Sveiko merginos
Perskaiciau ne viena jusu tema ir noreciau prisijungti, jei tik uzsidesiu breketus. Bet va, apsispresti niekaip negaliu. Ikopiau i 4-a desimti, pragyvenau siek tiek atsikisusiais i prieki virsutiniais dantimis ir dabar sumasciau pasidometi breketais
Gyventi netrukdo, is prieko net nesimato kartais, kad issikise. Tik kad dideli tie dantys. Va, is sono, tai jau negrazu. Ypac, jei pagauna kas nuotraukoj besijuokiancia
Na, ir susirinkus info, pas jus paskaitinejus nuejau pas ortodonte. Po pokalbio nebezinau, ar verta. Sako, problema maza, bet kartais kas maza buna gana didele. Prognozes ne visada optimistines. Kainuotu breketai pigiausi nuo 2400 ir kas 6 savaites paverzimai iki 240

Nu daugoka. Butu tikrai kreivi, neabejociau. O dabar nezinau, nes kai pasake, kad iki 3 metu dar gali uztrukti
Ji pasake, kad pas mane ne tiek ir daug priekiniai atsikise, cia apacia per mazai islindus. Tipo, virsutinis zandikaulis per siauras. Bet kiek as radau ino ir kaip sau prisitaikiau, tai pas mane galinis sakandis.
Tai grizus pagalvojau, kad gal jau nedesiu, pagooglinau dar kol... radau info apie zandikaulius. Ir supratau, kad pas mane irgi traska, bet gyvenime demesio i tai nekreipiau. Nu kai prisiskaiciau, kad negydant isnirti gali ir t.t. esu visiskai pasimetus, nezinau, ko noriu is jusu, bet bent jau garsiai pamasciau
Ir toliau galvosiu, nueisiu dar pas viena ortodonta.