Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (27 tema)

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 09 13, 21:21)
Aš išvis tik du žiedus turiu  biggrin.gif Man ai tikrai keista, na aš nesu breketų žinovė didelė, bet tikrai nesu girdėjus kad kas aštuonis turėtų  doh.gif

Beje, kątik jūsų forume benaršant ir valgant skanų KIETĄ rudeninį obuolį, kažkokiu būdu sugebėjau vielą išlaužt iš žiedo biggrin.gif Tai gal gerai tie aštuoni žiedai būt tokioj situacijoj  biggrin.gif  biggrin.gif daba ji kabo laisva, gerai kad bent į žandą neduria. Ir gerai kad poryt vizitas, tai papildomai nereiks važinėt  blush2.gif Va tau ir obuolių sezonas...

na pas mane, irgi tik du žiedai. rolleyes.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gerai kad kitas vizitas netoli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cristal*: 13 rugsėjo 2010 - 20:33
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 09 13, 20:21)
Aš išvis tik du žiedus turiu  biggrin.gif

Tai tau tik ant vieno zandikaulio, ane? Virsuj ar apacioj? Ir ar tau veliau des ir ant kito ar ten nekreivi?

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 09 13, 20:21)
Beje, kątik jūsų forume benaršant ir valgant skanų KIETĄ rudeninį obuolį, kažkokiu būdu sugebėjau vielą išlaužt iš žiedo  biggrin.gif Tai gal gerai tie aštuoni žiedai būt tokioj situacijoj  biggrin.gif  biggrin.gif daba ji kabo laisva, gerai kad bent į žandą neduria. Ir gerai kad poryt vizitas, tai papildomai nereiks važinėt  blush2.gif Va tau ir obuolių sezonas...

Tikrai kad paciu laiku vielas issilauzei biggrin.gif tik ziurek kad per ta likusia diena nepasidurtum, pavojingai skamba ten viskas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2010 09 13, 21:33)
Tai tau tik ant vieno zandikaulio, ane? Virsuj ar apacioj? Ir ar tau veliau des ir ant kito ar ten nekreivi?
Tikrai kad paciu laiku vielas issilauzei biggrin.gif  tik ziurek kad per ta likusia diena nepasidurtum, pavojingai skamba ten viskas tongue.gif

Ne pas mane ant abiejų žandikaulių breketai, bet žiedai tik ant apatinio, viršuje vielos sutvirtinimas toks kaip breketas, pailgas kažkoks daikčiukas mirksiukas.gif Ir pas nemažai ką iš šito forumo toks tvirtinimas. Nežinau ištikro, iki šiol neišsiaiškinau nuo ko priklauso kaip tvirtina tą vielą, ar žiedais ar tuo paprastesniu būdu, bet tikrai nepriklauso nuo kreivumo, nes ps mane tragiškai kreivi buvo ir viršuj ir apačioj doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 09 13, 20:48)
Ne pas mane ant abiejų žandikaulių breketai, bet žiedai tik ant apatinio, viršuje vielos sutvirtinimas toks kaip breketas, pailgas kažkoks daikčiukas  mirksiukas.gif Ir pas nemažai ką iš šito forumo toks tvirtinimas. Nežinau ištikro, iki šiol neišsiaiškinau nuo ko priklauso kaip tvirtina tą vielą, ar žiedais ar tuo paprastesniu būdu, bet tikrai nepriklauso nuo kreivumo, nes ps mane tragiškai kreivi buvo ir viršuj ir apačioj  doh.gif  biggrin.gif

Hmm g.gif Idomiai kaip, matai as isvis nezinojau kad ir be ziedu galima sutvirtint. Nelabai isivaizduoju kaip tas pailgas daikciukas atrodo biggrin.gif Ieskojau google bet kazkaip neaptikau. Jei nuo kreivumo nepriklauso tai nuo ko? Gal nuo dantu dydzio? smile.gif Pas mane siaip dideli ir kai dantis israustys reiks daug stumdyt bet as tai galvoju kad cia gal daugiau nuo pacio gydytojo priklauso, koki jis metoda iprates taikyt ir pan....
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2010 09 13, 22:06)
Hmm g.gif  Idomiai kaip, matai as isvis nezinojau kad ir be ziedu galima sutvirtint. Nelabai isivaizduoju kaip tas pailgas daikciukas atrodo biggrin.gif Ieskojau google bet kazkaip neaptikau. Jei nuo kreivumo nepriklauso tai nuo ko? Gal nuo dantu dydzio? smile.gif  Pas mane siaip dideli ir kai dantis israustys reiks daug stumdyt bet as tai galvoju kad cia gal daugiau nuo pacio gydytojo priklauso, koki jis metoda iprates taikyt ir pan....

