ten daro su tokiais dantim? unsure.gif gal kam yra buvus panaši situacija? 4u.gif

taip, priklijuos vienoje vietoje, kai pasisuks perklijuos.. man buvo panasei. tik man nereikejo perklijuot, bet to danties neprijungdavo prie visus. ir dejo specialu kazkoki metaliuka, kuris jis suversdavo ir sukdavo. smile.gif
Atsakyti