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 09 13, 15:15)
Nemanot kad is saraso reiketu ka nors istrint,sudaryt visai nauja? ax.gif  Nes kai kas cia jau senu senovej nesilanko g.gif

Va va, kai dariau šiai temai sąrašą, man irgi užkliuvo, kad kitų nick'ai nei girdėti, nei matyti unsure.gif sąrašas ilgas, o realiai besilankančių žymiai mažiau. Tik kaip tada atrinkti ką braukti g.gif kas nerašė nieko kokias paskutines 3 temas tarkim? biggrin.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2010 09 13, 19:06)
Kadangi zinutes keisti nebeleidzia tai rasau nauja smile.gif
Praziurejau sarasa ir kai ka isbraukiau ax.gif  Jei kazka nepelnytai isbraukiau,prasom netylet ir sakyt  biggrin.gif
caramella
Vilmosius
Kabesita
erika'92
ArCtiC (?)
Katyte* (?)
lota
piene_66
gold fish
Darida 09
Oliuniaa
Andreja
stOp (?)
vivaldi

Su klaustukais tai lyg ir atsimenu tas paneles bet nepastebejau kad lankytusi g.gif

Tai šias mesti kitoje temoje? Nes lyg aš kursiu, bausmė man dar vis lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip jum su dantų akmenim? Aš prieš breketus pasidariau higieninį, pirmą kartą gyvenime blush2.gif bet sakė viskas čiki akmenų labai mažai, o dabar praėjus gal dviem mėnesiams ar mažiau pati matau kad lb jau akmenys kaupiasi, nuo ko čia gali būti įdomu? g.gif gal kokia pasta netinkama ar šepetėlis? nes dantis valau net krupščiau ir dažniau negu ankščiau. Ar nuo maisto kokio gali būti? Po dviejų mėnesių turbūt ankstoka vėl higieną kartoti?
Atsakyti
Sveiko merginos 4u.gif

Perskaiciau ne viena jusu tema ir noreciau prisijungti, jei tik uzsidesiu breketus. Bet va, apsispresti niekaip negaliu. Ikopiau i 4-a desimti, pragyvenau siek tiek atsikisusiais i prieki virsutiniais dantimis ir dabar sumasciau pasidometi breketais doh.gif tongue.gif
Gyventi netrukdo, is prieko net nesimato kartais, kad issikise. Tik kad dideli tie dantys. Va, is sono, tai jau negrazu. Ypac, jei pagauna kas nuotraukoj besijuokiancia blush2.gif
Na, ir susirinkus info, pas jus paskaitinejus nuejau pas ortodonte. Po pokalbio nebezinau, ar verta. Sako, problema maza, bet kartais kas maza buna gana didele. Prognozes ne visada optimistines. Kainuotu breketai pigiausi nuo 2400 ir kas 6 savaites paverzimai iki 240 unsure.gif Nu daugoka. Butu tikrai kreivi, neabejociau. O dabar nezinau, nes kai pasake, kad iki 3 metu dar gali uztrukti unsure.gif
Ji pasake, kad pas mane ne tiek ir daug priekiniai atsikise, cia apacia per mazai islindus. Tipo, virsutinis zandikaulis per siauras. Bet kiek as radau ino ir kaip sau prisitaikiau, tai pas mane galinis sakandis.
Tai grizus pagalvojau, kad gal jau nedesiu, pagooglinau dar kol... radau info apie zandikaulius. Ir supratau, kad pas mane irgi traska, bet gyvenime demesio i tai nekreipiau. Nu kai prisiskaiciau, kad negydant isnirti gali ir t.t. esu visiskai pasimetus, nezinau, ko noriu is jusu, bet bent jau garsiai pamasciau 4u.gif

Ir toliau galvosiu, nueisiu dar pas viena ortodonta.
Atsakyti
QUOTE(Sigtuna @ 2010 09 14, 10:35)
Sveiko merginos 4u.gif

Aš dar tikrai neilgai breketus nešioju, bet galiu patarti tik tiek, kad pačiai reikia spręst ar ryžtis ar ne. Pas mane iš viso pagrindinė problema krūminiam dantyje, kuris matosi tik plačiai besišypsant (atrodo, kad danties nėra), bet ryžausi ir kol kas nesigailiu. Pati ilgai galvojau ką daryti ir nusprendžiau, kad tiek jau to, paskui vėliau neteks gailėtis, kad: "o gal vat reikėjo dėtis" smile.gif Kai nuims tada ir pasimatys rezultatas, tikiuosi džiuginantis bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigtuna @ 2010 09 14, 08:35)
Sveiko merginos 4u.gif
Perskaiciau ne viena jusu tema ir noreciau prisijungti,

jei problema maza, tai kam tau tu breketu? kompleksuoji labai kai sypsais? gal nori savo sypsenos nuotraukele imesti, mes ivertinsim, pasakysim savo nuomone blush2.gif

o del zandikaulio traskejimo mano irgi traska. paskutiniu metu irgi mintyse seniau perskaitytos frazes, kad negerai, kad netaisyklingai ten kazkas darinejasi, dyla sanarys, kad gali but problemu ateity...
bet mano ortodontas nieko nesake apie traskejima, net netikrino ar traska. nors buvo minejes kad apatinis zandikaulis kreivas, tai gal del to. jei ir suzinociau kad traskejimui istaisyti reikalinga operacija abejoju ar daryciau ja... per kita vizita reikes apie tai paklausti gydytojo nuomones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 09 14, 11:43)
jei problema maza, tai kam tau tu breketu? kompleksuoji labai kai sypsais? gal nori savo sypsenos nuotraukele imesti, mes ivertinsim, pasakysim savo nuomone  blush2.gif

o del zandikaulio traskejimo mano irgi traska. paskutiniu metu irgi mintyse seniau perskaitytos frazes, kad negerai, kad netaisyklingai ten kazkas darinejasi, dyla sanarys, kad gali but problemu ateity...
bet mano ortodontas nieko nesake apie traskejima, net netikrino ar traska. nors buvo minejes kad apatinis zandikaulis kreivas, tai gal del to. jei ir suzinociau kad traskejimui istaisyti reikalinga operacija abejoju ar daryciau ja... per kita vizita reikes apie tai paklausti gydytojo nuomones  ax.gif

Ideciau, bet viesai nenoriu blush2.gif Gal ir is dantu kas atpazins blush2.gif
Nueisiu pas kita ortodonta, paklausiu dar del to zandikaulio. Zinokit, 3-a diena nuo veidrodzio nenulipu. Bandau visokias grimasas, ziuriu, kaip baisiausiai atrodo ax.gif Sake, kad priekiniai gal keliais mm tik atgal pasislinks, apatiniai prie ju prisislinks ir gerai bus. Bet tai vis tiek, dantys dideli, nesumazinsi ju. O dar tas skausmas kas 6 savaites jeigu kokius 3 metus g.gif Nors as atspari skausmui, bent jau taip manau. Bet danties skausmas man pats baisiausias, va, gimdant skauda, bet pagimdei ir viskas, o cia kelis metus maudzia g.gif
Dabar jau ir galvos skausmas apsispresti unsure.gif
Atsakyti
Labas mergičkos.
Retai užeinu, manau, užeisiu dar rečiau. Esu nubreketuota, kažkaip ir poreikiai kiti.
Sekmadieni buvo mėnuo, kaip "draugauju" su plokštelėmis. Su jom vis dar švepluoju, tad nuo šio pirmadienio darbe ju nenešioju, tik namie. ir nieko biggrin.gif Skaudžiau nėra, tempimo nėra kai vakare užsidedu cool.gif
Atsakyti